Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
GyepesSwineherd írta:Samuel nem igazolt még sehova! Épp most műtötte a Madrid orvosa az orrát.
Plussz lesz még egy védő igazolása a csapatnak, ebben biztos vagyok.
felépült woodgate... de 1 év kihagyás nagyon nagyon sok... de annó a newcastleba nagyon jól nyomta...Enrique írta:Remélem összejön, legalább tovább gyengülne a Madrid...Boixos írta:ha nem jön össze a samuel az internek, akkor az alexet vinnék a psvből.![]()
Amilyen belfék népség, nem is igazolnak majd a helyére...
Nem Solarival kevered???Barcelonafan írta:Már rég az Interé Samuel legalább egy heteEnrique írta:Remélem összejön, legalább tovább gyengülne a Madrid...Boixos írta:ha nem jön össze a samuel az internek, akkor az alexet vinnék a psvből.![]()
Már rég az Interé Samuel legalább egy heteEnrique írta:Remélem összejön, legalább tovább gyengülne a Madrid...Boixos írta:ha nem jön össze a samuel az internek, akkor az alexet vinnék a psvből.![]()
Remélem összejön, legalább tovább gyengülne a Madrid...Boixos írta:ha nem jön össze a samuel az internek, akkor az alexet vinnék a psvből.
nekem nem jön be azért kérdeztem ok abba hagyomBoixos írta:gyerekek, ezt a madridista-témát, otthon tárgyaljátok le
nem jön be nekemSwineherd írta:ronie írta:Swineherd neked van madridistád![]()
![]()
Nem biztos, hogy megy az Interbe, mivel orrműtéte lesz mostanában és ezért nem nevezték.LG írta:Amugy Samuel nincs benne abban a keretben, ami turázni m1 a madriddal(tobbekkozt Budapestre), ebbol lehet kovetkeztetni arra h az Inerbe m1
Én sem örülnék neki, mert az angol második vonalnál sokkal jobb. Ő a világ legnagyobb kapusai közé tartozik! Óriási hiba lenne, ha a Palace-ban maradna.Vito írta:hallott valaki, valamit Királyról![]()
tegnap volt a MU-CP összefoglaló a Sp1-en és ép ott jutott eszembe, hogy jelenleg 2. ligás.
lassan itt van az angol szezonkezdet és sehol senki, semmi![]()
![]()
naon szomorú lennék, mert neki nem ott a helye.
van valakinek valami info
Az joBoixos írta:pizarro (udine)inter
Aki volt már kapus, és akit ebbe megpróbáltak már bevezetni, az tudja, h rengeteg van belőlük. Szerintem mindet megtanulni is csak gy nap kéne. Ahhoz meg, h mindegyiket a legmegfelelőbb pillanatban alkalmazza az ember, ahhoz meg évek.. Sok-sok év..Boixos írta:nem sértődtek meg rá, csak brutálisan rossz szezonja volt, nagyon gyengén védett, már amikor nem volt sérült. ráadásul felhozták az ifiktől a curcit, aki ennek pont az ellenkezőjét művelte. a zottit meghagyják második kapusnak és hozzák még a marchegianit(?), amin még röhögnék is egy jót, ha nem szeretém az ASR-t. bár azt mondják, az 'öreg' elsősorban azért jön, h tanítgassa a curcit a szakma rejtelmeire.Charlie írta:Télleg Boixos mit szólx ahhoz hogy Pelizollit kipakolták a Romából?Szerződést bontottak vele vagy micsoda,ezt olvastam,megsértődtek rá.
C.