Egyetértek veled. Nekem is megszakadna a szívem, ha nem kapná meg Messi, de Xavit is nagyon sajnálnám. Nehéz ügy.Ticsi 23 írta:Szerintem mindkettő hihetetlenül fontos része a csapatnak, és én szívem szerint ketté vágnám a trófát. Messit egy kicsivel jobban kedvelem, mint Xavit, de Xavi igazán kemelkedőt nyújtott a szezon során, és talán az utolsó lehetősége, hogy kapjon egy ekkora díjat. Másrészről pedig a szívem megszakadna, ha Messi megint csak 2. lenne.mrjoe írta:Nem is arra akartam hivatkozni, hogy azért ne kapja meg, mert fiatal és ráér még.Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.De én szívem szerint Xavinak adnám, mert szerintem ő fontosabb eleme volt idén a Barca sikereinek, mint Messi. Nem csak a gólokat kell nézni, hanem azt is, hogy hogyan jutnak el a gólig. Ebben pedig Xavinak meglátásom szerint nagyon fontos szerepe van.
Hajrá FC BARCELONA!!!
Barca vs. Real
Messi nem a legjobb, mert van egy bizonyos C. Ronaldo is.Igen, de más a feladata a két játékosnak!!!!!!!!!!!!! Nem ugyanaz a poszt. Ahogy Xavi úgy Messi is húzóember volt. A posztjukon a legjobbak.

Nem akarok vitát indítani, de ezt nem hagyhattam ki.
Szerintem mindkettő hihetetlenül fontos része a csapatnak, és én szívem szerint ketté vágnám a trófát. Messit egy kicsivel jobban kedvelem, mint Xavit, de Xavi igazán kemelkedőt nyújtott a szezon során, és talán az utolsó lehetősége, hogy kapjon egy ekkora díjat. Másrészről pedig a szívem megszakadna, ha Messi megint csak 2. lenne.mrjoe írta:Nem is arra akartam hivatkozni, hogy azért ne kapja meg, mert fiatal és ráér még.Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.De én szívem szerint Xavinak adnám, mert szerintem ő fontosabb eleme volt idén a Barca sikereinek, mint Messi. Nem csak a gólokat kell nézni, hanem azt is, hogy hogyan jutnak el a gólig. Ebben pedig Xavinak meglátásom szerint nagyon fontos szerepe van.
Hajrá FC BARCELONA!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Igen, de más a feladata a két játékosnak!!!!!!!!!!!!! Nem ugyanaz a poszt. Ahogy Xavi úgy Messi is húzóember volt. A posztjukon a legjobbak.mrjoe írta:Nem is arra akartam hivatkozni, hogy azért ne kapja meg, mert fiatal és ráér még.Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.De én szívem szerint Xavinak adnám, mert szerintem ő fontosabb eleme volt idén a Barca sikereinek, mint Messi. Nem csak a gólokat kell nézni, hanem azt is, hogy hogyan jutnak el a gólig. Ebben pedig Xavinak meglátásom szerint nagyon fontos szerepe van.
Nem is arra akartam hivatkozni, hogy azért ne kapja meg, mert fiatal és ráér még.Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.

- marci.
- Jugador d'estrella
..és ti várjátok el ,hogy mi elismerjük xavi-t,a jó zsugát,meg mindent..szerintem mi is megadjuk a tiszetelete ,hogy nem igy beszélünk a csapatotokról!nem hasonlitjuk holmi lufikhozReal Madridnak nevezett lufitokba.

xavi kiváló játékos!aki ezt nem ismeri el az egyszerüen hülyeLegyen ah gondolod, de Xavi volt a motorja ennek a csapatnak.

500-ról hallottam...megint elköltenek 250 milliót

csakamadrid
Azt mond meg, hogy mikor kapjon Messi aranylabdát, ha nem egy ilyen szezon után. Ő rúgta a legtöbb gólt. Többet, mint Eto'o. 21 évesen 2 helyen is gólkirály. Ráadásul a döntőben ő is jól játszott, sőt gólt fejelt, ami nem is olyan egyszerű fejes volt. Messi is jól passzol. A döntőben 84% volt. Iniestájé 86%, Xavijé 91%, ha jól emlékszem. 21 évesen tette mindezt. Igazi húzóember volt. Nekem ne írd azt, hogy Leo fiatal, és ráér még.mrjoe írta:Ezt én is osztom. Sőt továbbmegyek. Én nem Messinek adnám a soron következő aranylasztit annak ellenére, hogy mindenki szerint ő fogja megkapni, hanem egy másik Barca játékosnak. Lehet találgatni.Legyen ah gondolod, de Xavi volt a motorja ennek a csapatnak.
A realnak jó lesz a csapata. Van 3 olyan emberük, akik messziről is próbálkoznak. Vannak bombagóljaik. Ronaldo, Kaká, és Benzema. Ráadásul Ronaldo és Benzema is jó szabadrúgásgóllövők.
Nálunk ebben kéne erősíteni, meg kellene jó fejelő játékos is a csapatba.
Nem utánozhatatlanA joga ott kezdődik, és ott is végződik, amit mi mutattunk. Utánozhatatlan.

A 21. századból hány év telt el és hány maradt?Egyetértek Rivaldoval, mi már megéltük a lehetetlent és a megismételhetetlent! A 21. század totális futballjában amit az idei Barcelona véghez vitt egyszerűen elképesztő, igazolhat akárkit a Madrid, nem hinném, hogy bárkivel, bárhol és bármikor ilyen magasságokba emelkedhetne!

Nem teljesen igaz, ugyanis érkezett Ezequiel Garay is, aki igaz számomra zsákbamacska, de a számokat tekintve ez már kettő. És két napon belül meglesz a harmadik is.Amugy még most nézem hogy a real már költött 216 milliót és vett egy védőt
De azokat a Barcelona-szurkolókat sem értem, akik szerint ez a csapat csak gálázhat. Nem igaz. Évekig nekünk volt a világon a legjobb keretünk, de az eredmények nem jöttek. Ha sikerül csapatot kovácsolni, nos, akkor talán jöhet a nagy gálázás. De anélkül sokkal keservesebb lesz az idény, mint bárki is gondolná. Egyébként attól félek, hogy a spanyol liga megint kétpólusú lesz, és az fog dönteni, hogy a Real vagy a Barca veszít-e több pontot, és közel sem az, hogy valamelyik csapat be tud-e előzni...az a baj, hogy ez a kezdő tizenegy, egyszerűen nem fog tudni másképp játszani, mint szenzációsan.
Szerintem megint rosszul látsz. Egyetlen emberből nem szabad kiindulni. Ha egyetlen embert kipécéznék a fórumotokról, akkor állíthatnám azt, hogy minden katalán drukker egy tuskó, pedig ez nem így van!egy realosnak Xavi nem top10-es játékos.... náluk a top10 a reklámszereplések száma alapján alakul ki...(már ne is haragudj, de a véleményed alapján erre lehet könnyedén következtetni...)
Xavi egy fantasztikus játékos. Ha nem is a felkapott világsztárok közé tartozik (a Barcelonából ezt a szerepet inkább Iniestának adnám Messi mellett), de hogy a világon az egyik leghasznosabb játékos, abban biztos vagyok.Senki nem mondja, hogy Xavi feltűnő játékos, de neki nem is az a dolga.
Felvették pályamunkásnakPepe kiásta már magát a föld alól, vagy úgy tervezi, hogy örökre ott marad?

Ez a lufi a labdarúgás történetének a legnagyobb és legsikeresebb klubcsapata. Ezt Barcelona-drukkerként is el kell ismerned, ha azt várod el, hogy elismerjük a Barcelona tripláját is.valami fociszerű dolgot tudjatok vásárolni a Real Madridnak nevezett lufitokba
Sok labdarúgónak el tud borulni az agya, nem is kicsit, ellenben attól még lehetnek klasszis játékosok. Aki szerint Zidane nem volt klasszis, mert csak a fejesére emlékszik, az vak. A két dolog valamelyest összekapcsolódik, de alapvetően külön is kell kezelni. Nem megyek bele a részletekbe, mert emlékeim szerint már éppen elégszer kitárgyaltátok.Én abban sem vagyok bisztos, hogy Pepe kezdő lesz, Perez azt nyilatkozta Calderonról, hogy a viselkedése nem összeegyeztethető a madridizmussal...hát ilyen alapon Pepe viselkedése meg az emberi normákkal nem összeegyeztethető. Annak az állatnak nem kéne többet focipályára lépnie ha ennyire gyenge idegileg.
-
- Capitá del Barça
Kiváncsi vagyok, h mi lesz, ha a Madrid nem nyer semmit az első évében. Kirúgják Pellegrinit, vagy megint elköltenek 250 milliót? Azért kérdem, mert szerintem, ha a vezetőség kicsit türelmesebb lenne, akkor tized akkora pénzből is sikeres csapatot faraghatnának. A helyükben megtartottam volna edzőnek Ramost, vagy még korábban Del Bosquét, Capellot és nem engednék el olyan játékosokat, mint RVN, Robben (tudom sokat sérült, de idén ő vitte a csapatot), Sneijder. Higyant is lehet el fogják hanyagolni, mint anno Higanyt.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Igen, de az a lényeg h miért küldték ki. ha csak rossz ütemben csúszott volna oda, és pirosat kap akkor azt mondom hogy megesik mindenkivel.nagyitomi írta: pepe jó védő,egyszer kiküldték,istenem....
De a földön fekvő ellenfelébe rúgott bele kétszer, aztán behúzott egy másik ellenfélnek, majd lefele az aszisztensnek is k.anyázott.
ez azért teljesen más, ilyet egy józan ember nem csinál....

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Jugador del Barça
Én abban sem vagyok bisztos, hogy Pepe kezdő lesz, Perez azt nyilatkozta Calderonról, hogy a viselkedése nem összeegyeztethető a madridizmussal...hát ilyen alapon Pepe viselkedése meg az emberi normákkal nem összeegyeztethető. Annak az állatnak nem kéne többet focipályára lépnie ha ennyire gyenge idegileg.
Én sajnáltam a srácot azért, mert látszik rajta, hogy nem egy fenevad és azt mondta az a bizonyos Getafe elleni meccs volt, élete legrosszabb napja és komolyan gondolkodott a visszavonuláson...
Vannak ilyen típusú emberek akik egész életükben vajszívűek, de egyszer elveszítik a fejüket! Egy biztos soha többet nem látunk tőle hasonlót sem és biztosra veszem, hogy ezentúl a legsportszerűbb bekk lesz a Reálban!

nyilván mert akit egyszer kiállítanak,az egész életére vérengző állat marad,lásd zidane,mostis fejelgeti az utcán a népetBarcaLove írta:Pepével jól járnak.
Ráépítik szinte az egész csapatot, jóra...megint elborul az agya és vége

pepe jó védő,egyszer kiküldték,istenem....
barcást is állítottak már ki és még mindig a csapatban van
ilyenkor felmerülhet a kérdés minden épeszű emberben, h te meg miről beszélsz?BarcaLove írta:Pepével jól járnak.
Ráépítik szinte az egész csapatot, jóra...megint elborul az agya és vége
-
- Barça C
De én az eredményre gondoltam, a 8-5 renagyitomi írta:szépnek szép,de a real nem ilyen stílusban fog játszani,ezt pellegrini is mondta,2belső kp,2szabadon mozgó támadó kp és 2 csatár,guti max padozik és szerintem így néz majd ki:BarcaLove írta:Egész jó értékelés![]()
---------------iker----------------
arbeloa--pepe----ramos----albiol
-----------lass-----xabi------------
---cé/robben------------kaka-----
-------------cé/higu---------------
--------------------benzema---------
pellegrini szavaiból úgy vettem ki,hogy egy ilyen stílusú csapatot képzel el(bár természetesen lehet h tévedek)
szépnek szép,de a real nem ilyen stílusban fog játszani,ezt pellegrini is mondta,2belső kp,2szabadon mozgó támadó kp és 2 csatár,guti max padozik és szerintem így néz majd ki:BarcaLove írta:Egész jó értékelés![]()
---------------iker----------------
arbeloa--pepe----ramos----albiol
-----------lass-----xabi------------
---cé/robben------------kaka-----
-------------cé/higu---------------
--------------------benzema---------
pellegrini szavaiból úgy vettem ki,hogy egy ilyen stílusú csapatot képzel el(bár természetesen lehet h tévedek)
Attól még ő lesz az alap kezdő, de addig meg helyettesíti Garay.De Pepe, az első 4 fordulóban még nem lesz ott
szerk:
Amúgy itt van 2 lehetséges felállás
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrjoe 2009.07.02. 08:52:11-kor.
Madrid: Casillas
Ramos..........Albiol...........Pepe/Arbeloa.............Marcelo
Lass/Gago/Xavi Alonso
C.Roni..........Guti (?)...........Kaka.....................Higany(?)
Benzema

-
- Capitá del Barça
Sziasztok, unatkozom és arra gondoltam, h összevetem a két csapatot a jövőre várható kezdőcsapatok alapján.
Barca: V.Valdes
Alves...........Pique..........Marquez/Puyol...............Abidal
Yaya Toure
Xavi.................Iniesta
Messi.................................Villa..........................Henry
Lass/Gago/Xavi Alonso
Benzema
Ha pontozásos rendszerben nézzük, akkor a kapu vitathatatlanul a Madridé, ezt szerintem senki sem kétli (0-1). A jobb hátvéd poszton én egyértelműen Alvest tartom jobbnak, de elismerem Ramos a legjobb spanyol jobbhátvéd, csakugye a bulik ugyanúgy rossz hatással vannak a teljesítményére, mint Ronaldinhonál (1-1). Pique a szezon második felében olyan teljesítményt nyújtott, amit még Barca védőtől nem láttam: rendkívül jó helyezkedés, ladbabiztos, jól fejel és még gólveszélyes is. Albiolt nem ismerem annyira, nálam a katalán a favorit (2-1). A másik belső védő poszt a Madridnál még képlékeny, ha másért nem, hát a rutin és az összeszokottság miatt Marquezéknak húzom be a pontot (3-1). A balbekk pozíciót nehéz eldönteni, Abidal ha jó napot fog ki, akkor mindenkit levesz a pályáról, de támadni nem tud. Marcelo mindkettőben jó, fiatal és még sokat fejlődhet. Adjuk ezt a pontot a Madridnak (3-2).
Yaya Toure számomra a posztján a világ legjobbja, nem lehet elvenni tőle a labdát, elegáns és mindent elér. Ennek a fantasztikus csapatnak az egyik legfontosabb láncszeme (4-2). A másik Xavi, őt a posztján még nem tudom, h kivel kell összemérni, én Gutit írtam oda, de lehet hülyeség volt, a Madridos srácok biztos jobban tudják. Addig is legyen: 5-2. Iniesta Kakaval szemben. Na ez-az a poszt, amit a két oldal szúrkolói márcsak hivatalból is a saját játékosuknak adnak. Kaka a világ egyik legjobb irányítója, jelenleg még távol a legjobb formájától, a Real legnagyobb erősítése, sokkal inkább mint CRoni. Iniesta már rengeteget bizonyított a posztján, Kaka még nem, de szerintem fog. Legyen 0,5-0,5, ne legyen túl nagy a különbség.
És akkor jöjjenek a támadók. Messi Ronaldo ellen. Elismerem, h Ronaldo fantasztikus játékos, de számomra unszimpatikus a nagy arca és a sokszor öncélú játéka. Ettől még korszakos játékosa lehet a mostani Madridnak, de a mi kis zseninknél nem jobb, ha az lenne, akkor se vallanám be (6,5-2,5). Egy poszt, ami a Realnál már biztos, nálunk viszont nem. Benzema Eto'o vagy Villa ellen. Szerintem lassan megbarátkozhatunk vele, h Eto'o elmegy és a spanyol jön a helyére. Közel azonos képességű játékosok, a La Liga két legjobb góllövője, övék a jelen, Benzemáé a jövő lehet (7,5-2,5). Ha a bal szélre a Real behúzná Riberyt, akkor a poszt egyértelműen a Realé lenne, így azt se tudom, h ki játszik, majd ott, azért írtam Higyant, mert ő legalább biztos, h marad a klubnál. Szeretem a játékát, ahogy Henryét is, idén fantasztikusat nyújtott a francia, főleg a szezon végén. Bízom benne, h ősszel, ott folytatja, ahol tavasszal abbahagyta. Csak, h kerek legyen a vége:0,5-0,5. Így a végeredmény, nálam:8-3 ide.
Nyílván Csokiék máshogy értékelnek majd, ez teljesen szubjektív, az tuti, h komoly meccsek lesznek ősszel.Csak már kezdődne.
Barca: V.Valdes
Alves...........Pique..........Marquez/Puyol...............Abidal
Yaya Toure
Xavi.................Iniesta
Messi.................................Villa..........................Henry
Lass/Gago/Xavi Alonso
Benzema
Ha pontozásos rendszerben nézzük, akkor a kapu vitathatatlanul a Madridé, ezt szerintem senki sem kétli (0-1). A jobb hátvéd poszton én egyértelműen Alvest tartom jobbnak, de elismerem Ramos a legjobb spanyol jobbhátvéd, csakugye a bulik ugyanúgy rossz hatással vannak a teljesítményére, mint Ronaldinhonál (1-1). Pique a szezon második felében olyan teljesítményt nyújtott, amit még Barca védőtől nem láttam: rendkívül jó helyezkedés, ladbabiztos, jól fejel és még gólveszélyes is. Albiolt nem ismerem annyira, nálam a katalán a favorit (2-1). A másik belső védő poszt a Madridnál még képlékeny, ha másért nem, hát a rutin és az összeszokottság miatt Marquezéknak húzom be a pontot (3-1). A balbekk pozíciót nehéz eldönteni, Abidal ha jó napot fog ki, akkor mindenkit levesz a pályáról, de támadni nem tud. Marcelo mindkettőben jó, fiatal és még sokat fejlődhet. Adjuk ezt a pontot a Madridnak (3-2).
Yaya Toure számomra a posztján a világ legjobbja, nem lehet elvenni tőle a labdát, elegáns és mindent elér. Ennek a fantasztikus csapatnak az egyik legfontosabb láncszeme (4-2). A másik Xavi, őt a posztján még nem tudom, h kivel kell összemérni, én Gutit írtam oda, de lehet hülyeség volt, a Madridos srácok biztos jobban tudják. Addig is legyen: 5-2. Iniesta Kakaval szemben. Na ez-az a poszt, amit a két oldal szúrkolói márcsak hivatalból is a saját játékosuknak adnak. Kaka a világ egyik legjobb irányítója, jelenleg még távol a legjobb formájától, a Real legnagyobb erősítése, sokkal inkább mint CRoni. Iniesta már rengeteget bizonyított a posztján, Kaka még nem, de szerintem fog. Legyen 0,5-0,5, ne legyen túl nagy a különbség.

És akkor jöjjenek a támadók. Messi Ronaldo ellen. Elismerem, h Ronaldo fantasztikus játékos, de számomra unszimpatikus a nagy arca és a sokszor öncélú játéka. Ettől még korszakos játékosa lehet a mostani Madridnak, de a mi kis zseninknél nem jobb, ha az lenne, akkor se vallanám be (6,5-2,5). Egy poszt, ami a Realnál már biztos, nálunk viszont nem. Benzema Eto'o vagy Villa ellen. Szerintem lassan megbarátkozhatunk vele, h Eto'o elmegy és a spanyol jön a helyére. Közel azonos képességű játékosok, a La Liga két legjobb góllövője, övék a jelen, Benzemáé a jövő lehet (7,5-2,5). Ha a bal szélre a Real behúzná Riberyt, akkor a poszt egyértelműen a Realé lenne, így azt se tudom, h ki játszik, majd ott, azért írtam Higyant, mert ő legalább biztos, h marad a klubnál. Szeretem a játékát, ahogy Henryét is, idén fantasztikusat nyújtott a francia, főleg a szezon végén. Bízom benne, h ősszel, ott folytatja, ahol tavasszal abbahagyta. Csak, h kerek legyen a vége:0,5-0,5. Így a végeredmény, nálam:8-3 ide.
Nyílván Csokiék máshogy értékelnek majd, ez teljesen szubjektív, az tuti, h komoly meccsek lesznek ősszel.Csak már kezdődne.

Értem miihii, én is reagáltam 1-2re, én is meglepődtem,és akkor még enyhén fogalmaztam,hogy vannak ilyenek.
Na de mind1, én büszke vagyok Xavi-ra,a teljesítményére és az egész csapatra.

Na de mind1, én büszke vagyok Xavi-ra,a teljesítményére és az egész csapatra.

- miihii
- KHAL
Teljesen igazad van!Sanama írta:miihii!
Nehogy már mi kezdjük el magyarázni,hogy Xavi miért zseniális játékos,ha 1-2 madridista nem veszi észre.
Engem nem érdekel,hogy itt le akarják páran húzni a teljesítményét.
Sokkal fontosabb,hogy meccsről-meccsre a passzolási statisztikát ő vezeti,akár a MU akár a Real az ellenfél.
Illetve,hogy az egyéni díjaknál top5ben van. Kell ennél több?

De ahogy olvasgatom itt a tereferét,egyszerűen nem bírtam már megállni szó nélkül.

Kábé olyan,h nálam nincs benne Iker a top10 kapusban.Azért,mert hiába vitte a hátán a cspatát hosszú időn keresztül,mégis kapott 52 gólt.Ez hagyján,ezek közül 40%ban bal kézzel vette ki a hálóból,40% jobbal,10 lábbal és 10et más játékosok.Sok kapus van sztem,akik sokkal látványosabban veszik ki a lasztit,jobbak nála.Hiába véd mondjuk 25 lövést meccsenként,ezek nagy részét ha nem akarná,akkor is fogja,mert belelövik.Nem ő jó kapus,hanem a labda az igazi "spíler".Hiába van ott Casillas keze,azért a labda jó ívű esésének köszönhetőek a védések.
Soroljam még?

Persze a második bekezdés irónikus és teljes mértékben elhatárolódom tőle

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel