2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jól, Castillás volt, onnan került a ValenciábaColos írta:Jól tudom, hogy Mata Real nevelés?
hát az a 4 gól amit berámolt a Pool-nak, nem volt semmizeus021 írta:Sajnos nem került szóba a Barca vezetésében, de én még mindig Arshavin-t venném meg a bal szélre, sztem most már az sem lehet kifogás amit sok ember mondott tavaly nyáron, hogy egy erősebb bajnokságban nem állná meg a helyét. Fél év alatt sztem az Arsenal meghatározó játékosa lett.
Amúgy meg felajánlanám Hlebet meg némi pénzt érte, az Arsenal simán elfogadná
Bocs, akkor nem voltam világos. Természetesen csak egyiket vennénk meg, csak ezt a kettőt bombázzuk ajánlatokkal.Fernando írta:Szerintem nem logikus. Most ha nem tudunk megvenni egy balhátvdet veszünk két középhátvédet?Mikaos írta:Új hír a www.sport.es -en.
A Filipe-ügy megállt, és nehéz dűlőre jutni ebben. Ezért a Barca két középhátvédet keres: Bruno Alves-t és Dmytro Chygrynskiy-t. Az az elképzelése Pepnek, hogy Puyol és Abidal fogja megoldani a balhátvéd posztot, ezért kell még egy középső védő.
Ez logikus, szerintem.
Bár azért kár, hogy Dagi Bácsi (Depor elnöke) nem engedi Filipét, illetve jóval áron felül kínálja.
Szerintem nem logikus. Most ha nem tudunk megvenni egy balhátvdet veszünk két középhátvédet?Mikaos írta:Új hír a www.sport.es -en.
A Filipe-ügy megállt, és nehéz dűlőre jutni ebben. Ezért a Barca két középhátvédet keres: Bruno Alves-t és Dmytro Chygrynskiy-t. Az az elképzelése Pepnek, hogy Puyol és Abidal fogja megoldani a balhátvéd posztot, ezért kell még egy középső védő.
Ez logikus, szerintem.
Bár azért kár, hogy Dagi Bácsi (Depor elnöke) nem engedi Filipét, illetve jóval áron felül kínálja.
ha tényleg jó játékos, akkor elnézést kérek, nem ismerem a Marseille keretét...merx írta:
ha neked ő "full noname", az gáz. tényleg jó játékos, de maga a hsz amire reagáltál tényleg hülyeség volt.
ha neked ő "full noname", az gáz. tényleg jó játékos, de maga a hsz amire reagáltál tényleg hülyeség volt.Fecooo írta:no comment...Cáceres14 írta:milenne ha megprobálnánk leigazolni Lorik Canát a védekező középpályás posztra?
már tényleg kezd zavaró lenni, h full noname játékosok neveit dobod be néhány naponta...érv nélkül, alátámasztás nélkül...
no comment...Cáceres14 írta:milenne ha megprobálnánk leigazolni Lorik Canát a védekező középpályás posztra?
Én nem segítek neked a leigazolásában! Ezt egyedül kell végrehajtanod! Cana biztos örülne, a szurkolók nem valószínű!Cáceres14 írta:milenne ha megprobálnánk leigazolni Lorik Canát a védekező középpályás posztra?