Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Jó, valóban azért van jócskán különbség Mata és Ribéry között. De Matával hosszú távon lehet, hogy jól járnánk. És szerintem fele annyiba sem kerülne, mint a francia, akiben most óriásit csalódtam...manuel írta:Remélem hogy csak tréfának szánták azok akik szóba hozták velünk.Azért egy Ribéryről és egy Robinhóról ilyen szintre süllyedni.Nem azt mondom hogy nem tehetséges vagy valami de akkorsem barca szintü játékos.
Igen Igen!CFirpo3 írta:+3 játékos kölcsönbe.
Én erre a kettőre gondoltam:yayatouré24 írta:
Lehet hogy nem tesz 2 ajánlatot lehet hogy egybevonja az igazolásokat
Nem tesz 1 ajánlatot Villáért és még 1et Matáért, hanem csak 1et a 2 játékosért.Varatrix írta:Ezt nem értem...yayatouré24 írta:Lehet hogy nem tesz 2 ajánlatot lehet hogy egybevonja az igazolásokat![]()
Valaki magyarázza el!
Ezt nem értem...yayatouré24 írta:Lehet hogy nem tesz 2 ajánlatot lehet hogy egybevonja az igazolásokat
Lehet hogy nem tesz 2 ajánlatot lehet hogy egybevonja az igazolásokatCFirpo3 írta:Az biztos, hogy az Arshavin és Mata hírből legalább az egyik kacsa.
Én egyikben sem hiszek.
Nem hiszem, hogy a Barca 2 ajánlatot tesz pár napon belül a Valenciának, úgy, hogy még az elsőre sem kapott választ.
Mindneki eldöntheti, hogy mennyire hisz ezeknek a híreknek...
Szvsz nem érdemes beleélni magunkat egyikbe sem.
Az ötleteket Txikinek kell adni... Attól, hogy beírod ide az év FM tehetségét, mi nem fogjuk tudni leigazolni. Csak plusz flood a topicnak.Cáceres14 írta:én csak adom az ötleteket
kinek?Cáceres14 írta:én csak adom az ötleteket
Jansen egyszer már felmerült, de ennyi. Tényleg énis észrevettem már, hogy tök noname embereket írogatsz Cáceres. Minek? H tudjuk, hogy sokat játszol manageres játékkal? vagy mi?MichaaBee írta:Bocs, de nem unod még az ilyen noname játékosokkal való dobálózást? Pocognoliról soha az életben nem hallottam, Jansen és Emanuelson meg nem véletlenül vannak még mindig ott ahol... Arról nem is beszélve, hogy fel sem merült a nevük, tehát nem való az igazolások topicba.Cáceres14 írta:ha Filipét végül nme tudjuk leigazolni akkor jó lenne A. Cole, Emanuelson,Pocognoli,jansen stb...
Filipét kell meg venni 10+VS-ért.
Ez mi?albicelesteX írta:Most mi a...?
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... rrasa.html
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... barsa.html
Bocs, de nem unod még az ilyen noname játékosokkal való dobálózást? Pocognoliról soha az életben nem hallottam, Jansen és Emanuelson meg nem véletlenül vannak még mindig ott ahol... Arról nem is beszélve, hogy fel sem merült a nevük, tehát nem való az igazolások topicba.Cáceres14 írta:ha Filipét végül nme tudjuk leigazolni akkor jó lenne A. Cole, Emanuelson,Pocognoli,jansen stb...
A BL-döntőn mégis Tourénak kellett védőt játszania, mert mindenki más sérült vagy eltiltott volt...S.Agüero írta:Fernando írta:Hát az érdekes lenne. 2 belső védőt is odaadni nekik. Akkor itt maradna a sérült Milito, a sérülékeny Márquez meg Puyol-Piqué.
És minek több belső védő azok nem fáradnak nem sérülnek meg annyira mint a többi poszton lévők jó most milito igen dehát akkor is van 3 ha egy le is sérül ott a másik kettő
szerintem hagyjuk mostmár Riberyt. Az tény hogy nyilatkozott hogy a Realba akar menni. a Barcának olyanok kellenek akik szívesen jönnek és megtiszteltetésnek veszik hogy ilyen klub érdeklődik értük. Mint Filipe és Keirrison. Ha Ribery nem akar, akkor van más. A klub ne adja föl a büszkeségét, egy olyan Realba vágyódó emberért, aki mielőtt még Káká és Ronaldo nem volt ott érdekes módon inkább ide akart jönni. Hát csak menjen oda, és gyakorolja a játékot a Calssicora Alves ellen.bojan95 írta:A Ribéry üzlet sem reménytelen csak akkor lesz az ha alá ír azt is meg lehet sztem csinálni hogy Henriqét oda viszük még egy kicsit meg Hlebet végleg +
45 millió meg plusz öt ha jól tejesít
Persze meg még ezt meg azt nem éri meg ha nem akar akkor ne jöjjön nekem nem azért kell egy játékos meg sok fizetést kap ha annyira akart volna jönni már eljött volnabojan95 írta:A Ribéry üzlet sem reménytelen csak akkor lesz az ha alá ír azt is meg lehet sztem csinálni hogy Henriqét oda viszük még egy kicsit meg Hlebet végleg +
45 millió meg plusz öt ha jól tejesít
Igen Igen!Fernando írta:Hát az érdekes lenne. 2 belső védőt is odaadni nekik. Akkor itt maradna a sérült Milito, a sérülékeny Márquez meg Puyol-Piqué.
Hát Robinho csak egy fikció.manuel írta:Remélem hogy csak tréfának szánták azok akik szóba hozták velünk.Azért egy Ribéryről és egy Robinhóról ilyen szintre süllyedni.Nem azt mondom hogy nem tehetséges vagy valami de akkorsem barca szintü játékos.
Remélem hogy csak tréfának szánták azok akik szóba hozták velünk.Azért egy Ribéryről és egy Robinhóról ilyen szintre süllyedni.Nem azt mondom hogy nem tehetséges vagy valami de akkorsem barca szintü játékos.Varatrix írta: Én személy szerint jó ötletnek tartom Mata leigazolását.