Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az még messze van. Ha ezen a selejtező körön tovább is jut, még van kettő!bali 15 írta:Mi a Debrecen-nek nagy esélye van a BL indulásra?
Bocsi de nem igazán követem nyomon a magyar focit.
hát legyen igazad, és jusson tovább az újpestSzakacs írta:Nem tudom hogy az Ujpest mennyire utokepes csapat, hisz itt elek erdelyben, viszont azt allithatom, hogy a steua nagyon de nagyon rossz formaban es szezont is futott...szoval sztem kis odaadassal megverhetoek...tenyleg nagyon szetesett az a csapat amelyik meg uefa kupa elodontot jatszot...mikor olyanok a viszonyok hogy senki se akarja elvalalni hogy edzo legyen ott ezert az elnok lesz az az utolso fordulokra, akkor eltudhatod kepzelni hogy milyen lehet a csapaton belul a hangulat...valamint a nyaron eladtak a ket legjobb jatekosukat...sztem egyaltalan nem lefutott a "lilak" meccse a steaua ellen:)skadi írta:bár nem vagyok nagy híve a honi labdarugásnak,
de a debreczen egész jól játszik eddig...
ellentétben az újpesttel,van esélye a továbbjutásra!
szegény lilák mit fognak kapni,te jó ég...
Nem tudom hogy az Ujpest mennyire utokepes csapat, hisz itt elek erdelyben, viszont azt allithatom, hogy a steua nagyon de nagyon rossz formaban es szezont is futott...szoval sztem kis odaadassal megverhetoek...tenyleg nagyon szetesett az a csapat amelyik meg uefa kupa elodontot jatszot...mikor olyanok a viszonyok hogy senki se akarja elvalalni hogy edzo legyen ott ezert az elnok lesz az az utolso fordulokra, akkor eltudhatod kepzelni hogy milyen lehet a csapaton belul a hangulat...valamint a nyaron eladtak a ket legjobb jatekosukat...sztem egyaltalan nem lefutott a "lilak" meccse a steaua ellen:)skadi írta:bár nem vagyok nagy híve a honi labdarugásnak,
de a debreczen egész jól játszik eddig...
ellentétben az újpesttel,van esélye a továbbjutásra!
szegény lilák mit fognak kapni,te jó ég...
Nem akarlak megsérteni, DE az Újpestnek nincs reális esélye a továbbjutásra.BarcaChris írta:Sziasztok Imádom a DIÓSGYŐRT, de az Újpestnek kell szorítanunk. nagyon kemény dolguk lesz dél romániában , több román focicsapat szurkolói is várnak a Lilákra. remélem a pályán lealázzuk a románokat és továbbjutunk!!!
(L) Debrecen Újpest Haladás Diósgyőr (L)
Igen, és csak bajnokokat kaphatunk, szóval ilyen atletico madridoktól megóvja a sors a LokitVaratrix írta:Nem vagyok semmilyen, de érdekes volna Magyar csapatot látni Bl főtáblán.robertfcb írta:MA 19:45 től a Sport2-n Debrecen - Kalmaar bl selejtező élőben. Mindenki szurkoljon a Debrecennek!!!
Hajrá Loki.
Am 3 csapatot kell legyűrniük az indulásért?
Nem vagyok semmilyen, de érdekes volna Magyar csapatot látni Bl főtáblán.robertfcb írta:MA 19:45 től a Sport2-n Debrecen - Kalmaar bl selejtező élőben. Mindenki szurkoljon a Debrecennek!!!
Hát akkor leszek még jobban kiakadva, ha a TV 6 után a Digi sportot sem veszi át a UPC a programjába.Puyol05 írta:fcbarca0827 írta: Nem a Sport 1-gyel, hanem a Digisport-tal. Amit csak akor láthatsz, ha Digi TV-d van...Vagyis nekem marad a TV2...
bocsi Digisportot akartam írni...sztem nekem is marad a tv2...
![]()
fcbarca0827 írta: Nem a Sport 1-gyel, hanem a Digisport-tal. Amit csak akor láthatsz, ha Digi TV-d van...Vagyis nekem marad a TV2...
Nem a Sport 1-gyel, hanem a Digisport-tal. Amit csak akor láthatsz, ha Digi TV-d van...Puyol05 írta:azt tudom, hogy a TV2 fogja adni. meg még azt is hallottam, hogy a Sport 1 is fogja adni. felváltva ezek ketten. én nem örülök neki, mert elégeddett voltam az eddigi közvetítésekkel (személyes vélemény)Ebdon Lake írta: Jövőre a Tv2 adja majd a BL-t. Múltkor mutatták a Tv2 hírekben.