Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudtommal a barcával kezdte el a felkészülést...westerngom írta:- hol tart k9 igazolása??, mert végleges megállapodásról még nem számolt be egyik fél sem. A végén még megy a levesbe ő is......
Ennyi...majd pár meccs után mondjunk véleményt!Én személy szerint nagyon örülök neki!És szerintem illeni fog a Barca játékstílusába!matyi25 írta:Valamint kifelejtettem hogy hajtani fog e ahogy tette Eto'o... Kiváncsian várom a meccseket, hagyok neki időt hátha megváltoztatja a véleményem.És remélem motivált is lesz ennyi pénz után...
pedig már elmondta, hogy kevesebbért is jönnelionelmessi19 írta:Ibra gyomra nem veszi be a 12 után a 8-9 millát.gergo9 írta:Okés hogy megállapodtak de mennyi még az esély rá hogy kútba esik a transzfer?
szerintem kb ennyi tehet be az ügynek.
Ibra gyomra nem veszi be a 12 után a 8-9 millát.gergo9 írta:Okés hogy megállapodtak de mennyi még az esély rá hogy kútba esik a transzfer?
CFirpo3 írta:Szerintem nem hülyeség:Barcaádám írta:középső védőt venni abszolút hülyeség még Henrique is jön...minek??
Abidal/Maxwell Piqué/Henrique Marquez/??? Alves/Puyol
Mert valószínűleg Caceres-t el szeretnék adni kölcsönbe, Milito pedig sérült.
mondjuk azért mert nem csak 45 milliót hanem 2 játékost is adunk értejani-szig írta:Sziasztok ! Az elmúlt időszakban nem nagyon volt lehetőségem fórumozni, de ez a lehetséges Eto' Ibra csere annyira feldühített, hogy, ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Ennek a csapatnak nem kell egy ilyen alak ! Nagyképű, képtelen az alkalmazkodásra és rendkívül unszi. A CSAPAT attól volt olyan, amilyen, mert hálisten, nem volt senki, aki kilógott volna a sorból. Laportáék ezt nem látják? Szándékosan szét kell zülleszteni a gerincet alkotó egységet? Ha ETO' el akar menni, enedjék el, de egy MESSI mellé nem kell egy primadonna. Ha egy MESSI, ha kell, leül a kispadra a csapat érdekébe, akkor keressék meg azt, aki méltó arra, hogy a gránátvörös-kék mez ne piruljon el a viselője miatt!!! Vajon miért engedik el az Intertől !???! Inkább 5X Villa, mint 1X Ibra ! Forca Barca !
Szerintem nem hülyeség:Barcaádám írta:középső védőt venni abszolút hülyeség még Henrique is jön...minek??
ab1daL írta:Azt én se értem.Barcaádám írta:középső védőt venni abszolút hülyeség még Henrique is jön...minek??Inkább jobb szélső védő kéne mert Alvesnek nincs cseréje. Igaz Henrique sorsa még nembiztos Pep majd eldönti mi lesz vele, de akkoris lenne megint 1-2 középsővédőnk.
Azt én se értem.Barcaádám írta:középső védőt venni abszolút hülyeség még Henrique is jön...minek??
Hát haver nem értek veled egyet,mert Eto'o is eléggé primadonnát játszik,vagy nem?Nyilatkozta Laporta hogy nem veszi fel a telefont amikor hívja(ilyet a csajom csinál ha haragszik rám)meg nem akar hosszabítani de el menni se inkább kihuzza a jövő nyárig hogy ingyé elmehessen,Lehet ,hogy b.szott jó játékos de egy kicsit túlzás amit csinál és Zlatan tudná pótolni és lehet ,hogy Viulla jó játékos meg gólokat lő de Ibrahimovic meg egy kib.szott klasszis és C.Ronaldónál ezerszer jobb a természete és Ibra fel is veheti vel a kesztyűt mert nem ismerik egyikük játékát sem a spanyolba,ugyan olyan magasak,jól cseleznek,fejelenek na meg a távoli bombák.ZLATAN KELL IDE Pepp szerint is.jani-szig írta:Sziasztok ! Az elmúlt időszakban nem nagyon volt lehetőségem fórumozni, de ez a lehetséges Eto' Ibra csere annyira feldühített, hogy, ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Ennek a csapatnak nem kell egy ilyen alak ! Nagyképű, képtelen az alkalmazkodásra és rendkívül unszi. A CSAPAT attól volt olyan, amilyen, mert hálisten, nem volt senki, aki kilógott volna a sorból. Laportáék ezt nem látják? Szándékosan szét kell zülleszteni a gerincet alkotó egységet? Ha ETO' el akar menni, enedjék el, de egy MESSI mellé nem kell egy primadonna. Ha egy MESSI, ha kell, leül a kispadra a csapat érdekébe, akkor keressék meg azt, aki méltó arra, hogy a gránátvörös-kék mez ne piruljon el a viselője miatt!!! Vajon miért engedik el az Intertől !???! Inkább 5X Villa, mint 1X Ibra ! Forca Barca !