raul72 írta:
Szte ez így mennyi ? 40 + Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog az 70 meg egy Hleb kölcsönszerződsé , kb az 1-2 milla ... Na az a lényeg h 70 M egy játékosért , akkor ez ugyanúgy felborítja a piacot , de Platini egy szót nem fog most már szólni ... (mondjuk szarok a véleményére) Az a lényeg hogy nem lenne ez senkinek sem gond ,ha Laport nem magyarázott volna be az ügyeinkbe , minden spanyol lap erről fog cikkezni abba nis biztos vagyok ,és ezt Laporta magának köszönheti. Ha befogta volna a száját most nem lenne ez . Ezért okosabb hallgatni !
Eto'o-nak nincs piaci értéke, mert nem akarja megvenni senki! Nem akart sehova elmenni! Tehát ha ez ez üzlet nem jött volna össze, akkor jövőre távozott volna ingyen! A nullánál így jelentősen jobb! Jó persze nem mondom, hogy egy klub elnöknek ennyire élesen ki kellene álni a nagy közönség elé, és így nyilatkozni! De nekem tetszett, mert igaza van ha tetszik ha nem! Ennyiért nem lehet igazolni! Még az, hgoy mondjuk 100-150 milkóért igazoltatok volna, megértem, és kell, mert gyenge a keret! Node, hogy 94 meg 67 milkó egy-egy játékosért, összesen meg 250 milkó várható! Ez túlzó! Jó lényegében igaz, hogy mi is kifizettük ezt, csakhogy más a szitu, mert Eto'o nem annyit ér, amennyi a valós érték, hanem eladhatóság szempontjából nézve nullát. Most ilyen alapon Cr ér kb. 50-et, ennél többet szerintem egy játékos sem ér, mégsem 50-be került, hanem 94-be! Ez a piac! Mindenki annyit ér, ahogy a kereslet-kínálat alakítja az árakat! Amennyiért el lehet adni, és amennyiért meg lehet venni. Ne innentől ez: "Eto'o -nak a piaci ára 30M kröül mozog" nem létezik! Reálisl értéke az Ibra biznisznek kb. 80 milkó, nekünk ez 36-ba van(10 milkó - Eto'o-nak nem kell fizetés jövőre)+ Hleb kölcsön, és ez a lényeg! Cr nektek 94-be van, ezen nem változtat semmi! Persze most a mez meg egyéb eladásoktól, meg +tv-s jogdíjaktól eltekitettem, de ez jövőbeli dolog, és minden játékos valós árát csökkenetik ezek a tényezők!
Szerintem érthető voltam, elég szájbarágósan leírtam, hogy mi a lényeg! Részemről ennyi, nem magyarázok tovább, ebből fel kell fognia mindenkinek!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!