2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez azért van,mert a Barca játéka arra épült idén ( is),hogy végletekig kijátsszák a helyzeteket és csak be kelljen rúgni. Ebben a rendszerben pedig legfőképp a középcsatárnak a feladata a "begurítás". Ezért igaz ez legfőképp Eto'o-ra. Még valami : te nem örültél az első gólnak,amit 1m-ről rúgott Eto'o ??? Szerintem azon a meccsen az volt a lényeg,hogy a 10 emberrel védekező Madridnak egyet valahogy be tudjunk gyötörni,hogy ne csak védekezzenek.Enjoy írta: Messi is rúgott távolabról gólt, pl. a sevilla ellen. De attól még döntő többségben közelről rúgnak gólokat.. S ez Eto'o-ra különösképp igaz.
Komolyan mondom, ami beszenvedett odahaza a madrid ellen, a kész csoda volt.. 1m-ről.. Elhihetitek, következő szezonban is mi leszünk a legjobbak
Én emiatt nagyon nem izgulok, idén is több vezére volt a Barcának (sevilla 4-0, iniesta gól +3 iniesta gólpassz, volt amikor Messi fordította meg a meccset stb.)vkinga írta:Egy biztos, hogy vezére lesz a Barcának egy idő után, csak akkor mi lesz Messivel és Xavival.
Messit kihagytad. Rengeteg gólt rúgatott Eto'o-val. Xavi, Iniesta, és Messi azok, akik a helyzetet megcsinálják, ha jól látom, és Eto'o-nak be kell rúgni. Nem hiszem, hogy a védők félnének Eto'o-tól. Zlatannal újabb lehetőségek lesznek. Emberileg kemény dió lesz. Egy biztos, hogy vezére lesz a Barcának egy idő után, csak akkor mi lesz Messivel és Xavival.Laza írta:Teljesen eggyetértek!!Enjoy írta:óóó Istenem, mekkora katasztrófa történik velünk Barca drukkerekkel.
Óhh, nehogy már ilyen problémáink legyenek, hogy a világ egyik legjobb támadója jön hozzánk, s nem a másik.. óhh, micsoda sújtás ez ránk nézve.
Egyébként is sokkal komplettebb játékos Zlatan, mint Eto'o.
Végre nem egy nyuszi támadónk lesz, aki csak 3m-ről képes gólt lőni.
Egy csatárnak amúgyis inkább az a feladata, h széthúzza a játékteret, nehogymár többet védekezzen, mint támadjon...
Védők joggal tartanak Zlatantól, nah már most ez Eto'o-ról nem mondható el.
Meglátjátok be fogja bizonyítani nektek, mekkora egy zseni Ibra.
De remélem utána nem ajnározásba megy majd át a szitkozódásotok..
Eto'o azert volt gólerős játékos mert xavi,ini,titi szó szerint golt rugadtak vele!és az hogy egy olyan játékost szeretnétek jobban aki él-hal a barcáéert (Villa)az teljesen rendben van,de..Ibra is lemond a fizetéséből..szóval ő sem a pénzért igazol Barcába..(!!)
Jó rendben, persze, én sem annak szántam szóval peace. Amúgy mennyire hivatalos ez a csere ?Asys írta:Madmushroom nem akarom, hogy átmenjen ez a dolog személyeskedésbe, de ha már az értő olvasásnál tartunk, tudom, hogy egy szót sem írtál róla, s én nem is arra céloztam a világklasszis jelzővel csak a helyzethez illő iróniát fokoztam fel!![]()
Na béke!
Láttam idei év összes meccsét, nem kell félteni. Messi is rúgott távolabról gólt, pl. a sevilla ellen. De attól még döntő többségben közelről rúgnak gólokat.. S ez Eto'o-ra különösképp igaz.Xavinho írta:Öreg,te aztán nagy hülyeséget írtál...Ha azt hiszed,hogy Eto'o csak 3m-ről lő gólt,akkor nézd meg sport tv-ben a Barca góljait,m idény közben akkor lemaradhattál jó pár meccsről. Persze volt sok olyan gólja,amikor csak be kellet gurítania,de ez a helyzet egy középcsatárral megeshetEnjoy írta:óóó Istenem, mekkora katasztrófa történik velünk Barca drukkerekkel.
Óhh, nehogy már ilyen problémáink legyenek, hogy a világ egyik legjobb támadója jön hozzánk, s nem a másik.. óhh, micsoda sújtás ez ránk nézve.
Egy csatárnak amúgyis inkább az a feladata, h széthúzza a játékteret, nehogymár többet védekezzen, mint támadjon...
De remélem utána nem ajnározásba megy majd át a szitkozódásotok..Mindezek mellet jó pár olyan gólja volt - pl.: Bilbao ellen vagy Betis ellen vagy akár az utolsó meccsen a Depor ellen és a BL döntőben sem kis gólt lőtt,stb. - amikor nem csak "bepattant róla".Minden szezonban lőtt ő sok szép találatot is. Azt meg kétlem,h Eto'o-tól ne tartanának a védők
![]()
Viszont abban én is bízok,ha már Ibra hozzánk jön,akkor bizonyítani is fog. ( Bár én szívesebben látnám továbbra is Eto'o-t Barca mezben )
És abban egyet tudok veled érteni,hogy a Barca nem fog "összeomlani" attól,hogy Zlatan ide jön.
A tudásáról egy szót sem írtam, kicsit ha gyakorolnád az értő olvasást. A képességeit teljesen elismerem, klasszisnak nevezhető de egy olyan csapatba hozni ahol a világon talán a legszorosabb a szurkolók és a csapat közötti kötődés ...na hát...itt is mutogatni fog majd ki a szurkolóknak?Asys írta:Tudod mit, azt kívánom ez legyen a legnagyobb bajod életedben, hogy egy világklasszis csatár szerződik a kedvenc csapatodhoz...madmushroom írta:Ibrás ügy most, hogy áll? Tényleg már csak centikre van a megállapodás ?
Nagyon szomorú lennék ha ő jönne, nem azért mert nem tudna olyan teljesítményt nyújtani mint Eto'o, egyszerűen a személyiségével sem vagyok már kibékülve. A klub arculatába valahogyan nem illik bele az én szememben.
Szomorú leszek, nagyon szomorú!!!![]()
Öreg,te aztán nagy hülyeséget írtál...Ha azt hiszed,hogy Eto'o csak 3m-ről lő gólt,akkor nézd meg sport tv-ben a Barca góljait,m idény közben akkor lemaradhattál jó pár meccsről. Persze volt sok olyan gólja,amikor csak be kellet gurítania,de ez a helyzet egy középcsatárral megeshetEnjoy írta:óóó Istenem, mekkora katasztrófa történik velünk Barca drukkerekkel.
Teljesen eggyetértek!!Enjoy írta:óóó Istenem, mekkora katasztrófa történik velünk Barca drukkerekkel.
Tudod mit, azt kívánom ez legyen a legnagyobb bajod életedben, hogy egy világklasszis csatár szerződik a kedvenc csapatodhoz...madmushroom írta:Ibrás ügy most, hogy áll? Tényleg már csak centikre van a megállapodás ?
Nagyon szomorú lennék ha ő jönne, nem azért mert nem tudna olyan teljesítményt nyújtani mint Eto'o, egyszerűen a személyiségével sem vagyok már kibékülve. A klub arculatába valahogyan nem illik bele az én szememben.
Szomorú leszek, nagyon szomorú!!!
Hát ha ezt az én hsz-re írtad, akkor valamit nagyon félreértettél. Én azt írtam, hogy örülnék Robinhonak, de egyetértek azokkal, akik mégis inkább a középpálya erősítését részesítenék előnyben. Ha félreérthető voltam, akkor bocs!!!sub_bass írta:Sztem a City középpályán akarja alkalmazni Robinho-t.
Hidd el fel jön majd a B csapatból az Oier srác. Szerintem ügyes és tehetséges kapusdanikaa10 írta:Amúgy az Ibra - ügy lényegében már eldőlt? Csak mert gyatra spanyol tudásommal a Sport.es-en olvasott hírek alapján arra következtettem, hogy ők már tényként közlik 'Ibrakadabra' érkezését. Minden esetre örülnék, ha igaz lenne a hír.
A másik meg, láttam, hogy írták, hogy Jourquera távozott, a kérdésem, hogy helyette nem hozunk valakit fel? Mert kevésnek tartom én ezt az egy cserekapust.