Sokan mondták, hogy no-no Silva, túl optimista vagy, meg hogy ne légy nagyképű...
.. DE AZ ARANY AZ
ARANY, azt a rézfán-fütyülő rézangyalát
Óriási nap volt, nagyon nagy élmény! Beérett a sok-sok munka! Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ennek az ARANY CSAPATNAK tagja lehettem ma, ezt már senki sem veszi el tőlünk fiúk!!!
Én úgy érzem, hogy sajnos ma abszolút nem voltam méltó a 9-es mezre, 3 gólom édes kevés volt, de azért remélem ezért nem szedi le a fejemet senki, azért megvan a győzelem, BÁR a döntőben elsőként odaállni, és KIHAGYNI egy 7-est nem volt jó érzés, de talán ezt is elnézitek nekem, ezért BOCSÁNAT!!! Csináltam nektek a feszkót, de hála az égnek volt ma valaki, aki nagyon-nagyon-nagyon odatette magát, ő pedig nem más, mint a kapusunk: Mucska Zoltán!!!! KÖSZI ZOLIKÁM, óriási voltál!!!
(Egy 7-est megfogott, egyet pedig kiimádkozott, és ezzel aranyra cserélte a már ezüstös érmünket!!!)
A csapat KIVÁLÓ volt, egyszerűen elmondhatatlanul!!! MINDENKI, kivétel nélkül!!!
Nem emelnék ki senkit sem, bár tudnék, de az a többiekkel nem lenne fair, MINDENKI ODATETTE MAGÁT, MINDENKI FEGYELMEZETT VOLT, MINDENKI NYERNI JÖTT MA, ÉS MEGCSINÁLTUK!!!
Köszönöm nektek, NAGYOK VAGYTOK!!!
És két kis szolgálati közlemény így a végére:
- NORBIKÁM - ÓRIÁSI CSAPATOT RAKTÁL ÖSSZE, NAGYSZERŰEN HELYTÁLTÁL, TE VAGY A CSAPATKAPITÁNYOK LEGJOBBIKA!!!
- IVÁN - NAGY NAP EZ AZ EuroBarca ÉLETÉBEN IS, EZT A GYŐZELMET TERMÉSZETESEN ÉN, ÉS SZERINTEM A TÖBBIEK IS NEKTEK IS AJÁNLJUK ! ! !
Köszönöm még egyszer mindenkinek, ÉLJEN A BAJNOK CSAPAT!!!
FORCÁ EUROBARCA TEAM ! ! !