Én így pár gondolatban leírom,ami eszembe jutott itt a magasröptű beszélgetésetekről
(Amit amúgy élmény olvasni ezt a beszélgetést,mert tuti mély,meg minden és véleménycsere zajlik,nem veszekedés

)
Én sem tartom túl szerencsésnek egyrészt ezt a Laporta féle véleményezést a reál nagybevásárlásról.Csípem,amikor odapiszkálunk vmivel a riválisnak,de ennyire nem kellett volna talán belemerülnie a rivális anyagi dolgaiba.
Amit mondott,abban én érzek igazságot,nekem sem tetszik ez a Pereces bevásárlás.Vhogy irritál az ilyen engem.Nekem akarom ráhúzni csak a világválságra a dolgot,hanem ezzel együtt az irdatlan összegek (mégha valóban megtérülők is lesznek,sztem is),az egész agresszív vislekedésük a piacon,estébé,estébé...Ez más csapatok esetében is elítélendő számomra ,így megnevezhetném ezt az Abramovics féle cselszkijt is,és hasonlókat (City is erősködik...

).Tök mindegy,h olajból v hitelből,a lényeg,h naon nem begyere...
...De azért erős pöppet ilyen irreális árakon.Nem akarom elhinni,h csakis ennyiért lehetett CRt meg Kakát elhozni.Kivárással sztem lejjebb lehetett volna alkudni az árakat.A legeslegelején megpörgették úgy a piacot,h csak na.Elkezdtek dobálózni az árakkal a kiszemelt playák klubjai,így komolyabban zsebbe kell nyúlni most,aki nagyot akar húzni.Egy példa erre,h még az igazolási idő kezdetén még az első Samu-Ibra cserepletyka (?) esetében úgy 10-20 millát fizethettünk volna rá a kamerunira.Mostanra már 35-45.Ja,és Hleb!Villáé is csak följebb ment,Filipéé szintén,Riberyé sem lefele indult
Szal ha nem ilyen rapid a rivális 2-3 igazolása (igaz,300 millás igazolási kerettel minek is sz.rakodni

),akkor nem lennének ilyen összegek.Anno pont a cselszkij bevásárlásnál volt ilyen őrült nyarunk (nyaraink

),játékosárakat tekintve.
Sztem lassan most én is simán kérhetnék 2 milla jurót,ha le akarna igazolni vki is.Végülis múlkor sikerült egy egyeneset belerúgnom a labdába
Kanyarodjunk vissza Laportára és a Samu-Ibra ügyletre ennek tükrében.Párat kellett rá aludnom,h pozitívan nézzem a dolgot.Első körben én is úgy magamban utánaszámoltam,h Eto'o miatt ez minimum 70 milliós vásárlásnak számít.Szal egyrészt igaz is lehet,így elvileg lehetne mondani,h popsit csinált a szájából Joan.Ezt a transzfert (amennyiben létrejön!) vhol így is lehet értelmezni. Valszeg erre az összes madridista így fog megemlékezni
Mondom,ez is megfordult így a fejemben,de aztán beláttam,h sok értelme nem lenne (és sok esély sem mutatkozik már rá

),ha Samu maradna.Ez a közeg már nem Neki való...
Villa 50 méter.Tehát tényleg célszerűbb Zlatant megvenni,mert egyúttal letudjuk (bár ez csúnya kifejezés

) a kamerunit és viszonylag jó áron hozzájutunk.
Itt jön a Laporta nagybeszédek másik olvasata,miszerint mégsem a levegőbe beszélt.Kábé 40-45 milliót kell fizetnünk Ibráért,mégha játékosokat is adunk mellé."Forintálisan" eddig max 50 millióban lenne benne 2 playa (a másik Maxwell),meg majd Keirrison számlája.(Apropó,Keirrison.Nincs kizárva,h lesz még vmi komolyabb igazolásunk,mert a brazil kisgyerek megy kölcsönbe,de nem tudni hova.Talán bele lehet vonni vmi jó buliba

)Ezen a nyáron ez szenzációs biznisznek számít!Kulcsjátékost/okat vettünk (,naon reménykedem,h be is fognak válni

)De az Inter részéről talán még nagyobb biznisz,mert azért kapnak egy Eto'ot Zlatanért

(na meg némi casht

).(Sztem meg fogja állni a helyét Samu,de tartok tőle,h szétrúgják olaszban

)
Azt meg valószínűnek tartom,h elég sok BARCA szurker meg így fog emlékezni erre az esetre.
Szal meglesz továbbra is a két oldal,a két különböző véleményével

Ha bejön Pepék húzása Zlatannal (

),akkor igenis jogosan osztotta az eszet a Presidenténk

Ha ésszel gazdálkodik az ember,akkor nem feltétlenül szükséges nagy pénzeket belepumpálni egy-egy playába.Csak amennyit szükséges
Elég jól belemerültetek itt az aranylabdás vonalba.Sztem az ominózus nyilatkozat esetében sztem a fordítás,miszerint
"Ők megveszik az Aranylabdásokat,mi kineveljük őket."
Ez csak egy alternatív fordítás,sztem kábé legalább 6 másik olvasatban is le lehet írni ezt a mondatot.Gondolom én.
Hú,ez baromi hosszú lett
Tegye fel a kezét,aki végigolvasta