Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.22. 16:55:06

Ugye ez valami vicc??? Egy hatalmas nagy vicc??!! 75 millió Ibráért :shock: :shock: És akkor Laporta a Madridot szidja :roll: Minden esetre, remélem kamu..
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.22. 16:50:37

dondan írta:Hali,

most olvasom a Marca-n (tudom, tudom... bár semmivel sem rosszabb mint a MD vagy a sport...), szóval Laporta kihagyná etoo-t az üzletből és 75!!!! milliót adna Ibráért... nah ezzel mit akarnak elérni???? Remélem ez csak vicc... vagy csak gyorsítani akarnak Etoo döntéshozatalán?

http://www.marca.com/2009/07/22/futbol/ ... 72161.html
Miért nem olvasol vissza két (azaz 2 darab! mégegyszer írom: KETTŐ) hozzászólást??? :roll: Meg egyébként is, ne higgyél már el minden baromságot! ](*,) Ilyen hülyeségeket ne tegyetek már be erre a fórumra! BIZTOS, HOGY NEM ADUNK 75 MILLIÓ JURÓT!!!

Még így a végére: KETTŐ ; 2 :twisted:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
mess2009
Director del Fútbol

2009.07.22. 16:48:28

gőzöm sincs mi lesz a vége ennek a cirkusznak, de az esmények igazolják amit az átigazolási szezon kezdetén mondtam:Eto'o zsarolási helyzetben van a saját klubjával szemben, és él is a lehetőséggel!! azoknak pedig, akik még most is a kamerunit siratják, én egy kis tárgyszerűséget ajánlok!
1./ a Barcának nem kell Eto'o (maradjunk csak annyiban ami tény:mert nem fogadta el a neki felajánltt szerződést)
2./Eto'o-nak ezt követően nem volt hivatalosan egyetlen ajánlata sem!
3./a jelenlegi transzfert( tehát a kameruni egyetlen lehetőségét) a klub szerintem nyilvánvaló kényszerből hozta össze, hogy mentse a menthetőt: kapjon valamennyi pénzt, megszbaduljon egy feleslegessé vált játékosától és leigazolhassa végre azt a 9-est aki mértékadó források szerint a legjobb a posztján a világon!
4./ezt a nem könnyű ügyletet kockáztatja és a fentebb említett helyzetét hsználja ki most úgytűnik a végletekig - itt jöhetne egy minősítés - de tárgyszerűséget ígértem tehát ezt elhagyom.
tudom, hogy itt a józanságé a főszerep, ( és nem látunk a kulszák mögé) de én nem adnék egy rohadt fillért sem most már a kameruninak, hanem mindent megmozgatnék, hogy nélküle is létre jöjjön az üzlet aztán taccsra vele!
Skeraj
Jugador del Barça

2009.07.22. 16:46:07

Na lehet h semmi nem lesz az Eto'o Ibra cseréből?

ÉRDEKES
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
Spíler
Barça C

2009.07.22. 16:45:23

Az,hogy hol mekkora az adó,csak a kluboknak nem mindegy.Mindkét jómadár bérence a NETTÓ bérért harcol,és azok azok a 8-9-10-11 millió eurók.Szóval Ibrahimovic itteni 8-9 milliója kevesebb mint az Interben kapott 12-je :)
dondan
Barça C

2009.07.22. 16:45:00

Hali,

most olvasom a Marca-n (tudom, tudom... bár semmivel sem rosszabb mint a MD vagy a sport...), szóval Laporta kihagyná etoo-t az üzletből és 75!!!! milliót adna Ibráért... nah ezzel mit akarnak elérni???? Remélem ez csak vicc... vagy csak gyorsítani akarnak Etoo döntéshozatalán?

http://www.marca.com/2009/07/22/futbol/ ... 72161.html
"Az első perctől kezdve az volt az egyetlen célunk, hogy élve kikerüljünk Barcelonából"-Roberto Carlos, Figo debutálása után Madrid mezben...Barcelonában!

"Madrid cabrón salud el campeón!"
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.22. 16:23:15

Rivaldo11 írta:
Varga Tamás írta: Csendben megkérdezném:
Ha Ibrahimovicsnak fizetett az Inter évi 12 milliót, akkor Samu miért elégedjen meg ott évi 8 milkával. Hisz semmivel sem gyengébb futballista - sőt!!!
Én teljesen megértem a képviselt kívánalmakat.
Egyetértek Tamás.
Samunak is jár annyi mint a bosnyáknak. Minimum.
egyébként Ibrahimovic kapcsán jót mulatok azon, hogy "meglesz a csatárunk 5 évre..."
Mennyi időre? Szerintem ha lesz jó 2-3 szezonja, már hálát adhatunk az Úrnak. Hisz nem mai gyerek már ő sem.
Egyébként a szerződtetésével a klub súlyosan belerondít a magáról festett képbe.
Ezt sajnálom leginkább.
Eto'o fizetési igényével én is egyetértek azonban mindenképpen egyezségre kell jutnia az interrel.... kéne...
az Ibrahimovic 2-3 jó szezonjához csak annyi hozzáfüzni valóm lenne hogy szerintem pontosan ezért van rá szükség... 3 kiváló szezont kell produkálnia... ugyanis szerintem nem hiába 27-28 év körüli csatárok voltak a "kiszemeltek" (jó tudom, tudom... nem sok fiatalabb világklasszis középcsatár van rajtuk kívül de azért van...) szóval szerintem ebben az is közrejátszott hogy a leendő középcsatár jó teljesítményt nyújtson és ezidő alatt bojan felfejlődjön arra a szintre hogy átvegye a kezdő középcsatár szerepét... szerintem pontosan ezért kell csak 2-3 jó szezont produkálnia... remélem bojan eléri azt a szintet hogy 21-22 évesen egy barca-szintű kezdőközépcsatár legyen.... ha eléri akkor még befuthatja azt a jövőt amit sokan szántak/unk neki....
nah mindenesetre térjünk vissza a jelenre... valóban sokat fizetnénk ibráért... mindenképpen többet amit megér... dehát lássuk be ha pepnek igaza lesz akkor mindannyian odaszúrhatunk a madridista barátainknak hogy mit értek el a "nagybevásárlással"... fogadjunk mindenkinek jólesne.... én féligmeddig ezt is szem előtt tartom
:lol:
nah csak ennyit ez is kicsit sok lett... :? 8)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.22. 16:18:55

http://74.125.87.132/translate_c?hl=hu& ... VQTBAVZpgg

E szerint Eto'o lelépési pénzt akar, amit mi nem akarunk kifizetni, és adnánk 75 millát+Hlebet Ibráért! Itt még egy baj van, az hogy állítólag Hleb sem nagyon akar lelépni, még nem is beszélt az menedzsere az Interrel!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Guardiola
Capitá del Barça

2009.07.22. 16:14:58

Fernando írta:
kompalor írta:"A torinói Tuttosport sportlap szerint a Juventusban folytatja karrierjét Martín Cáceres, az FC Barcelona 22 éves uruguayi védője.

A torinóiaknak sikerült zöldágra vergődnie a védővel, miután a katalánokkal már korábban megállapodtak. Kölcsönben érkezik. Ha jól teljesít, a jövő nyáron tíz-tizenkét millió euró körüli összegért végleg megvásárolhatják az olaszok."
Sporthirado, de hivatkoznak a Tuttosportra (nem néztem utána, de vszeg igaz), hát... nemtudom. Lehet, hogy jót tenne neki és akkor Henrique is többet játszhatna.
A kölcsön rendben van de a kivásárlási opciónak nem örülök.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.22. 16:13:09

madmushroom írta:
S.Agüero írta:Goal.com-on már arról beszélnek hogy megvan a szerződés 10 millió évente eto'o nak meg a plusz "ráadások".
Mondjuk én nem hiszek a Goalnak mert már villát is kijelentették hogy a miénk aztán mégse :?
Teljesen felesleges hozzászólni...a hiteles információt sporton előbb fog jönni :)
Hát, ha a sport.es-re gondoltál, az sem annyira hiteles, ott is szoktak nagy baromságok lenni.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.22. 16:11:17

S.Agüero írta:Goal.com-on már arról beszélnek hogy megvan a szerződés 10 millió évente eto'o nak meg a plusz "ráadások".
Mondjuk én nem hiszek a Goalnak mert már villát is kijelentették hogy a miénk aztán mégse :?
Teljesen felesleges hozzászólni...a hiteles információt sporton előbb fog jönni :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
MatyiG
Adminisztrátor

2009.07.22. 16:09:46

Goal.com-on már arról beszélnek hogy megvan a szerződés 10 millió évente eto'o nak meg a plusz "ráadások".
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.22. 16:04:56

Hát ez vicc, itt nincsen olyan kinek mennyi jár. Amennyit ki tud magának hajtani annyi jár.
Fecó
gaby12
Barça C

2009.07.22. 15:53:49

Nemigaz,hogy Eto'o miatt mennyit húzódik az ügy...Örülne,hogy a porfészekből kikerülve kapna 3 milliárdnyi forintot!!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.22. 15:49:43

kompalor írta:"A torinói Tuttosport sportlap szerint a Juventusban folytatja karrierjét Martín Cáceres, az FC Barcelona 22 éves uruguayi védője.

A torinóiaknak sikerült zöldágra vergődnie a védővel, miután a katalánokkal már korábban megállapodtak. Kölcsönben érkezik. Ha jól teljesít, a jövő nyáron tíz-tizenkét millió euró körüli összegért végleg megvásárolhatják az olaszok."
Sporthirado, de hivatkoznak a Tuttosportra (nem néztem utána, de vszeg igaz), hát... nemtudom. Lehet, hogy jót tenne neki és akkor Henrique is többet játszhatna.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
madmushroom
Capitá del Barça

2009.07.22. 15:49:05

Rivaldo11 írta:
Ha Ibrahimovicsnak fizetett az Inter évi 12 milliót, akkor Samu miért elégedjen meg ott évi 8 milkával. Hisz semmivel sem gyengébb futballista - sőt!!!
Egyetértek Tamás.
egyébként Ibrahimovic kapcsán jót mulatok azon, hogy "meglesz a csatárunk 5 évre..."
Mennyi időre? Szerintem ha lesz jó 2-3 szezonja, már hálát adhatunk az Úrnak. Hisz nem mai gyerek már ő sem.
Egyébként a szerződtetésével a klub súlyosan belerondít a magáról festett képbe.
Ezt sajnálom leginkább.
Teljesen egyetértek és el is tölt a szomorúság.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
kompalor
Jugador d'estrella

2009.07.22. 15:44:13

"A torinói Tuttosport sportlap szerint a Juventusban folytatja karrierjét Martín Cáceres, az FC Barcelona 22 éves uruguayi védője.

Kép
Kép
Kép
Visca El Barça! Sempre Barça! Més Que Un Club!
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.22. 15:43:55

mindorokke_barca írta:
És Ibra miért fogadja el a 9-10M-t, míg eddig 12-t keresett?
Úgy tudom, hogy "nálunk" kisebb az adó, így a 9-10ből kb ugyanott van mint az internél a 12ből.
Jogos!!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.22. 15:43:05

És Ibra miért fogadja el a 9-10M-t, míg eddig 12-t keresett?
Úgy tudom, hogy "nálunk" kisebb az adó, így a 9-10ből kb ugyanott van mint az internél a 12ből.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.22. 15:40:44

Egyetértek Tamás.
Ezt sajnálom leginkább.
Rivaldo-A Legnagyobb.
haze71
Entrenador del Barça

2009.07.22. 15:39:37

Varga Tamás írta:
Csendben megkérdezném:

És Ibra miért fogadja el a 9-10M-t, míg eddig 12-t keresett? Már az is szégyen, hogz ide jutott a világ. A 10M euro az 3 milliárd forint... (per év!) Tíz év múlva már csilió-bilió forint/év lesz a sztárok fizetése? Reméljük abbamarad a tendencia, különben tönkre mennek a klubok, illetve 3-4 csapat lesz mindig a top-on.
socio66

2009.07.22. 15:35:46

persze követelőzhet eto'o,hajthatja a maga tizenegy milliós fizuját,húzhatja- vonhatja a transzfert még napokig,hetekig,de;
jelenleg nincs hova mennie és mivel nálunk sincs maradása,ezért nemigen van más választása,mint hogy alászignózza végül azt a papírt,amit morattiék dobnak neki,bármennyi is a rajta szereplő összeg..
hiszen azt ő sem akarhatja,hogy vissza kelljen kullognia a miniestadiba, edzésre jelentkezve pepnél,aki nyíltan megmondta, nincs szüksége rá..
aztán meg egy év múlva lelépne ingyen,kitolva ezzel klubjával,melyet sok-sok évig szolgált és amelynek köszönheti,hogy az lett,aki..
tehát igazából azért komikusak ezek az 'eto'o kulcsszerepet akar' meg a hasonló sztorik,mert-világ egyik legjobb csatára ide-vagy oda-idén a kutyának sem kell és az egyetlen lehetősége az inter.
a józan ész tehát azt diktálná-szerintem-hogy azok után,hogy létszám fölöttivé vált itt,örülne egy ilyen lehetőségnek és boldogan írná alá a szükséges papírokat,melyek ugye azt jelentik,hogy noha szinte senki nem érdeklődött iránta,végül mégis egy komoly csapatban játszhat jövőre is.
de hát úgy látszik,eto'o és ügynöke 'repertoárjából' hiányzik ez a bizonyos ész..
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.22. 15:21:38

évi 10-et kínáltak neki, de mind1, nem ez a lényeg. nekem az az érzésem, hogy Eto'oban az önérzete szólalt meg, és nem akar egy ilyen csere része lenni(remélem csak rémeket látok :D ). majd kiderül, remélem Eto'o a klub érdekeit is nézi, nem csak a sajátját...
albicelesteX
A Vadász

2009.07.22. 15:21:19

Nem azt mondom,hogy nem érdemli meg Eto'o! meg gondolom ez az utolsónak mondható komolyabb szerződése így érthető is,hogy nem kapkodják el!Az ő szempontjukból meg nyilván érthető hogy a maximumot akarják kihozni!messalesnek meg ez a dolga!Gondolom az inter meg szeretne megspórolni egy két millát!Ez meg az Ő szempontjukból is érthető!Bízok benne hogy hamarosan lezárul már!Mert jó lenne ha a keret magja összeállna már!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.22. 15:16:43

albicelesteX írta:Igen!Kacifántos a dolog!Eto'o ügynöke egy pénzéhes ember!Szerintem ő az egyik lidas ebben,hogy lassan haladnak a dolgok!!!
Csendben megkérdezném:

Kép
Lezárt