2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért nem olvasol vissza két (azaz 2 darab! mégegyszer írom: KETTŐ) hozzászólást???dondan írta:Hali,
most olvasom a Marca-n (tudom, tudom... bár semmivel sem rosszabb mint a MD vagy a sport...), szóval Laporta kihagyná etoo-t az üzletből és 75!!!! milliót adna Ibráért... nah ezzel mit akarnak elérni???? Remélem ez csak vicc... vagy csak gyorsítani akarnak Etoo döntéshozatalán?
http://www.marca.com/2009/07/22/futbol/ ... 72161.html
Eto'o fizetési igényével én is egyetértek azonban mindenképpen egyezségre kell jutnia az interrel.... kéne...Rivaldo11 írta:Egyetértek Tamás.Varga Tamás írta: Csendben megkérdezném:
Ha Ibrahimovicsnak fizetett az Inter évi 12 milliót, akkor Samu miért elégedjen meg ott évi 8 milkával. Hisz semmivel sem gyengébb futballista - sőt!!!
Én teljesen megértem a képviselt kívánalmakat.
Samunak is jár annyi mint a bosnyáknak. Minimum.
egyébként Ibrahimovic kapcsán jót mulatok azon, hogy "meglesz a csatárunk 5 évre..."
Mennyi időre? Szerintem ha lesz jó 2-3 szezonja, már hálát adhatunk az Úrnak. Hisz nem mai gyerek már ő sem.
Egyébként a szerződtetésével a klub súlyosan belerondít a magáról festett képbe.
Ezt sajnálom leginkább.
A kölcsön rendben van de a kivásárlási opciónak nem örülök.Fernando írta:Sporthirado, de hivatkoznak a Tuttosportra (nem néztem utána, de vszeg igaz), hát... nemtudom. Lehet, hogy jót tenne neki és akkor Henrique is többet játszhatna.kompalor írta:"A torinói Tuttosport sportlap szerint a Juventusban folytatja karrierjét Martín Cáceres, az FC Barcelona 22 éves uruguayi védője.
A torinóiaknak sikerült zöldágra vergődnie a védővel, miután a katalánokkal már korábban megállapodtak. Kölcsönben érkezik. Ha jól teljesít, a jövő nyáron tíz-tizenkét millió euró körüli összegért végleg megvásárolhatják az olaszok."
Hát, ha a sport.es-re gondoltál, az sem annyira hiteles, ott is szoktak nagy baromságok lenni.madmushroom írta:Teljesen felesleges hozzászólni...a hiteles információt sporton előbb fog jönniS.Agüero írta:Goal.com-on már arról beszélnek hogy megvan a szerződés 10 millió évente eto'o nak meg a plusz "ráadások".
Mondjuk én nem hiszek a Goalnak mert már villát is kijelentették hogy a miénk aztán mégse
Teljesen felesleges hozzászólni...a hiteles információt sporton előbb fog jönniS.Agüero írta:Goal.com-on már arról beszélnek hogy megvan a szerződés 10 millió évente eto'o nak meg a plusz "ráadások".
Mondjuk én nem hiszek a Goalnak mert már villát is kijelentették hogy a miénk aztán mégse
Sporthirado, de hivatkoznak a Tuttosportra (nem néztem utána, de vszeg igaz), hát... nemtudom. Lehet, hogy jót tenne neki és akkor Henrique is többet játszhatna.kompalor írta:"A torinói Tuttosport sportlap szerint a Juventusban folytatja karrierjét Martín Cáceres, az FC Barcelona 22 éves uruguayi védője.
A torinóiaknak sikerült zöldágra vergődnie a védővel, miután a katalánokkal már korábban megállapodtak. Kölcsönben érkezik. Ha jól teljesít, a jövő nyáron tíz-tizenkét millió euró körüli összegért végleg megvásárolhatják az olaszok."
Teljesen egyetértek és el is tölt a szomorúság.Rivaldo11 írta:Egyetértek Tamás.Varga Tamás írta: Csendben megkérdezném:
Ha Ibrahimovicsnak fizetett az Inter évi 12 milliót, akkor Samu miért elégedjen meg ott évi 8 milkával. Hisz semmivel sem gyengébb futballista - sőt!!!
Samunak is jár annyi mint a bosnyáknak. Minimum.
egyébként Ibrahimovic kapcsán jót mulatok azon, hogy "meglesz a csatárunk 5 évre..."
Mennyi időre? Szerintem ha lesz jó 2-3 szezonja, már hálát adhatunk az Úrnak. Hisz nem mai gyerek már ő sem.
Egyébként a szerződtetésével a klub súlyosan belerondít a magáról festett képbe.
Ezt sajnálom leginkább.
Jogos!!mindorokke_barca írta:Úgy tudom, hogy "nálunk" kisebb az adó, így a 9-10ből kb ugyanott van mint az internél a 12ből.És Ibra miért fogadja el a 9-10M-t, míg eddig 12-t keresett?
Úgy tudom, hogy "nálunk" kisebb az adó, így a 9-10ből kb ugyanott van mint az internél a 12ből.És Ibra miért fogadja el a 9-10M-t, míg eddig 12-t keresett?
Egyetértek Tamás.Varga Tamás írta: Csendben megkérdezném:
És Ibra miért fogadja el a 9-10M-t, míg eddig 12-t keresett? Már az is szégyen, hogz ide jutott a világ. A 10M euro az 3 milliárd forint... (per év!) Tíz év múlva már csilió-bilió forint/év lesz a sztárok fizetése? Reméljük abbamarad a tendencia, különben tönkre mennek a klubok, illetve 3-4 csapat lesz mindig a top-on.Varga Tamás írta:
Csendben megkérdezném:
évi 10-et kínáltak neki, de mind1, nem ez a lényeg. nekem az az érzésem, hogy Eto'oban az önérzete szólalt meg, és nem akar egy ilyen csere része lenni(remélem csak rémeket látokVarga Tamás írta: Csendben megkérdezném:
Csendben megkérdezném:albicelesteX írta:Igen!Kacifántos a dolog!Eto'o ügynöke egy pénzéhes ember!Szerintem ő az egyik lidas ebben,hogy lassan haladnak a dolgok!!!