Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy általános elv a madridnál amit leírtam, Perez hangoztatta, nem az én véleményem volt.Ha kicsit visszatekintünk, azért ott van Garay, Negredo, Raúl Albiol, Drenthe,
Higuaín, Marcelo, Gago, sőt, Robinho, Cicinho, vagy éppen Baptista is. Persze nyilvánvaló, hogy jellemző a kész játékosok igazolása (főleg a Pérez-korszakban, akár a mostaniban is), de bőven tudunk hozni ellenpéldákat, és vannak köztük olyanok is, akiket Florentino igazolt le. Más kérdés, hogy sokan közülük néhány éven belül kénytelenek távozni.
Ez már így korrekt.Ahhoz, hogy egy szinten legyetek velünk? Messi, Xavi, Iniesta, Alves, Henry... ja hopp, ők nem eladók! A viccet félretéve: mondjuk Villa, vagy Ibra, Benzema helyett. A Kaká, Ronaldo okés. Xabi Alonso is okés, csak 35millió fontért? Hát nem tom. Védők sem ártanának, mert Albiol meg Ramos szép és jó, no de a többi? Alapvetően nem rosszúl igazoltatok, az tény, de ahhoz, hogy egy szinten legyetek még azért kell tenni! És nem csak a játékoskerten van a hangsúly, hanem főleg a csaptegységen, amit ki kell alakítani!
Azért Benzema nálam se jobb mint Huntelaar!Realista24 írta:Ennél tovább nem is érdemes olvasni a hsz-t....Ennyi! Én csak CRonie illetve Benzema leigazolását tartom hülyeségnek, mert az előbbi "rongyrázás", utóbbi meg huntelaar szintű játékos.
Ahhoz, hogy egy szinten legyetek velünk? Messi, Xavi, Iniesta, Alves, Henry... ja hopp, ők nem eladók! A viccet félretéve: mondjuk Villa, vagy Ibra, Benzema helyett. A Kaká, Ronaldo okés. Xabi Alonso is okés, csak 35millió fontért? Hát nem tom. Védők sem ártanának, mert Albiol meg Ramos szép és jó, no de a többi? Alapvetően nem rosszúl igazoltatok, az tény, de ahhoz, hogy egy szinten legyetek még azért kell tenni! És nem csak a játékoskerten van a hangsúly, hanem főleg a csaptegységen, amit ki kell alakítani!ferninho írta: ez engem nagyon érdekelneszóval légyszi írjátok le hogy ti kiket igazoltatok volna
Ennél tovább nem is érdemes olvasni a hsz-t....Ennyi! Én csak CRonie illetve Benzema leigazolását tartom hülyeségnek, mert az előbbi "rongyrázás", utóbbi meg huntelaar szintű játékos.
cantera írta:Itt is felteszem a kérdést, a másik oldalon nem kaptam választ, talán itt fogok Smile
Szóval... kedves Barca drukker barátainktól kérdezném, hogy véleményetek szerint kikkel erősödhetne meg úgy a Madrid, hogy iksz időn belül versenyképes csapat legyen? játszuk azt hogy Ti vagytok Perez, és madridisták vagytok Very Happy mit tennétek, hogy ne lehessen belekötni semmibe (vagy legalábbis ne olyan mértékben mint mostanában), mégis előrelépés legyen? és itt most ne írjatok olyat, hogy ezt a Barcát soha nem lehet legyőzni, mert ilyen nincs.
ez engem nagyon érdekelnecantera írta:tegyük fel, átigazolási szezon elején vagyunk, még nem jött senki. ismeritek az előző évi keretet. hogy alakítanátok át, hogy ne legyen olyan jelenség az ellendrukkerek között, mint volt CR, Kaká, és Benzema megvételekor. Neveknek örülnék leginkább, kit honnan és miért. ha egyáltalán szükséges az átalakítás.
vagy mi a garancia arra, hogy csapategység legyen. csak erre a nyárra koncentráljatok, azzal most nem kell foglalkozni, hogy mondjuk köv nyáron ne cserélődjön ki a keret, vagy hogy Pellegrini meddig maradjon.
A felsorolt nevekből azért van aki lehet hogy nem éppen a legtöbb játékperccel fog távozni pl: Negredo..zizou fan írta:
Ha kicsit visszatekintünk, azért ott van Garay, Negredo, Raúl Albiol, Drenthe,
Higuaín, Marcelo, Gago, sőt, Robinho, Cicinho, vagy éppen Baptista is. Persze nyilvánvaló, hogy jellemző a kész játékosok igazolása (főleg a Pérez-korszakban, akár a mostaniban is), de bőven tudunk hozni ellenpéldákat, és vannak köztük olyanok is, akiket Florentino igazolt le. Más kérdés, hogy sokan közülük néhány éven belül kénytelenek távozni.
Ha kicsit visszatekintünk, azért ott van Garay, Negredo, Raúl Albiol, Drenthe,mindorokke_barca írta:Jó megfigyelés, de ez nem véletlen. Azért van így mert általában kész játékosat vesznek, sztárokat akik már beértek és általában karrierjük csúcsán vannak. Akit most így meg tudok hirtelen említeni Benzema és Lassana Diarra kivételként az elmúlt időszakból.Sziasztok! Azt érszrevette valaki rajtam kívűl hogy a Realból csak lefelé vezet az út minden oda szerződött játékos ha elszerződik csak kiscsapatban tud meglenni
Egy nemzetközi respektjét elvesztett csapatot BL győzelemre vezetni szerintem elég nagy motíváció.Érdekes is lenne, ha CR klubban még tele lenne ambícióval.. Max válogatott.
Ronaldóról bocsánat, de nem jól tudod. Nem azért ment a Corithiansba. 1 évig sérült volt, és utána döntött úgy, hogy Brazíliában játszik. Súlyos térdsérülése volt. A milánnál gondolom, nem számítottak rá, így abbamaradt az egész.gyuri03 írta:Sziasztok! Azt érszrevette valaki rajtam kívűl hogy a Realból csak lefelé vezet az út minden oda szerződött játékos ha elszerződik csak kiscsapatban tud meglenni pl: Cassano RM-Sampdoria
Owen RM-Newcastle
Ronaldo RM-Milan (a Milanban nemment neki és nemsokkal később haza szerződött a chorintiansba)
Saviola RM-Bencifa
Huntelaar RM-Stuttgart
Beckham RM-LA Galaxy
ez csak pár név ami hirtelen eszembe jutott de biztosan van
többis..![]()
Érdekes is lenne, ha CR klubban még tele lenne ambícióval.. Max válogatott.mindorokke_barca írta:Jó megfigyelés, de ez nem véletlen. Azért van így mert általában kész játékosat vesznek, sztárokat akik már beértek és általában karrierjük csúcsán vannak. Ritkán fektetnek csak igéretekbe. Akit most így meg tudok hirtelen említeni Benzema és Lassana Diarra kivételként az elmúlt időszakból.Sziasztok! Azt érszrevette valaki rajtam kívűl hogy a Realból csak lefelé vezet az út minden oda szerződött játékos ha elszerződik csak kiscsapatban tud meglenni
Egy másik nézőpont a meglátásodra, hogy globálisan jellemző az, hogy nagy csapatoktól már csak lefele visz az út, Mert feljebb hová?
Jó megfigyelés, de ez nem véletlen. Azért van így mert általában kész játékosat vesznek, sztárokat akik már beértek és általában karrierjük csúcsán vannak. Ritkán fektetnek csak igéretekbe. Akit most így meg tudok hirtelen említeni Benzema és Lassana Diarra kivételként az elmúlt időszakból.Sziasztok! Azt érszrevette valaki rajtam kívűl hogy a Realból csak lefelé vezet az út minden oda szerződött játékos ha elszerződik csak kiscsapatban tud meglenni
1.: Most lezárnám a reál átigazolásokat. 2.: Csapategységre hejezném a hangsúlyt, minél jobb hangulat legyen az öltözőben. 3.: Nem hagynám szétszéledni a csapatot.cantera írta:Itt is felteszem a kérdést, a másik oldalon nem kaptam választ, talán itt fogok
Szóval... kedves Barca drukker barátainktól kérdezném, hogy véleményetek szerint kikkel erősödhetne meg úgy a Madrid, hogy iksz időn belül versenyképes csapat legyen? játszuk azt hogy Ti vagytok Perez, és madridisták vagytokmit tennétek, hogy ne lehessen belekötni semmibe (vagy legalábbis ne olyan mértékben mint mostanában), mégis előrelépés legyen? és itt most ne írjatok olyat, hogy ezt a Barcát soha nem lehet legyőzni, mert ilyen nincs.
A válasz egyszerű: Pellegrinit nem rúgnám ki még ha 3 évig nem nyer semmit, akkor sem! Ennyi, hagyni kell dolgozni! Ja, ésn nem forgatnám fel a csapatot évente a mezeladások miatt! Ja és nem kell erősítés, mert ennél erősebb már nem lehet a Madrid!cantera írta:Itt is felteszem a kérdést, a másik oldalon nem kaptam választ, talán itt fogok
Szóval... kedves Barca drukker barátainktól kérdezném, hogy véleményetek szerint kikkel erősödhetne meg úgy a Madrid, hogy iksz időn belül versenyképes csapat legyen? játszuk azt hogy Ti vagytok Perez, és madridisták vagytokmit tennétek, hogy ne lehessen belekötni semmibe (vagy legalábbis ne olyan mértékben mint mostanában), mégis előrelépés legyen? és itt most ne írjatok olyat, hogy ezt a Barcát soha nem lehet legyőzni, mert ilyen nincs.
Szeritnem Domenech tényleg egy idióta, persze ez nem azt jelenti, hogy bárki aki kerttag az nem oda való! Ezzel csak azt akartam írni, hogy nem feltétlen lehet sokat adni arra, hogy a vállogatott kirobbanthatalantagja, mert az edző finoman szólva sem egy Sir Alex! De alapvetően nem azzal van bajom. hogy kerttag, hanem Domenechel!flegmakirály 1 írta:Bestbarca:
Nem akarok kötekedni! De ahogy leírtad, úgy jött le, hogy Domenech egy idióta, és nála bárki be bír kerülni a keretbe!
Igen, az csak egy 7 millás törlesztőrészlet.Az a hir nem volt igaz