Nemhiszem, legalábbis műsorban nincs benne semmi féle meccs. De nem úgy volt, hogy a DigiSport adja?[/quote]Messa írta:Azthiszem vhol a DigiTV-nél adják. Talán a TV6-on.
valaki azt írta itt, hogy adja, de a műsorban nem volt benne.
bár ki tudja?

Nemhiszem, legalábbis műsorban nincs benne semmi féle meccs. De nem úgy volt, hogy a DigiSport adja?[/quote]Messa írta:Azthiszem vhol a DigiTV-nél adják. Talán a TV6-on.
Nemhiszem, legalábbis műsorban nincs benne semmi féle meccs. De nem úgy volt, hogy a DigiSport adja?House írta:Azthiszem vhol a DigiTV-nél adják. Talán a TV6-on.barca2010 írta:Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nem teljesen idevaló?! Az esti meccset meg lehet valahol nézni??
kövezzetek meg, de én nem tartom olyan nagykirálynak Jeffrent mint ti. nekem semmi különlegeset nem mutatott tavaly amikor beállt játszani. mindig meghúzta az alapvonal felé, és beadta jobbal(a fele a kapus kezébe ment). kivétel volt néhány alkalom, amikor befele próbált menni, de akkor meg majdnem rögtön hátrapasszolt. majd ma meggyőzhet, hogy tévedtem, a Tottenham nem kiscsapat... kíváncsi leszek, hogy meg tudjuk-e verni őket. majd ma kiderül hogy muzsikál a középpálya Xavi és Ini nélkül. szerintem nem fogunk úgy muzsikálni mint amúgy, de meglátjuk a kis Dos Santos meg Hleb mit mutat(remélem ők kezdenekwesterngom írta: - igen, igen Jeffren nagyon meggyőzőt mutatott amikor lehetőséget kapott a múlt szezon folyamán. Nagyon technikás, hajt és nagyon akar bizonyítani. Nálam simán kapna lehetőséget ill. semmivel sem tartottam nagyobb reménységnek Busquets-et nála, mégsem Ő maradt a csapattal, DE! ezt az edző látja.
- igen, igen Jeffren nagyon meggyőzőt mutatott amikor lehetőséget kapott a múlt szezon folyamán. Nagyon technikás, hajt és nagyon akar bizonyítani. Nálam simán kapna lehetőséget ill. semmivel sem tartottam nagyobb reménységnek Busquets-et nála, mégsem Ő maradt a csapattal, DE! ezt az edző látja.Asys írta:Keirisson nem marad ez sajnos tény!
Egy balszélső-t és egy középpályást még eltudnék képzelni a csapatban.
Biztosra veszem, hogy egy igazolás még lesz, nem bánnám, ha nem Poulsen lenne az!
ANK alatt a vkp poszt Busquets-el meg lenne oldva és ha szükséges talán Rafa is tud egy jó szintet hozni... bár elég régen játszott ott utoljára...![]()
Egy támadóbb szellemű középpályásra összpontosítanék, volt szó a brazil Hernanes-ről, néztem róla pár videót, s noha azokból messzemenő következtetéseket levonni nem szabad, az tény, hogy Txikiék fontolgatták a leigazolását, talán ez ügyben a tettek mezejére lehetne lépni!
Elérhető (olcsó) balszélső/baltámadó jelenleg nincs a piaconmegnézném Jeffrent az ifiből, hátha bevállna alkalmanként! elég technikásnak tűnt!
Én csak a támadósorra kapcsolatban reagátam, de valóban a középpálya elsőbbséget élvez. Hát Hleb, Keita, Gudjohnsen nem voltak annyira kirívóan rosszak, mert a csapat legtöbbször feljavította őket, sőt volt amikor éppen ők hozták azt a pluszt ami hiányzott. De erre nem tudunk alapozni Xavi és Ini helyetesítésekor. Mascherano nagyon jó ötlet a világ egyik legjobb vkp-ja, de akkor is kell legalább mégegy ember, ha Hleb és Guddy is távozik. Persze meglehet oldani ennyi emberrel is, de hosszú a szezon.OvaMind írta:Hát szerintem a gondok valóban a középpályán lehetnek. Tulajdonképpen a tavaly beszálló Keita, Hleb, Gudjohnsen trió igencsak tölteléknek bizonyult a meccseken, és szeritnem az nem jó, ha olyan cserealternatívák vannak, akik legjobb esetben nem rontanak a csapat játékán... olyan kell aki akár hozzá is tud tenni. Na most szerintem épp ezért lett volna kulcsfontosságú Ribéry leigazolása, mert egyrészt egy kreatív kp, másrészt egy bal és jobb szélen bevethető támadó. Ibrával nem egy hiányposztot töltünk be, ez tény. Pl. Lucho Gonzalez sem került sokba a Marseille-nek (relatíve), portugál bajnokságból el lehetne egy kreatív játékost hozni padra pl. Moutinho.
Azthiszem vhol a DigiTV-nél adják. Talán a TV6-on.barca2010 írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, nem teljesen idevaló?! Az esti meccset meg lehet valahol nézni??
BARCA FOREVER!!!
Hát szerintem a gondok valóban a középpályán lehetnek. Tulajdonképpen a tavaly beszálló Keita, Hleb, Gudjohnsen trió igencsak tölteléknek bizonyult a meccseken, és szeritnem az nem jó, ha olyan cserealternatívák vannak, akik legjobb esetben nem rontanak a csapat játékán... olyan kell aki akár hozzá is tud tenni. Na most szerintem épp ezért lett volna kulcsfontosságú Ribéry leigazolása, mert egyrészt egy kreatív kp, másrészt egy bal és jobb szélen bevethető támadó. Ibrával nem egy hiányposztot töltünk be, ez tény. Pl. Lucho Gonzalez sem került sokba a Marseille-nek (relatíve), portugál bajnokságból el lehetne egy kreatív játékost hozni padra pl. Moutinho.Ticsi 23 írta:Középen van emberünk: Ibra, Bojan, Henry(nem hinném, hogy szükségmegoldás), sőt még Messi is. Inkább a szélsők miatt kell aggódni. Mindenképpen kell középpályás, mert Ini-nek lesz dolga a csatársorban is. Azért vannak meccsek, ahol egy ifi is nyugodtan befér csapatba, és ha Messinek igazán jó cserét szeretnénk találni, aki akár csak 50%-ot is magára vállal Messi teljesítményéből, akkor azért elég méllyen a zsebünkbe kéne nyúlni. Kár, hogy Messi az egyetlen bal lábas támadónk(ifiket leszámítva, már ha egyáltalán ott van). Bojan vagy Ini megoldja. Keirrison elférne a keretben, de nem nagyon játszana, és ha engem kérdeztek, akkor inkább Bojan kapja meg az ő 5-10 perceit is.visca el barca írta:nem igazán értem minek kölcsönadni Keirrisont... elől rettenetesen keves vagyunk, ha zlatan kidol max ilyen szükségmegoldásokat tudunk eroltetni, mint henry középen, vagy a 130 centis bojan fiucska...
Hajrá FC BARCELONA!!!
igen azér voltak azok a legjobb meccsei, amikor középen játszott.ugye? a valencia ellen is csak egy mesterhármast lőtt, mikor nem volt samuvisca el barca írta:henry tavaly játszott egy jó párszor elől és semmit nem mutatott. sokszor volt baj, h eto'o-n kivul nincs klasszikus 9-esünk...
Középen van emberünk: Ibra, Bojan, Henry(nem hinném, hogy szükségmegoldás), sőt még Messi is. Inkább a szélsők miatt kell aggódni. Mindenképpen kell középpályás, mert Ini-nek lesz dolga a csatársorban is. Azért vannak meccsek, ahol egy ifi is nyugodtan befér csapatba, és ha Messinek igazán jó cserét szeretnénk találni, aki akár csak 50%-ot is magára vállal Messi teljesítményéből, akkor azért elég méllyen a zsebünkbe kéne nyúlni. Kár, hogy Messi az egyetlen bal lábas támadónk(ifiket leszámítva, már ha egyáltalán ott van). Bojan vagy Ini megoldja. Keirrison elférne a keretben, de nem nagyon játszana, és ha engem kérdeztek, akkor inkább Bojan kapja meg az ő 5-10 perceit is.visca el barca írta:nem igazán értem minek kölcsönadni Keirrisont... elől rettenetesen keves vagyunk, ha zlatan kidol max ilyen szükségmegoldásokat tudunk eroltetni, mint henry középen, vagy a 130 centis bojan fiucska...
henry tavaly játszott egy jó párszor elől és semmit nem mutatott. sokszor volt baj, h eto'o-n kivul nincs klasszikus 9-esünk...don gamper írta:Rettenetes,borzalmas Henry középen pffffffffff,ááááááááá!!!!visca el barca írta:nem igazán értem minek kölcsönadni Keirrisont... elől rettenetesen kevesünk, ha zlatan kidol max ilyen szükségmegoldásokat tudunk eroltetni, mint henry középen, vagy a 130 centis bojan fiucska...![]()
![]()
Az a 130 meg 170 egyébként.
Rettenetes,borzalmas Henry középen pffffffffff,ááááááááá!!!!visca el barca írta:nem igazán értem minek kölcsönadni Keirrisont... elől rettenetesen kevesünk, ha zlatan kidol max ilyen szükségmegoldásokat tudunk eroltetni, mint henry középen, vagy a 130 centis bojan fiucska...
Mert ott van Bojan, Ibra, szükség szerint pedig még Messi és Henry. Ezért.visca el barca írta:nem igazán értem minek kölcsönadni Keirrisont... elől rettenetesen kevesünk, ha zlatan kidol max ilyen szükségmegoldásokat tudunk eroltetni, mint henry középen, vagy a 130 centis bojan fiucska...
Reny drága... Ezt ugyan miért ebben a topikban kérdezed? Nem tudod edönteni, hogy kivegyed e tippmixen? (én kivettem)!reny231 írta:Szerintetek a Barca ma behúzza a meccsét??