Le se kellett volna írnod hogy real-os vagy már bocsi de meglátszik az prímit gondolkodásodból
Tiltakozom.
Esküszön elmentem ezt a szöveget, hogy a sok rinyáló madridista felfogja, hogy ez teljesen más!
Dehogy más

Vagyis de. Tényleg. Annyiban más, hogy kisebb a pénzmozgás. Egyébként az átigazolási összegbe mióta számoljuk bele a fizetéseket?

Ilyen alapon CR lehet h 100 felett van (mert ugye nem csak a távozók bérét számoljuk akkor bele, hanem az érkezőkét is. Sőt bőven 100 felett van mert 5 évre kap vagy 50-60 körül). Meg akkor minden mást is számoljunk bele, ami az adott játékossal kapcsolatban bevétel, avagy kiadás. De ezt már leírtam egyszer. Megvettétek Maxwellt, miért nem adod hozzá az árához a fizetését, annyival többe került. Vagy ott nem lényeg a fizetés? Csak Eto'o-nál? Értem én hogy jövőre nem kell feleslegesen kifizetnetek azt az összeget ami a kameruninak ment volna, de könyörgöm ennek semmi köze az átigazolás konkrét összegéhez. Ha eladjuk VDV-t mondjuk 15-ért, abból nem lesz 20 a fizetése miatt, mondván ha nem megy el akkor úgyse játszik és feleslegesen fizetjük. Jó persze, az, h VDV nem tőlünk kapja a fizetését, nyilván meg fog látszani az éves jelentésben, de ennyi. Attól ő még 15-ért vált klubot.
Ezek után nem kisérletezgethetünk fiatalokkal, meg nagy reménységekkel! A világ legjobb csatára kellett ide!
Pedig ott van az istenített utánpótlásotok

Ugye-ugye, szükség van igazolásokra. Szükség van nagy összegek kiadására. Azt elfogadom, hogy többet igazolunk mostanában, nagyobb összegekért, de a módszerben sok különbség nincs. Ti is vásároltok, és mi is. Az pedig hogy mi többet... Mi a különbség abban, hogy egy embert ölünk meg vagy 20-at? Lehet azzal védekezni, hogy de mi kevesebbet gyilkoltunk...? Persze rossz a példa de akkor is

Folyamatosan azt olvastam hogy milyen dolog már ez az igazolásos politika, erre tessék. Lám-lám, a legnagyobb bírálónk is vásárol

És vásárolni is fog, amennyiben nem lesz a fiatalok közt valaki. Nem garantált hogy mindig kéznél lesz valaki. Márpedig ha Ibrákat igazoltok, akkor azokon a posztokon sokáig komoly lehetősége egy fiatalnak se lesz, és akkor máris ott vagyunk, hogy izé. Puff.