Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Piqué iszonyat gyors, nagyok a lábia!noname írta:Piquere is azt mondtátok sokan h lassú.Ehhez képest a 35 millás Benzemát megverte futásban a Lyon ellen, meg Puyolnál is sokkal gyorsabb.
Azt hinné az ember, h lassú, de nem az. Sztem gyors játékos, abban sem vagyok biztos, h Etoonál olyan sokkal lassabb lenne, főleg, h a 2 nagy sérülése után a kameruni gyorsasága is megkopott.Bestbarca írta:Én csak a sebessége miatt aggódom egy kicsit! Eto'o bármikor 2 lépéssel otthagyta a védelmet, nem tudom Ibra nem e lesz túl lassú a játékunkhoz! Okés más a stílusa, meg ott van gyors embernek Messi vagy Henry vagy... de azért mégis! Erről mi a vélemémyetek! Mennyire gyors, mert az Interben nem nagyon ez volt az erőssége, abból nehéz kiindulni!
igen.henry1994 írta:ok értem!!!de ha lesz akk itt ki irja v ki???
Na Én is ezért bírom!Nem tudom miért!De látszik rajta,hogy egy "igazi vagány getto patkány"!!!!Forca Ibra!!!Titinho írta: Ibrától a kedvenc riportom a következő:
A 2004-es Svédország-Anglia meccs után odament hozzá egy riporter a következő kérdéssel:
Riporter: Zlatan! Miért van tele az arcod karmolásokkal?
Zlatan: Nemtudom...talán kérdezze meg a feleségét!![]()
Varatrix írta:18:55 kor kérd legközelebb, még biztos nincsen.henry1994 írta:léccives küldj egy linket!!!!!hogy hol lesz aközvetités!!!
18:55 kor kérd legközelebb, még biztos nincsen.henry1994 írta:léccives küldj egy linket!!!!!hogy hol lesz aközvetités!!!
De vágod Tibi, hogy engem ez pl. nem nyom fel, mint sokakat. Ettől bírom, kicsit csibész. Aki meg egy ilyen poént komolyan vesz, az humor terén nagyon rosszul áll. Mondjuk a p*cslógatást nem szeretném a Camp Nouban látni, max a Bernabeuban egy mesterhármas utánTitinho írta:
Ibrától a kedvenc riportom a következő:
A 2004-es Svédország-Anglia meccs után odament hozzá egy riporter a következő kérdéssel:
Titinho írta:Hasonló a helyzet vele mint CR-rel. Mindenki tudja, hogy nagyképű, de amikor kell akkor tud viselkedni.bali 15 írta:Szent atyám. Mennyivel magasabb mindenkinél.
A nyilatkozata nem volt olyan vészesen nagyképű.(azért ebben is nagyon hasonlóak)
Ahogy néztem az érkezéséről szóló videót, látszik, hogy elég közvetlen volt az emberekkel nem úgy csinált, hogy na megjött a sztár, ki vagyok mi vagyok! Az első interjúja is egész korrektre sikeredett.
Már várom az estét...
Ibrától a kedvenc riportom a következő:
Hasonló a helyzet vele mint CR-rel. Mindenki tudja, hogy nagyképű, de amikor kell akkor tud viselkedni.bali 15 írta:Szent atyám. Mennyivel magasabb mindenkinél.
A nyilatkozata nem volt olyan vészesen nagyképű.
Szent atyám. Mennyivel magasabb mindenkinél.Titinho írta:Na megvolt tegnap este a vacsora a "fejesekkel".
Vacsorázni a La Florida hotelben (Barcelona), a L'Orangerie étteremben voltak tegnap este fél 10-kor.
7-en vettek rajta részt: Ibrahimovic, ügynöke Mino Raiola és asszisztense valamint a Barcelona képviseletében Joan Laporta, Rafael Yuste, Txiki Begiristain és Raul Sanllehí.
A Mundo Deportivo szerint este 7 órakkor mutatják be!