Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.27. 17:49:31

skadi írta:a bemutatatását lehet majd nézni valahol?
(ez a szülinapi ajándékom került legtöbbe... megnézném :twisted: )
Láttam, hogy linkelte már valaki ezt az oldalt: http://www.rojadirecta.com/

Itt adni fogják, ja és ha ma van a Szülinapod boldogat :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
skadi
Capitá del Barça

2009.07.27. 17:46:27

a bemutatatását lehet majd nézni valahol?
(ez a szülinapi ajándékom került legtöbbe... megnézném :twisted: )
kapitány
Jugador del Barça

2009.07.27. 17:41:25

Agypiercing írta:
torrestoni írta: ezt meg egy másik hsz.-ben olvastam:
...vagy fizeti még 1 évig a motiválatlan etot (ami több,mint 50 milla 1 évben)...
:shock: 11-12 millió euró körüli éves fizetést akart magának Samu a Barcánál, kb. ennyit is fog keresni az Internél. és szerintem 11 nem egyenlő 50-nel...
ebben igazad van ezt benéztem #-o
de többit fent tartom... \:D/
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.27. 17:41:05

Bojanfan, ki így, ki úgy... Számomra attól független, hogy sokan csorgatják mostanában a nyálukat azért, mert extra-hiper-szuper világklasszisnak tartják, s Eto'ótól is jobbnak, valamint a vérfrissítéses maszlag mellett bennem még mindig erősebb az, hogy ezzel ellentmondott magának Laporta, illetve a Real Madrid szintjére "emelkedtünk" az átigazolási politikával, valamint amellett sem tudok elnézni, hogy kit engedtek el, s milyen múlttal rendelkező játékost hoztak helyére.
De akkor mit kellett volna csinálni? Etoo és klubb között elmérgesedett a viszony, ő nem maradt volna senkiért. Inkább akkor vmi középszerű csatárt jött volna, csak azért, h Laporta tartsa az elveit? Pep egy magas, erőcsatárt akart, akkor jöhetett volna még Adebayor 25M euróért. Jobb lett volna?
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.27. 17:40:32

torrestoni!

most erőteljesen túlzol szerintem, amikor úgy érzed,h a Barca meghazudtolta saját magát. egyszerűen nézzük az ALAP helyzetet:

Eto'onak ilyen olyan okok miatt mennie kellett, ebből következik,h nekünk pedig szerezni kellett valakit a helyére, lehetőleg egy hasonlóan jó játékost.

a BARCA igenis hű maradt magához,mert még Eto'o-nak is megadatott végül egy elég szép fizu,és egy nagy csapat. mi meg pótoltuk őt, most CSAK így lehetett megoldani, jövőre nem lett volna hogyan belevonni őt semmilyen transzferbe,és akkor valóban adhattunk volna vmelyik top 5ös csatárért 60-80millát.

ezt a megoldást,és transzfert hasonlítani a madridéhoz? :roll: te tudod, szerintem is az esetek túlnyomó részében bölcs és jó dolgokat írsz,de most akármilyen szépen megfogalmaztad semmi értelmét nem látom, annak se,h másikét meg lehurrogod,h ezért érdemes volt felkelned,stb.

u.i.: és igenis kényszerhelyzetbe voltunk,hogy az ALAP helyzetet után szerezzünk egy játékost a helyére,és még ezáltal őt is bele tudjuk venni.

jah és azt a "banánt" nem igen akarta megenni sok más tag, hiába lakatta jól az eddigi gazdáját, a miért is tiszta.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.27. 17:32:44

henry1994 írta:én meg azt olvastam hogy még ibra nem irt alá!!!!

KÖSZÖNJÜK SAMUEL
Most ezt nem értem :roll: Tudjuk, hogy nem írt még alá majd ma fog :wink: Vagy tényleg nem értem mit akarsz
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Agypiercing
Barça B

2009.07.27. 17:32:03

torrestoni írta:Számomra attól független, hogy sokan csorgatják mostanában a nyálukat azért, mert extra-hiper-szuper világklasszisnak tartják, s Eto'ótól is jobbnak, valamint a vérfrissítéses maszlag mellett bennem még mindig erősebb az, hogy ezzel ellentmondott magának Laporta, illetve a Real Madrid szintjére "emelkedtünk" az átigazolási politikával, valamint amellett sem tudok elnézni, hogy kit engedtek el, s milyen múlttal rendelkező játékost hoztak helyére.
tökéletesen egyetértek. azért remélem, de én is csak Pep miatt, hogy be fog jönni ez a húzás, majd meglátjuk. addig viszont fenntartom az ellenérzéseimet, mind gazdasági, mind morális (Ibra jelleme) szempontból.

ezt meg egy másik hsz.-ben olvastam:
...vagy fizeti még 1 évig a motiválatlan etot (ami több,mint 50 milla 1 évben)...
:shock: 11-12 millió euró körüli éves fizetést akart magának Samu a Barcánál, kb. ennyit is fog keresni az Internél. és szerintem 11 nem egyenlő 50-nel...
Visca el Barça!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.27. 17:28:16

LM10 írta:HIVATALOS RÉSZLETEK IBRA VÉTELÉRŐL: 43 milla+Samu+Hleb kölcsön. És mi fizessük Hleb fizetésének a 70%-át.

SPORT.ES
Elhiszem,ha a hivatalos honlap közli..
1órán belül úgy is muszáj nekik is.

torrestoni, PÜ.
henry1994
Barça C

2009.07.27. 17:28:13

AZ KIRÁLY!! :twisted: :twisted: :twisted:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.27. 17:27:54

Mikaos írta:
Azt hiszem ilyenkor szoktak valami hasonló módon reagálni - :lol:

No, azért csak nézzük: egyrészt kit érdekel Perez? Mourinho is nyilatkozott, aki pedig azt mondta hogy minden szempontból - de most csak nézzük azt a részét, hogy a játék szempontjából - jól járt az Inter, akkor tessék, ezt is vedd készpénznek. Érdekes, nem? Persze jöhetsz azzal, hogy Mourinho így, meg úgy, ezért még azt hozzátenném, hogy engem hidegen hagy mit nyilatkozgat, ettől még ha a te Perez-féle gondolatmeneted veszem alapul, akkor Mourinho a világ egyik legjobb edzője, ő is megmondta, tehát hihetünk neki, nem, s ha megkér ugorjunk a kútba, nemde?
Na mindegy, sajnálom, hogy igényled, hogy a szádba rágjanak mindent.

Aztán itt vannak a számok. Ebből kiindulva, miközben én hangsúlyozom, nem tartom ezt SZENT IGAZSÁGNAK, semmi, csupán Mikaos, a te modorod és gondolkodásmódod alapján:

Tehát van Borzasztó Mária, vesz egy kg banánt 400 HUF-ért, míg Csodaszép Magdi csak 200-at ad 900 grammnyiért, vagy egy kissé zöldebbért, mindegy, viszont hozzácsap a kétszázashoz még úgy fél kg banánt, megy egy kissé vézna, de azért még értékelhető paradicsom palántát, igaz azt csak látványelemnek a konyhába, hogy néha a termésével meg-megbolondítsa a zöldséges pörköltjét, de azért még a tápanyag felét Magdi állja.
Jah, de arra a fél kg banánra nem volt szüksége (a paradicsom ez esetben lényegtelen valóban), tehát az nihill, nem tudta volna leerőszakolni sehogy sem a torkán.
Így tehát a hülye is látja, hogy Magdi nénénk mekkora császár, miközben eddig arról volt híres, hogy ilyen banánokért, stb. még 100 forintot sem ad. Pedig ezért bálványozták sokan a faluból, igaz az nem számít, még mindig vannak, akik makulátlannal tartják minden szempontból.

Továbbmegyek, hogy biztosan megértsd, tehát konklúzió: Magdi az évszázad legjobb vételét csinálta, csak a barmok nem látják, míg Borzasztó kolleganőnk egy barom, s a két dolgot nem lehet egy lapon említeni, mert az egyik 400, a másik meg kétszáz. Ehhez csak gratulálni tudok!

S ha még ehhez hozzávesszük, hogy a Mária féle banánt már megkóstolták, s a legnagyobb ínyencek számára is eksztatikus kulináris élvezetet nyújtott, míg a Magdi-féle gyümölcs ilyen téren, a legmagasabb szinten még nem bizonyított, akkor végül is ismét csak Magdi a király.

Arról nem beszélve, hogy azt az üzletbe bevont rossz, semmirevaló, értéktelen banánt (ami már hányszor jóllakatta piszkosul) hányan megették volna, valamint hogy a helyette érkező adag talán meg fogja feküdni Magdi nénénk gyomrát, vagy legalábbis a többi finomsággal vegyülve gyomorrontást idézhet elő...

No, a te nyelvezeteden, ha már annyira erőszakoskodtál...

Mikaos írta:szidom-e a Barcát továbbra
Abszolút badarságokat, amely sértő is (az egész reakció hangnemével egyetemben), nem tűrök el, attól, mert csőlátásod van, és azt hiszed mindenben igazad is.

Egyébként is csak kiragadtál dolgokat, válaszra nem is méltó, azonban mindenféle ordító baromságot már nem hagyok szó nélkül.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.07.27. 17:39:09-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LM10
Director del Fútbol

2009.07.27. 17:27:11

HIVATALOS RÉSZLETEK IBRA VÉTELÉRŐL: 43 milla+Samu+Hleb kölcsön. És mi fizessük Hleb fizetésének a 70%-át.

SPORT.ES
henry1994
Barça C

2009.07.27. 17:25:29

én meg azt olvastam hogy még ibra nem irt alá!!!!

KÖSZÖNJÜK SAMUEL
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára henry1994 2009.07.27. 17:27:12-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.27. 17:20:30

LM10 írta:Mivel Maxwellt sem láthattuk élőben ,sztetek Ibra bemutatását közvetíteni fogja vmejik TV?
http://www.rojadirecta.com/

18:30 Presentación de Ibrahimovic por el FC BarcelonaIbrahimovic's presentation at FC Barcelona
Los enlaces se mostrarán más tardeThe links will be shown later

Gondolom... :wink:
LM10
Director del Fútbol

2009.07.27. 17:19:15

Mivel Maxwellt sem láthattuk élőben ,sztetek Ibra bemutatását közvetíteni fogja vmejik TV?
kapitány
Jugador del Barça

2009.07.27. 17:15:53

hi!

én úgy látom ezt az eto'o-ibra ügyet, hogy a barca erre az egészre rá volt kényszerítve!több okból is így látom, mint kívül álló.egyrészt nem tudtak megegyezni eto'o-val, a jövőbeni szerződésről, másrészt lépni kellett valami nagyot a madrid bevásárlására, mert a szurkolók vártak egy nagy durranást! mivel eto irreálisan nagy fizetést kért, ezért ki volt szolgáltatva a klub, hogy ráfizetéssel szabaduljon meg etotól! először jött a city érdeklődése,ami sokkal kedvezőbb lett volna a klub számára, de számomra érthető módon etonak nem tetszett, hogy egy közép szintű csapatba igazoljon.utána jött az inter... el kell ismerni, hogy moratti nagyon jól csinálta. vagy bele megy a barca, hogy kifizet ibráért 50 millát+etot vagy várnak még egy évet és ingyen elhozzák. ha belegondolunk a barca se csinálta rosszul, hogy bele ment a "buliba", mert vagy fizeti még 1 évig a motiválatlan etot (ami több,mint 50 milla 1 évben),aki egész évben máshol járt volna fejben és ingyen távozott volna az évad végén, vagy most kifizeti az inter által felajánlottakat és van egy motivált semmivel sem rosszabb kilencese.

ezzel azt akarom mondani, hogy kb nullába hoztuk ki az üzletet, mert 1 év múlva is itt járhattunk volna, ha fizetjük etot és utána távozott volna ingyen csak így van egy ibránk....
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.27. 17:07:39

torrestoni írta:Ezek helyes állítások Perrero és Sanama, azonban én nem csupán erre gondoltam.

Egyrészt Villát nem említtem, másrészt az úgy valóban megállja a helyét, hogy most ez így jött össze, egy ilyen igazolás volt, s mivel Guardiola kérte érthető, hogy megpróbálták teljesíteni, de ettől még azt hiszem nem lehet ezt az évszázad üzletének nevezni, egy triplázó csapatnak nem kötelező így alkalmazkodnia a piachoz, s nincs kényszerhelyzetben, hogy ilyen jellegű transzfereket vigyen véghez. Attól pedig, hogy az FC Barcelonáról beszélünk, még azt hiszem el lehet fogadni, hogy irreális feltételek mellett hozták össze a boltot.
Persze a gazdasági részétől el lehet tekinteni, önmagában ez még engem sem bosszant túlzottan.
Ahogy mondod. Szerintem ha a szurkolókon múlott volna, Samu 2013ig szerződéssel lenne ide kötve.
Egy magyarázat van,amit te is mondtál. Pep Guradiola ezt kérte,a vezetőség pedig teljesítette a kérését. Reméljük összejön,és szép évek várnak Zlatanra, és Pepre is egyaránt.
barcas_srac
Barça C

2009.07.27. 17:07:14

Sziasztok!
Kifejteném véleményem Ibrával kapcsolatban. Engem már nagyon kezd bosszantani az, hogy sokan napi 4-5ször elmondják hogy így drága volt meg úgy. A Barca vezetésébe profi szakemberek ülnek kérem szépen. Higgyétek el, ha csak egy fikarcnyit is, de jobban értenek a gazdasághoz mint Ti. Ha ők úgy gondolják, hogy ez a transzfer gazdaságilag megérte, akkor az valószínűleg úgyis van. Továbbá bosszant az is, hogy sokan Hleb-et is pénzbe mérik az üzletbe. Emberek, Hleb KÖLCSÖNBE megy, ergo még mi járunk vele jól, hiszen nem kell 1 évig fizetni a semmiért, aztán akár vissza is jöhet. Láttam olyat, hogy valaki Eto'o-t 40 millióra is becsüli. Nem igazán értem, mi nem érthető? A lényeg, Eto'o-tól mihamarabb megszabadulni, hiszen Pep nem számít rá, és magas fizetési igényei mellett senki se vinné el, valamint 1 év maradt a szerződéséből, ami tovább farag le Eto'o árából.
A másik fele. Sokan nem látják be: jelenleg Ibra a világ legjobb csatára, és ezt Pep is tudja. Engem sokszor a sírba vitt, mikor eto'o egymás után hagyta ki a ziccereket. Jó, igaz meglőtte a maga góljait, de ezeknek túlnyomó része már ki volt játszva, amihez nem kell különösen nagy klasszis tudás ahhoz, hogy belője. Tény, Eto'o a világ top 5 csatárába benne van, de tény az is, hogy jelenleg Ibra a legjobb. Ezt el kell fogadni.
Továbbá Ibra személyisége... egy csapatban nem csak szerény játékosoknak van helyünk. Én egy kicsit hiányoltam a csapatból egyfajta tökösséget, ami - véleményem szerint - eddig csak Alvesnek volt meg. Ibrával sokkal többre vihetjük szvsz mint Eto'o-val. Pep nem hiába akarta megszerezni, akár ilyen áron is.
Ibra már a Barcáé, és ezt MINDENKINEK el kell fogadnia. Eto'o attól nem fog már visszajönni, hogy itt sokan siránkoznak. Ideje megbékélni a ténnyel, ha oly nehéz is. Ronaldinho-n is sikerült túltennie magát mindenkinek, remélem most is sikerül majd.
Lehet támadni... ez az én véleményem. Köszi, hogy elolvastad.

Még utólag valami Ibra viselkedéséhez. Ti lesztek vele egy öltözőben vagy Pep? Ez legyen az ő gondja...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcas_srac 2009.07.27. 17:14:31-kor.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.27. 17:07:13

Laci0820 írta:Zlatan Ibrahimovics a világ legjobb csatára

Ezt mindenki tudja, jelenleg ő a legjobb, Eto'o idén is rengeteg gólt szerzett, és én merek fogadni abban, hogy Zlatan is fog 31 vagy még több gólt is lőni, ha megszokj a csapat játékát..

Valamilyen szinten hasonló a helyzete Thierry Henry-hoz, mivel az Arsenalban ő volt az akire az egész csapat játszott, akárcsak az Interben Ibrára, Henry-nak kellet egy év, hogy megszokja a csapat játékstílusát, de akkor egyből 3 trófeát is sikerült nyernie!

Bizakodó vagyok, és remélem, hogy a svéd klasszisnak nem kell egy teljes év ahhoz, hogy megszokja a csapatot, remélem már a nyáron a felkészülési időszakban hozzá tud szokni a Barca játékához!

Forca Barca! Forca Ibrahimovic! :wink:
Na igen de azért Henry és Ibra helyzete nem ugyan az
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára danikaa10 2009.07.27. 17:09:07-kor.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.27. 17:05:05

torrestoni írta: Azért ahhoz már tényleg kell egy bizonyos "Barca-szemüveg" (ejj, de gyűlölöm ezt a kifejezést), vagy legyen csak szimpla szemző, hogy az egész Ibrahimovics-Eto'o cseréből ennyit tudjunk levonni. Persze mindent lehetséges átfordítani, hogy az neked kellemes olvasatban tűnjön fel...
Megértem, hogy nem tudsz mit válaszolni :P :) A számokkal nem lehet mit kezdeni, azok vannak, nem lehet ferdíteni őket.
De hogy ne csak a pénzről: nagyon egyszerű és világos a szitu:
A Barca edzőjének nem kell Eto'o, Eto'o 0-t érne januártól (tehát el kell adni), megvesszük a világ (talán) no.1 csatárát úgy, hogy ráadásul beszámítják nekünk Eto'o-t kb. 25mio áron (más nem vette volna meg), Perez is lenyilatkozza, hogy király vétel volt üzletileg is.
Ezek után elgondolkoznék, hogy szidom-e a Barcát továbbra is :roll:

Vagy inkább csöndben maradok, és megvárom, hogy mit tud ez az Ibra, és drukkolok neki, és megnézem a mezeladási stat-ról szóló híreket év végén, a Nike-t, a góllövőlistát, a csapat megújuló, sokszínű játékát, a csapat sikereit.

De addig fárasztó ezeket a gazdasági "elemzéseket" hallgatni, miszerint a Barca baklövést csinál a transzferrel, nem értenek hozzá a pénzügyileg sikeres Barca vezetők, Perez sem ért hozzá, stb.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.27. 17:04:25

Ezek helyes állítások Perrero és Sanama, azonban én nem csupán erre gondoltam.

Egyrészt Villát nem említtem, másrészt az úgy valóban megállja a helyét, hogy most ez így jött össze, egy ilyen igazolás volt, s mivel Guardiola kérte érthető, hogy megpróbálták teljesíteni, de ettől még azt hiszem nem lehet ezt az évszázad üzletének nevezni, egy triplázó csapatnak nem kötelező így alkalmazkodnia a piachoz, s nincs kényszerhelyzetben, hogy ilyen jellegű transzfereket vigyen véghez. Attól pedig, hogy az FC Barcelonáról beszélünk, még azt hiszem el lehet fogadni, hogy irreális feltételek mellett hozták össze a boltot.
Persze a gazdasági részétől el lehet tekinteni, önmagában ez még engem sem bosszant túlzottan.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.27. 16:53:40

G-Jay írta: Hol :?:
Mindenki hajtogatja ezt a hülyeséget, hogy a Madrid felverte az árakat, holott én nem látok eszetlen költekezést senkitől sem, csak a Madridtól, ők meg tegyék ha tetszik, ettől még nem kell nekünk is követni. Én is drága igazolásnak tartom Ibrát...
Csak abba gondolnál bele, hogy a Madridon kívül (és most a Barcán kívül is) igazolt-e más csapat olyan jellegű játékosokat, mint mi??? Értsd: világklasszist.
Igenis, a Madrid felverte az árakat, csak ezt mondjuk nem fogod érzékelni egy Bundesliga-igazolásnál :D Vagy mondhatnám a Manchestert is...értelemszerűen Antonio Valencia nem fog 60mio euróba kerülni :D Mindenkit a maga szintjén kell kezelni, és még ha az 1 mio-ról 2mio-ra növekedett: akkor is igaz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2009.07.27. 16:54:05-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.27. 16:51:10

Ez egyértelmű,hogy Ibra nem olcsó mulatság.
Ezt mindenki elismeri.
De én még mindig jobban örülök neki,mint Villa-nak.

Csak abba gondoljatok bele,hogy Villa olyan olcsó mulatság lett volna?

De ezen kár vitatkozni. A top5-ös csatár egyikét buktuk, a másikat hoztuk.
Katasztrófa nincs, bizonyítania kell Zlatannak,erre mindene megvan,sok sikert neki !
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.27. 16:48:31

Mikaos írta:
torrestoni írta:Számomra attól független, hogy sokan csorgatják mostanában a nyálukat azért, mert extra-hiper-szuper világklasszisnak tartják, s Eto'ótól is jobbnak, valamint a vérfrissítéses maszlag mellett bennem még mindig erősebb az, hogy ezzel ellentmondott magának Laporta, illetve a Real Madrid szintjére "emelkedtünk" az átigazolási politikával, valamint amellett sem tudok elnézni, hogy kit engedtek el, s milyen múlttal rendelkező játékost hoztak helyére.
És Laporta csak annyit mondott mindig is, hogy nem fognak sokat fizetni egy játékosért - a 45/50 jelen esetben nem is számít soknak, mivel megőrült a játékospiac.
Hol :?:
Mindenki hajtogatja ezt a hülyeséget, hogy a Madrid felverte az árakat, holott én nem látok eszetlen költekezést senkitől sem, csak a Madridtól, ők meg tegyék ha tetszik, ettől még nem kell nekünk is követni. Én is drága igazolásnak tartom Ibrát...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.27. 16:45:47

[quote="Mikaos"][/quote]

Köszönöm az oktatást, ilyen szépen levezetve. Megérte felkelnem..., őszintén. No de hagyjuk is a szarkazmust.

Azért ahhoz már tényleg kell egy bizonyos "Barca-szemüveg" (ejj, de gyűlölöm ezt a kifejezést), vagy legyen csak szimpla szemző, hogy az egész Ibrahimovics-Eto'o cseréből ennyit tudjunk levonni. Persze mindent lehetséges átfordítani, hogy az neked kellemes olvasatban tűnjön fel...
Magyarázkodni nem fogok, mivel ismerem már a véleményed épp elég jól, hogy inkább csak legyintsek a parttalan vitát elkerülendő.
Lezárt