Láttam, hogy linkelte már valaki ezt az oldalt: http://www.rojadirecta.com/skadi írta:a bemutatatását lehet majd nézni valahol?
(ez a szülinapi ajándékom került legtöbbe... megnézném)
Itt adni fogják, ja és ha ma van a Szülinapod boldogat

Láttam, hogy linkelte már valaki ezt az oldalt: http://www.rojadirecta.com/skadi írta:a bemutatatását lehet majd nézni valahol?
(ez a szülinapi ajándékom került legtöbbe... megnézném)
ebben igazad van ezt benéztemAgypiercing írta:torrestoni írta: ezt meg egy másik hsz.-ben olvastam:...vagy fizeti még 1 évig a motiválatlan etot (ami több,mint 50 milla 1 évben)...11-12 millió euró körüli éves fizetést akart magának Samu a Barcánál, kb. ennyit is fog keresni az Internél. és szerintem 11 nem egyenlő 50-nel...
De akkor mit kellett volna csinálni? Etoo és klubb között elmérgesedett a viszony, ő nem maradt volna senkiért. Inkább akkor vmi középszerű csatárt jött volna, csak azért, h Laporta tartsa az elveit? Pep egy magas, erőcsatárt akart, akkor jöhetett volna még Adebayor 25M euróért. Jobb lett volna?Bojanfan, ki így, ki úgy... Számomra attól független, hogy sokan csorgatják mostanában a nyálukat azért, mert extra-hiper-szuper világklasszisnak tartják, s Eto'ótól is jobbnak, valamint a vérfrissítéses maszlag mellett bennem még mindig erősebb az, hogy ezzel ellentmondott magának Laporta, illetve a Real Madrid szintjére "emelkedtünk" az átigazolási politikával, valamint amellett sem tudok elnézni, hogy kit engedtek el, s milyen múlttal rendelkező játékost hoztak helyére.
Most ezt nem értemhenry1994 írta:én meg azt olvastam hogy még ibra nem irt alá!!!!
KÖSZÖNJÜK SAMUEL
tökéletesen egyetértek. azért remélem, de én is csak Pep miatt, hogy be fog jönni ez a húzás, majd meglátjuk. addig viszont fenntartom az ellenérzéseimet, mind gazdasági, mind morális (Ibra jelleme) szempontból.torrestoni írta:Számomra attól független, hogy sokan csorgatják mostanában a nyálukat azért, mert extra-hiper-szuper világklasszisnak tartják, s Eto'ótól is jobbnak, valamint a vérfrissítéses maszlag mellett bennem még mindig erősebb az, hogy ezzel ellentmondott magának Laporta, illetve a Real Madrid szintjére "emelkedtünk" az átigazolási politikával, valamint amellett sem tudok elnézni, hogy kit engedtek el, s milyen múlttal rendelkező játékost hoztak helyére.
...vagy fizeti még 1 évig a motiválatlan etot (ami több,mint 50 milla 1 évben)...
Elhiszem,ha a hivatalos honlap közli..LM10 írta:HIVATALOS RÉSZLETEK IBRA VÉTELÉRŐL: 43 milla+Samu+Hleb kölcsön. És mi fizessük Hleb fizetésének a 70%-át.
SPORT.ES
Azt hiszem ilyenkor szoktak valami hasonló módon reagálni -Mikaos írta:
Abszolút badarságokat, amely sértő is (az egész reakció hangnemével egyetemben), nem tűrök el, attól, mert csőlátásod van, és azt hiszed mindenben igazad is.Mikaos írta:szidom-e a Barcát továbbra
http://www.rojadirecta.com/LM10 írta:Mivel Maxwellt sem láthattuk élőben ,sztetek Ibra bemutatását közvetíteni fogja vmejik TV?
Ahogy mondod. Szerintem ha a szurkolókon múlott volna, Samu 2013ig szerződéssel lenne ide kötve.torrestoni írta:Ezek helyes állítások Perrero és Sanama, azonban én nem csupán erre gondoltam.
Egyrészt Villát nem említtem, másrészt az úgy valóban megállja a helyét, hogy most ez így jött össze, egy ilyen igazolás volt, s mivel Guardiola kérte érthető, hogy megpróbálták teljesíteni, de ettől még azt hiszem nem lehet ezt az évszázad üzletének nevezni, egy triplázó csapatnak nem kötelező így alkalmazkodnia a piachoz, s nincs kényszerhelyzetben, hogy ilyen jellegű transzfereket vigyen véghez. Attól pedig, hogy az FC Barcelonáról beszélünk, még azt hiszem el lehet fogadni, hogy irreális feltételek mellett hozták össze a boltot.
Persze a gazdasági részétől el lehet tekinteni, önmagában ez még engem sem bosszant túlzottan.
Na igen de azért Henry és Ibra helyzete nem ugyan azLaci0820 írta:Zlatan Ibrahimovics a világ legjobb csatára
Ezt mindenki tudja, jelenleg ő a legjobb, Eto'o idén is rengeteg gólt szerzett, és én merek fogadni abban, hogy Zlatan is fog 31 vagy még több gólt is lőni, ha megszokj a csapat játékát..
Valamilyen szinten hasonló a helyzete Thierry Henry-hoz, mivel az Arsenalban ő volt az akire az egész csapat játszott, akárcsak az Interben Ibrára, Henry-nak kellet egy év, hogy megszokja a csapat játékstílusát, de akkor egyből 3 trófeát is sikerült nyernie!
Bizakodó vagyok, és remélem, hogy a svéd klasszisnak nem kell egy teljes év ahhoz, hogy megszokja a csapatot, remélem már a nyáron a felkészülési időszakban hozzá tud szokni a Barca játékához!
Forca Barca! Forca Ibrahimovic!
Megértem, hogy nem tudsz mit válaszolnitorrestoni írta: Azért ahhoz már tényleg kell egy bizonyos "Barca-szemüveg" (ejj, de gyűlölöm ezt a kifejezést), vagy legyen csak szimpla szemző, hogy az egész Ibrahimovics-Eto'o cseréből ennyit tudjunk levonni. Persze mindent lehetséges átfordítani, hogy az neked kellemes olvasatban tűnjön fel...
Csak abba gondolnál bele, hogy a Madridon kívül (és most a Barcán kívül is) igazolt-e más csapat olyan jellegű játékosokat, mint mi??? Értsd: világklasszist.G-Jay írta: Hol![]()
Mindenki hajtogatja ezt a hülyeséget, hogy a Madrid felverte az árakat, holott én nem látok eszetlen költekezést senkitől sem, csak a Madridtól, ők meg tegyék ha tetszik, ettől még nem kell nekünk is követni. Én is drága igazolásnak tartom Ibrát...
HolMikaos írta:És Laporta csak annyit mondott mindig is, hogy nem fognak sokat fizetni egy játékosért - a 45/50 jelen esetben nem is számít soknak, mivel megőrült a játékospiac.torrestoni írta:Számomra attól független, hogy sokan csorgatják mostanában a nyálukat azért, mert extra-hiper-szuper világklasszisnak tartják, s Eto'ótól is jobbnak, valamint a vérfrissítéses maszlag mellett bennem még mindig erősebb az, hogy ezzel ellentmondott magának Laporta, illetve a Real Madrid szintjére "emelkedtünk" az átigazolási politikával, valamint amellett sem tudok elnézni, hogy kit engedtek el, s milyen múlttal rendelkező játékost hoztak helyére.