2009.07.27. 17:55:13
Ozsi, LG!
Nos, nem jó példa, nem is annak szántam. Csupán azért véstem ide, mert egy összetett véleményemre egy értelmetlen, s számomra sértő reakciót kaptam. Magyarázkodni nem fogok, mert nem szokásom.
Egyébként nem érzem, hogy a totálisan hátat fordítottak volna a klub filozófiájának, szó sincs erről, bár az lehet, hogy ez tükröződött a hozzászólásomból. A banános dolog pedig nem egyezik meg egy az egyben a véleményemmel, csupán egy kissé szélsőséges reakció.
Nem, alapvetően nem tartom jó döntésnek, s azt vallom továbbra is sokkal jobb megoldást, helyesebb utat lehetett volna találni, ha mindenki őszinte, s időben cselekszik. Most ez így lett, de senkit, és semmit sem temetek. Ezeket korábban ki is fejtettem bő lére eresztve, ezt már nem akartam megismételni, ezért válaszoltam Mikaosnak úgy, ahogy. Persze nem vagyunk óvodások, nem is kívántam vitatkozni, ezt azt hiszem az előzményekben látni.
Az átigazolások szempontjából szakítottunk a hagyományokkal, s kissé szembefordultak az eszmékhez, ez tény. El tudom fogadni, írtam is, viszont az ügylet minden egyes részletét egybe véve már megfeküdte a gyomrom, ettől még a bizalmat megadtam, s nem hiszem, hogy mindennapos lenne az, hogy valóban szélsőséges módon, csak egy kis csövön látva óbégatnék dolgokat, amik mellesleg badarságok.
Azt pedig tartom, hogy ilyen kiemelkedő üzletet csupán Perez vitt véghez, akiknek kötelező volt, s más is a Madrid értékrendje. Ez nem azt jelenti, hogy a két klubvezetést egy kalap alá veszem. Ilyen volumenű átigazolás csupán ennél a két klubnál van, talán még a Manchester City.
Ahogy - látva a Manchester United legutóbbi szezonját - azt is, hogy nem volt ilyen szintű átigazolásra szükség ahhoz, hogy a csapat versenyben maradjon jövőre is.
Az pedig tudom jól, hogy az én bajom, hogy olyan szellemi követelményeket támasztok a klubbal szemben, amely miatt nem tudom szó nélkül tűrni, hogy (s most ehhez semmi köze Eto'ónak) ha egy kicsit is eltérnek a múlttól, az eszméktől, ami miatt én teljes szívemből szeretem a klubot.
LG, úgy hiszem, hogy a második Moraati-Laporta-Txiki találka idejében már majdnem mindegy volt, s igazat is adok. Azonban még előtte (talán meg később is) azt hiszem más (legalább ilyen jó) utat is találhatott volna mind a vezetőség, mint Pep a további sikerek felé úgy, hogy maximum azon szurkolók fanyalogtak volna csupán, akik irigylik a Madridot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
torrestoni 2009.07.27. 18:02:00-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton