Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.27. 18:39:53

torrestoni írta:...
Egészen addig nem volt sértő a hangnemem, míg a tiéd sem :) Addig poénból mondtam a matekos dolgot, mindenesetre észrevehetted volna a mosolyjelet mögötte...

És itt nem arról van szó, hogy nem fogadom el a véleményedet - csak furcsának tartom a sikeres Barca vezetőséggel szemben. Nem látom az indokokat mögötte, amelyek megmagyaráznák, hogy miért nem jó üzlet Ibra szerződtetése. Amíg viszont ezt nem látom, addig a számomra logikus álláspontot képviselem, ami egyébként egyezik a klub döntésével. Nyilván ők más okokból tartják jónak az üzletet, de az én gondolataim (talán) közel állnak hozzá.
De ha nem lenne pozitív véleményem az ügyről, akkor sem mondanám, hogy a Barca Reál-szint (te gondolatod! - szóval akárhogyis mondod, hogy én kitalálom a te szövegedet... nem, mert ezt konkrétan te mondtad, hogy Reál-szint. Nem én találtam ki unalmamban). És hogy miért nem Real-szint, azt előbb igazoltam a 200 vs. 45-tel.

De mindegy, ne vitatkozzunk, mert felesleges ezen. Itt van Ibra, most mutatják be, örüljünk neki, bízzunk benne, hogy jó lesz. Csak nem szeretem látni a "Barca felemelkedik a Reál-szintjére" hozzászólásokat, mert alapjuk nincs egyelőre (megint visszautalok a 200 - 45-re).
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.27. 18:38:39

Ahogy a képeken látszik,azért 25ezer ember biztosan van,vagy akár több is.
TZS
Capitá del Barça

2009.07.27. 18:38:27

Laci0820 írta:Magyar idő szerint pontosan mikor lesz a bemutató??
Most tudod nézni élőben.
Találsz pár linket itt is, vagy a főoldalon....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TZS 2009.07.27. 18:39:32-kor.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Laci0820
Jugador del Barça

2009.07.27. 18:37:36

Magyar idő szerint pontosan mikor lesz a bemutató??
Kép
csdewl
Capitá del Barça

2009.07.27. 18:36:52

isti010 írta:segítsetek pls nincsen hang h kell megcisnálni h legyen ??? maxra van véve meg a hangfalon is mindenhol
miért kell hang? érted a spanyolt? :lol:
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.27. 18:36:13

isti010 írta:segítsetek pls nincsen hang h kell megcisnálni h legyen ??? maxra van véve meg a hangfalon is mindenhol
Nem nyomtál véletlenül arra a kis hangszoróra ott a videón? Mert akkor szokott automatikusan lehalkulni
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
MR. TROMORT777

2009.07.27. 18:36:06

kattints rá a kis hangszóróra
csabee
Barça C

2009.07.27. 18:35:57

Szvsz nike-nak se volt rossz biznisz ez az igazaloás.
Gondolok itt arra, h az 1ik legnagyobb nike-s név ment a legnagyobb nike-s csapatba, Ronaldinho után megint.
Talán még tamogatták is kicsit anyagilag :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabee 2009.07.27. 18:38:04-kor.
LM10
Director del Fútbol

2009.07.27. 18:29:32

http://www.rojadirecta.com/justin/ted3

Ezt találtam a legjobbnak :wink:
isti010
Jugador del Barça

2009.07.27. 18:28:27

segítsetek pls nincsen hang h kell megcisnálni h legyen ??? maxra van véve meg a hangfalon is mindenhol
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.27. 18:28:11

Mikaos, ki a okosan,vagy legközelebb az egészet töröljük!!! nézi hülyének a vezetőséget? Ettől azért magasabb színvonalat vártam tőled, ennyire nem lehetsz egyszerű...

Miféle burkoltan teszem? Elmondtam, hogy a banános témát nem tartom igazságnak, nem egyezik egy az egyben a véleményemmel, ahogy azt is miért írtam, ennek ellenére még mindig itt tartasz? Összeollózgatsz magadban dolgokat, kifordítod, s magaddal megtárgyalod, a lényeg, hogy te amit leírsz, az szent és sérthetetlen. Kösz, van néhány ettől értelmesebb kommunikációra képes barátom, maradok azoknál. A kutya nem szólt hozzád, de azért sikerült reagálnod a nagy semmire tökéletlen módon, sértő hangnemben. Ezt pedig azért írom ide, s nem privátban, hogy vedd észre magad!

Figyelj, azt hiszem a Laporta topikban még megtalálod az én konkrét véleményem, valamint olvasd át még egyszer az ide leírtakat is, próbáld meg más perspektívából nézni, értelmezni, úgy, hogy egy kicsit lejjebb adsz az "amit én gondolok és hiszek az úgy is van" dologból, addig meg a nevemben hülyeségeket ne hablatyolj!

A Real Madridos dolgot mondogatod.. Megkérdeztél engem, hogy én hogy gondolom, stb.? Nem, de válaszolni tudtál, s felhoztál ilen burkolt oktatásban hülyeségeket, nonszensz dolgokat. Érdekel egyáltalán téged más véleménye? Akkor miről beszélünk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.07.27. 18:30:43-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.27. 18:28:05

barcas_srac
Barça C

2009.07.27. 18:25:54

Ibra bemutatása
u.i.: 9-est fogja kapni:D
ab1daL
Director del Fútbol

2009.07.27. 18:25:31

Ibrahimovic bemutatása: http://www.justin.tv/zk_hd
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.27. 18:18:33

Elküldheted privátban nyugodtan.
Igazából a válaszodban benne van a "válasz" Te magad is belátod, hogy nem vagy kompetens és nem értesz ezekhez a dolgokhoz, ahogy egyikünk se itt a fórumon.
Én úgy gondolom, amíg nem történik meg egy igazolás és nem fejeződik be az átigazolási szezon addig mi szurkerek nyugodtan álmodozhatunk vagy épp írhatunk okfejtéseket, hogy a vezetőség helyébe kit igazolnánk stb... DE miután megtörtént az igazolás és itt van egy adott játékos legyen az akár Ibra vagy Maxwell utána már felesleges a vezetőséget bírálni, mert ahogy írtad közünk nem sok van a tranzakciók világához :idea:

Jövőre nyáron ha majd kinyitják a topikot, megint kezdhetjük a változtatások tervezését és a képzeletbeli játékos mozgás kreálást.
Addig viszont el kell fogadnunk, hogy a vezetőség a legjobb megoldást választotta és majd az idő vagy rájuk cáfol vagy nem!
:wink:
Forca Barca! :)
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.27. 18:16:34

Marca.com-on is megy Ibra orvosi vizsgálata. Főoldalon a videó :)

Szerk.: Jó sokan vannak Zlatan bemutatásán, legalábbis a képek alapján :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.27. 18:12:35

torrestoni írta:...
Torrestonit a Barca vezetői székébe!!! :D

Én továbbra sem tudok elmenni amellett, hogy gyakorlatilag le van hülyézve a Barca vezetése. Mindegy, hogy te konkrétan burkoltan teszed ezt (Mari-Magdi nevekkel), és más pedig kimondja szó szerint (évszázad bukása, stb.), de akkor is megteszed. Ez a lényeg, és én erre reagálok.
Nem a Barca-szemvédő miatt, hanem egyszerűen azért, mert azok az emberek üzletileg (is) bizonyítottak már.

De itt alapvetően az a probléma (szerintem), hogy te és sokan mások érzelmi okokból nem értetek egyet a transzferrel, ezért képesek vagytok kitalálni, hogy ez mind üzletileg, mind sportügyileg béna húzás volt. Miközben (és erre hoztam fel példának: ) Perez is elismerően nyilatkozott erről üzletileg (konkrétan Spanyolo. legbefolyásosabb üzletembere), de önmagában is gáz dolog szerintem lenézni a Barca vezetését, mert ők is sikeres emberek ilyen szempontból.
Persze erre most megint megvádolsz, hogy "undorító dolog ilyet mondani", de hogyha egyszer a szövegedben benne van, hogy hülyének van kikiáltva a Barca vezetés, akkor nehogy már én legyek a hibás, hogy megtalálom azt a szövegedben?!!!

A Barca - Madrid témához még egy dolog, megint számok jönnek:
a Madrid 200 millióért igazolt (eddig), a Barca 45-ért. Te, és páran azt emlegetitek, hogy a Barca már Reál-szinten van.
200 vs. 45 - tényleg egy szint :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.27. 18:12:27

Ahogy - látva a Manchester United legutóbbi szezonját - azt is, hogy nem volt ilyen szintű átigazolásra szükség ahhoz, hogy a csapat versenyben maradjon jövőre is.
Azért őket sem kell félteni. Berbatovért képesek voltak 30 millió font fölötti összeget kiadni. Nem akkora összeg, mint amennyit mi adunk ki Ibráért, de tudás\ár arányban sztem durvább...Berbatov a felét nem éri szvsz.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.27. 18:09:47

Asys írta:Torrestoni!

Azt mondod találhattak volna egy másik jobb megoldást/utat! Mire gondolsz? Neked van ötleted, hogy mi lett volna az ideális?
:roll:
Lehet, hogy én vagyok a naiv, s biztos, hogy én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de úgy gondolom mindenképp lehetett volna más megoldást találni, olyat, ami biztosította volna a további sikereket, s nem tűnne ennyire kockázatos, akár rossz döntésnek.

Mivel én nem vagyok kompetens, ezért konkrét nevet, vagy eshetőséget butaság lenne felvázolnom, bár megfordult pár a fejemben (ha szeretnéd privátban elküldöm 8) ), viszont valóban hiszek a vezetőség pontos, megfontolt, zseniális érzékében és munkájában, hogy létezett volna olcsóbb, humánusabb, jobb, vagy legalábbis a sikeres jövőt ennyire szolgáló lehetőség, ha időben cselekednek.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.27. 18:01:37

Torrestoni!

Azt mondod találhattak volna egy másik jobb megoldást/utat! Mire gondolsz? Neked van ötleted, hogy mi lett volna az ideális?
:roll:
Skeraj
Jugador del Barça

2009.07.27. 17:59:47

Már vannak linkek a http://www.rojadirecta.com/ -on ! Zlatan leendő bemutatásáról!
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.27. 17:57:32

Unszinpatikus, nagyképű embernek tartottam/tartom.
A nyilatkozata viszont pozitív, és kellemes csalódás. Egyenlőre pozitív a kép róla, de még mindig nem szívlelem. Remélem csalódni fogok és csak a média által leírt személyiségét amit a juventusban meg az interben mutatott, vettem észre rosszul.
Új csapat, új légkör, új emberek, ettől még az ilyen fa.xagyerekek is megilletődnek és visszafogodtabbak lesznek. Majd 1-2 hónap múlva érdemes ezt elővenni, akkor már reálisabb képet kaphatunk róla.
Mióta Madridban van, C.Ronaldo is szimpatikusabb, szerény, visszafogott. Tegnap elesett a 16-oson belül, majdnem elkezdett fetrengeni, meg hisztizni, aztán eszébejutott, hogy hopá ez most még nem az a pillanat amikor megengedhet ilyet magának. Felállt és futott tovább. Változik az ember :)
Agypiercing
Barça B

2009.07.27. 17:56:32

Mikaos írta:Megértem, hogy nem tudsz mit válaszolni :P :) A számokkal nem lehet mit kezdeni, azok vannak, nem lehet ferdíteni őket.
De hogy ne csak a pénzről: nagyon egyszerű és világos a szitu:
A Barca edzőjének nem kell Eto'o, Eto'o 0-t érne januártól (tehát el kell adni), megvesszük a világ (talán) no.1 csatárát úgy, hogy ráadásul beszámítják nekünk Eto'o-t kb. 25mio áron (más nem vette volna meg), Perez is lenyilatkozza, hogy király vétel volt üzletileg is.
Ezek után elgondolkoznék, hogy szidom-e a Barcát továbbra is :roll:

Vagy inkább csöndben maradok, és megvárom, hogy mit tud ez az Ibra, és drukkolok neki, és megnézem a mezeladási stat-ról szóló híreket év végén, a Nike-t, a góllövőlistát, a csapat megújuló, sokszínű játékát, a csapat sikereit.

De addig fárasztó ezeket a gazdasági "elemzéseket" hallgatni, miszerint a Barca baklövést csinál a transzferrel, nem értenek hozzá a pénzügyileg sikeres Barca vezetők, Perez sem ért hozzá, stb.
1.) bocs, de Pérez véleményére mióta kellene, h adjon a Barca?
2.) ha már Pérez: miért is akkora szakértő? azért, mert az őrült tranzakcióihoz mindig kap hitelt a spanyol államtól, plusz különböző informális csatornákon öntik a csapatába az állami pénzt (edzőközpont, ugye...), mert a real "nemzeti ügy"... ettől ő már szakértő? ha csak a tényeket nézzük, az elnöki munkakörhöz egészen biztosan helytelenül áll hozzá, mert nem hagyja az edzőket dönteni, helyettük igazol, marketing-szempontok alapján vásárol, és végül már egyszer bele is bukott az egészbe. bocs, de ha neki valami "király üzlet", az engem nem hoz tűzbe. legfeljebb látatlanban is tudom, hogy amire ő ezt mondja, abban rengeteg pénz cserélt gazdát.

de a végével egyetértek, várjuk meg, hogy mit tud ez a (számomra) legkevésbé sem szimpatikus Ibra, és reméljük, hogy Pep embert tud belőle faragni... marketing-szempontból jobb, mint Samu, ez biztos, de azért egy Barcának nem ez kéne, h számítson... :?
Visca el Barça!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.27. 17:55:13

Ozsi, LG!

Nos, nem jó példa, nem is annak szántam. Csupán azért véstem ide, mert egy összetett véleményemre egy értelmetlen, s számomra sértő reakciót kaptam. Magyarázkodni nem fogok, mert nem szokásom.

Egyébként nem érzem, hogy a totálisan hátat fordítottak volna a klub filozófiájának, szó sincs erről, bár az lehet, hogy ez tükröződött a hozzászólásomból. A banános dolog pedig nem egyezik meg egy az egyben a véleményemmel, csupán egy kissé szélsőséges reakció.

Nem, alapvetően nem tartom jó döntésnek, s azt vallom továbbra is sokkal jobb megoldást, helyesebb utat lehetett volna találni, ha mindenki őszinte, s időben cselekszik. Most ez így lett, de senkit, és semmit sem temetek. Ezeket korábban ki is fejtettem bő lére eresztve, ezt már nem akartam megismételni, ezért válaszoltam Mikaosnak úgy, ahogy. Persze nem vagyunk óvodások, nem is kívántam vitatkozni, ezt azt hiszem az előzményekben látni.

Az átigazolások szempontjából szakítottunk a hagyományokkal, s kissé szembefordultak az eszmékhez, ez tény. El tudom fogadni, írtam is, viszont az ügylet minden egyes részletét egybe véve már megfeküdte a gyomrom, ettől még a bizalmat megadtam, s nem hiszem, hogy mindennapos lenne az, hogy valóban szélsőséges módon, csak egy kis csövön látva óbégatnék dolgokat, amik mellesleg badarságok.

Azt pedig tartom, hogy ilyen kiemelkedő üzletet csupán Perez vitt véghez, akiknek kötelező volt, s más is a Madrid értékrendje. Ez nem azt jelenti, hogy a két klubvezetést egy kalap alá veszem. Ilyen volumenű átigazolás csupán ennél a két klubnál van, talán még a Manchester City.
Ahogy - látva a Manchester United legutóbbi szezonját - azt is, hogy nem volt ilyen szintű átigazolásra szükség ahhoz, hogy a csapat versenyben maradjon jövőre is.

Az pedig tudom jól, hogy az én bajom, hogy olyan szellemi követelményeket támasztok a klubbal szemben, amely miatt nem tudom szó nélkül tűrni, hogy (s most ehhez semmi köze Eto'ónak) ha egy kicsit is eltérnek a múlttól, az eszméktől, ami miatt én teljes szívemből szeretem a klubot.

LG, úgy hiszem, hogy a második Moraati-Laporta-Txiki találka idejében már majdnem mindegy volt, s igazat is adok. Azonban még előtte (talán meg később is) azt hiszem más (legalább ilyen jó) utat is találhatott volna mind a vezetőség, mint Pep a további sikerek felé úgy, hogy maximum azon szurkolók fanyalogtak volna csupán, akik irigylik a Madridot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.07.27. 18:02:00-kor.
Celtic
Barça B

2009.07.27. 17:51:06

Unszinpatikus, nagyképű embernek tartottam/tartom.
A nyilatkozata viszont pozitív, és kellemes csalódás. Egyenlőre pozitív a kép róla, de még mindig nem szívlelem. Remélem csalódni fogok és csak a média által leírt személyiségét amit a juventusban meg az interben mutatott, vettem észre rosszul.
Lezárt