gratulálok a csapatnak, és belátom, igaza volt Silvának, aki végig rendületlenül a biztos győzelmet szajkózta minden hozzászólásában.Azért Silva bevallhatod, meleg pillanatokat éltél át az első hetes után,nem?:))
a többi csapatra meg ne figyeljetek és szerintem főleg ne irogassatok más fórumaira, és más csapat se irjon ide semmit. ha bajotok van egymással, beszéljétek meg privátban.Az, hogy ilyenkor a vesztes csapatoknak savanyú a szőlő, az természetes, megy a magyarázkodás általában mindenkinél, de egyszerűen el kell fogadni, aznap mi voltunk a legjobbak, és nem fujt nekünk a bíró, (egyébként nem is fújt ellenünk a fekete ruhás, egyszerűen csak volt 1-2 érdekes ítélete, de ez benne van a játékban)nem segitett minket semmilyen varázslat vagy egyebek, az meg legyen már a mi bajunk, hogy többen voltunk 15 főnél, ahogy Woody is utalt rá, még egy kis szervezetlenséget is okozott a sok cserélgetés. Zé természetesen tudott a dologról, és mivel ő a főszervező, majd ő eldönti, hogy szabad-e vagy sem. legközelebb majd nyilván nem igy lesz, ahogy woody irta, akkor már csak 15 fős lesz a csapat. persze amikor a multkori tornán alig voltunk meg, és igy is másodikak lettünk, akkor nem volt probléma, hogy ez a csapat csak 10 emberrel játszik, és nyer ezüstöt. az meg már ne a mi problémánk legyen, hogy a többi csapatnak nincsen kapusa vagy megsérült ez meg az, illetve,hogy ott hogy vezetett a spori, rohadtul nem tartozik ránk.egyébként acmilan, szerintem a békesség jegyében (és NEM a BALHÉ kedvéért) egyszer megmérkőzhetnénk akár ugyanezen a pályán egy felkészülési meccsként akár a nem túl távoli jövőben , és akkor ott majd a pályán visszavághattok,mi meg bebizonyithatjuk, hogy nem vagyunk (idézem az acmilan.huról): "hipervakok", persze csak akkor, ha a két csapat részéről lenne rá igény. végül is a juveval is itt játszottunk barátságos meccset, és mint utolag kiderült, bejött.
MÉGEGYSZER GRATULA AZ EGÉSZ CSAPATNAK.

Magamról csak annyit, hogy sajna nem ment ugy a játék, ahogy számítottam, és csak 1 gól jött össze + a büntető a végén.Majd legközelebb.
Zé!
feltettem NORMÁLISAN egy kérdést, nem értem, miért nem tudsz te is igy reagálni?Nem feltételeztem rólad, hogy hasznod lenne ebben a dologban(már persze a futball élményeket leszámitva), nem gondoltam, hogy a csapatok pénzéből fogsz letelepedni Torinoban, csak kiváncsi voltam, mennyibe kerül a pályabérlés, (mert bár a neten utánakerestem, de nem találtam róla semmit,ez lehet az én hibám is)meg az egész, bírostul,mindenestül. De nincs harag,a vita részemről lezárva, legközelebb inkább nem kérdezem meg.egyébként köszönjük a torna megszervezését, megint jol éreztem magát az egész csapat, egyedül az a rohadt meleg ne lett volna, de erről nem te tehetsz! főleg most, hogy ilyen sikerélménnyel térhettünk haza.majd a következő tornán a pályán találkozunk.