A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mucs1
Jugador d'estrella

2005.07.19. 16:34:40

Csáko!

gratulálok a csapatnak, és belátom, igaza volt Silvának, aki végig rendületlenül a biztos győzelmet szajkózta minden hozzászólásában.Azért Silva bevallhatod, meleg pillanatokat éltél át az első hetes után,nem?:))
a többi csapatra meg ne figyeljetek és szerintem főleg ne irogassatok más fórumaira, és más csapat se irjon ide semmit. ha bajotok van egymással, beszéljétek meg privátban.Az, hogy ilyenkor a vesztes csapatoknak savanyú a szőlő, az természetes, megy a magyarázkodás általában mindenkinél, de egyszerűen el kell fogadni, aznap mi voltunk a legjobbak, és nem fujt nekünk a bíró, (egyébként nem is fújt ellenünk a fekete ruhás, egyszerűen csak volt 1-2 érdekes ítélete, de ez benne van a játékban)nem segitett minket semmilyen varázslat vagy egyebek, az meg legyen már a mi bajunk, hogy többen voltunk 15 főnél, ahogy Woody is utalt rá, még egy kis szervezetlenséget is okozott a sok cserélgetés. Zé természetesen tudott a dologról, és mivel ő a főszervező, majd ő eldönti, hogy szabad-e vagy sem. legközelebb majd nyilván nem igy lesz, ahogy woody irta, akkor már csak 15 fős lesz a csapat. persze amikor a multkori tornán alig voltunk meg, és igy is másodikak lettünk, akkor nem volt probléma, hogy ez a csapat csak 10 emberrel játszik, és nyer ezüstöt. az meg már ne a mi problémánk legyen, hogy a többi csapatnak nincsen kapusa vagy megsérült ez meg az, illetve,hogy ott hogy vezetett a spori, rohadtul nem tartozik ránk.egyébként acmilan, szerintem a békesség jegyében (és NEM a BALHÉ kedvéért) egyszer megmérkőzhetnénk akár ugyanezen a pályán egy felkészülési meccsként akár a nem túl távoli jövőben , és akkor ott majd a pályán visszavághattok,mi meg bebizonyithatjuk, hogy nem vagyunk (idézem az acmilan.huról): "hipervakok", persze csak akkor, ha a két csapat részéről lenne rá igény. végül is a juveval is itt játszottunk barátságos meccset, és mint utolag kiderült, bejött.
MÉGEGYSZER GRATULA AZ EGÉSZ CSAPATNAK. :D
Magamról csak annyit, hogy sajna nem ment ugy a játék, ahogy számítottam, és csak 1 gól jött össze + a büntető a végén.Majd legközelebb.

Zé!

feltettem NORMÁLISAN egy kérdést, nem értem, miért nem tudsz te is igy reagálni?Nem feltételeztem rólad, hogy hasznod lenne ebben a dologban(már persze a futball élményeket leszámitva), nem gondoltam, hogy a csapatok pénzéből fogsz letelepedni Torinoban, csak kiváncsi voltam, mennyibe kerül a pályabérlés, (mert bár a neten utánakerestem, de nem találtam róla semmit,ez lehet az én hibám is)meg az egész, bírostul,mindenestül. De nincs harag,a vita részemről lezárva, legközelebb inkább nem kérdezem meg.egyébként köszönjük a torna megszervezését, megint jol éreztem magát az egész csapat, egyedül az a rohadt meleg ne lett volna, de erről nem te tehetsz! főleg most, hogy ilyen sikerélménnyel térhettünk haza.majd a következő tornán a pályán találkozunk.
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.19. 08:49:56

Melkor írta:
Bercy írta:
Ronaldinho 17 írta:Jó a képválasztás(nekem is ez van kint 8) ),és tetszik az írásod is,remélem sokan olvassák 8) thanks Iván

HAJRÁ BARCA,HAJRÁ EUROBARCA
??? Ez most mi is ???
Szerintem a főoldalon lévő cikkre gondol.
Köszi már kivettem, mert közben megtaláltam!!! :oops:
Tényleg képtár mikor lesz feltöltve???
Melkor
Entrenador del Barça

2005.07.19. 08:48:07

Bercy írta:
Ronaldinho 17 írta:Jó a képválasztás(nekem is ez van kint 8) ),és tetszik az írásod is,remélem sokan olvassák 8) thanks Iván

??? Ez most mi is ???
Szerintem a főoldalon lévő cikkre gondol.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.07.18. 16:14:44

Jó a képválasztás(nekem is ez van kint 8) ),és tetszik az írásod is,remélem sokan olvassák 8) thanks Iván

Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.07.18. 14:13:30

Hát igen,kellemetlen feladat vár a csk-ra a következő kerethirdetésnél :roll: tisztára mint egy rendes bajnokságban,(keretszűkítés,B csapatok,selejtező akárcsak a BL-ben stb) :lol:
Woody
Barça C

2005.07.18. 13:30:31

"....legközelebb már veletek sem tesz különbséget...."

különbséget=kivételt
Woody
Barça C

2005.07.18. 13:28:34

Na, hát így gratulálnék ezúton is a győzelemhez. Nem rossz a mérleg. Első tornán utolsók, másodikon másodikok, harmadikon elsők. Sajnos innen már nincs feljebb, csak lefele visz az út! :twisted:

Mi Juvésok szépen leégtünk, :( talán majd legközelebb. 8)

Ami a létszám dolgot illeti. Meg volt engedve, hogy többen legyetek mint 15 hogy mindenki magára ölthesse szép új mezét. A nagyobb létszám fordítva is elsülhetett volna, szervezetlenség, káosz, stb... de nem így sült el, hanem számotokra a lehető legjobban.
Valószínüleg akkor sem zavart volna senkit a nagyobb létszámotok, ha másodikok lesztek.
Harmadsorban annak idején, még régen 12 főben volt meghatározva egy csapatnak a létszáma, ami a Milánosok kérésére lett 15-re bővítve.

Mindezektől függetlenül azt gondolom, hogy legközelebb már veletek sem tesz különbséget a szervezőség. Már csak azért sem, hogy ez ne legyen később támadási felület, másrészt minden csapat megvívta a maga belső harcát azzal a problémával, hogy többen voltak, mint ahányan lehettek volna, és ezért szelektálni kellett. Most még bőven van időtök eldönteni, hogy ezt a problémát hogy hidaljátok át, de tapasztalatból mondhatom, nem lesz se könnyű, se kellemes.

További jó ünneplést.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.07.18. 12:53:11

Gratulálok, így utólag! Szép volt fiúk! Tetszettek a képek is.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.18. 09:53:55

Na sziasztok!

Először is gratulálok a csapatnak a nagyszerű teljesítményért. :shock:
Nagyon jól teljesített mindenki, bár volt egy-két meccs ami nagyon csikorgott, de végeredmény ami fontos!
A hangulat óriási volt és a meccsek is nagyon izgalmasak voltak!

Az ellentábornak pedig csak azt szeretném üzenni, hogy az előző tornán mikor alig volt meg a csapatunk akkor miért nem reklamáltak??? :evil:

Talán egy kicsit mindenkinek magába kell szállni és elgondolkodni, hogy mit és miért rontott el!
Rengeteg lehetőség van még a javításra, és ha a Juvésokkal van bajotok akkor nem itt és nem rajtunk kellene levezetni!
Hagyni kéne minket ünnepelni! :wink:
Részemről ennyi!

És Grat a csapatnak!!!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.18. 08:58:58

Egyébként Gábor - most volt időm rendesen átböngészni a képeket, le is mentettem magamnak őket, NAGYON KIRÁLYOK LETTEK, gratula a barátnődnek!!! :wink:

Sajnálom, hogy nem jött el a fotós, akit ígértem, de a munka az munka, sajna dolgoznia kellett, elnézést kér ő is mindenkitől! Majd legközelebb!

Bárkinek, akinek van még képe, videója... bármi ami a tornán készült, az írja ide be, hogy hol lehet elérni azt!!!
"Més Cuen un Club"
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.07.18. 08:36:01

Gratulálok az egész csapatnak :!:
Magyarországon is a Barça a király :!: :lol:
Előre a TITOlusokért!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.18. 08:30:00

real_funghi írta:Üdvözletem!

Úgy értesültem, megnyertétek a szurkolói tornát!
Gratulálok nektek! Azt is hallottam, hogy korrektek voltatok megint! Ez szép dolog! Csak maradjon is meg ez mindig így!

Úgy látszik, mi csak akkor nyerünk ellenetek meccset, ha én ott vagyok! :twisted:

Na, legközelebb remélem, meccselhetek ellenetek!! :D
Hala Madridista! :wink:
Köszönjük a dicsérő szavakat, és mi is reméljük, hogy legközelebb találkozhatunk veled is!
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.18. 08:29:15

ivanandras írta:
Ronaldinho 17 írta:Még jó hogy nem írtam le 3 órával ezelőtt ami akartam :roll: most megint inkább nem mondok semmit :lol:
varin@freemail.hu-ra örömmel várom :)
Hagyjuk srácok...!
"Més Cuen un Club"
real_funghi

2005.07.18. 08:17:46

Üdvözletem!

Úgy értesültem, megnyertétek a szurkolói tornát!
Gratulálok nektek! Azt is hallottam, hogy korrektek voltatok megint! Ez szép dolog! Csak maradjon is meg ez mindig így!

Úgy látszik, mi csak akkor nyerünk ellenetek meccset, ha én ott vagyok! :twisted:

Na, legközelebb remélem, meccselhetek ellenetek!! :D
Hala Madridista! :wink:
ivanandras
Barça C

2005.07.17. 23:58:01

Ronaldinho 17 írta:Még jó hogy nem írtam le 3 órával ezelőtt ami akartam :roll: most megint inkább nem mondok semmit :lol:
varin@freemail.hu-ra örömmel várom :)
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.07.17. 19:47:12

Még jó hogy nem írtam le 3 órával ezelőtt ami akartam :roll: most megint inkább nem mondok semmit :lol:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.17. 18:53:21

Azoknak, akik eddig csak olvasgatták a történéseket, és azoknak, akik csak fogják:

Hangsúlyozottan felhívom minden csapattag, és szimpatizáns figyelmét arra, hogy a Barca és a Milan szurkolói csapata közötti érzékeny helyzetre való tekintettel (amiért ha kell, vállalom a felelőséget) mindenki jól gondolja meg, hogy mit ír le ide, ne személyeskedjünk, ne sértegessünk senkit, bánjunk tisztelettel a Milan csapatával, és persze másokkal szemben is!!! Ezt megérdemlik, hiszen nagy ellenfelünk volt, és egy jó, sportszerű mérkőzésen vívtunk meg egymással! Ez lebegjen mindenki szeme előtt, ne csak az, amit esetleg itt, vagy a Milan fórumán utólag olvasgat!

KÖSZÖNÖM!!!

Silvanus
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.17. 18:44:01

ivanandras írta:akar a fene ellenséget csinálni... Mint spanyol csapatot, kifejezetten kedvelem a Barcát. És nem akarunk/akarok ellenséget csinálni belőletek. Mi nem titeket akartunk tegnap sem kifejezetten megverni, hanem a juvét. De ez gondolom érthető is... Ti váltottátok ki ezt a haragot belőlem/belőlünk. Téma lezárva a részemről.
Köszönöm, részemről is!
"Més Cuen un Club"
ivanandras
Barça C

2005.07.17. 18:42:16

akar a fene ellenséget csinálni... Mint spanyol csapatot, kifejezetten kedvelem a Barcát. És nem akarunk/akarok ellenséget csinálni belőletek. Mi nem titeket akartunk tegnap sem kifejezetten megverni, hanem a juvét. De ez gondolom érthető is... Ti váltottátok ki ezt a haragot belőlem/belőlünk. Téma lezárva a részemről.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.17. 18:38:54

ivanandras - a bírókkal, a Milan csapatával, a Barcával, a Juvével.... senkivel, és semmivel sem volt szerintem semmi gond! Az egész nap jó volt, kiváló szervezés, nagyszerű csapatok... miért kell ezt most így elrontani?
Kérlek szépen ne rontsuk tovább a helyzetet! Reagáltam itt is, ott is a hozzászólásaidra, ELNÉZÉST KÉRTEM, ha megbántottam volna valakit, kérlek tényleg ne akarjuk már most úgy beállítani az egészet, hogy a két csapat ős ellenség, vagy csak lesz... ÉRTELMETLEN!!!

És még egyszer: kérlek szépen ne személyeskedj, és ne írj olyanokat, hogy ott nyálazok, itt meg szapullak titeket, mert nem igaz!!! Annyit írtam itt, amit ott nem, hogy felháborító, minden mást oda is leírtam, ha ez ekkora baj, akkor BOCSÁNAT ezért is, de ezt is leírtam már oda...

Egy kicsit az az érzésem, hogy egyesek (pl.: TE) direkt ellenséget akarnak belőlünk csinálni, nem ellenfelet!?...

Nekem ez nem célom, sosem lesz az! Beszéljük meg, zárjuk le, ennyi....

Rendben?
"Més Cuen un Club"
ivanandras
Barça C

2005.07.17. 18:33:56

Z. Iván írta:
ivanandras írta:a bírókra nem hiszem, hogy lehetne panasz...
Na hát ez érdekes. Az elöbb még minden szörnyüséget fölsoroltál, ami ellenetek történt, most meg azt mondod jó volt a játékvezetés... :roll:

Na mindegy, egyébként komoly hibát tényleg nem vétettek a bírók, néha voltak furcsa meglátásaik.
Szerintem nem én hoztam fel először a bírók tevékenységét..............
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.07.17. 18:31:59

ivanandras írta:a bírókra nem hiszem, hogy lehetne panasz...
Na hát ez érdekes. Az elöbb még minden szörnyüséget fölsoroltál, ami ellenetek történt, most meg azt mondod jó volt a játékvezetés... :roll:

Na mindegy, egyébként komoly hibát tényleg nem vétettek a bírók, néha voltak furcsa meglátásaik.
ivanandras
Barça C

2005.07.17. 18:26:54

talán én is ott voltam és néztem a ti meccseiteket is... a bírókra nem hiszem, hogy lehetne panasz...
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.07.17. 18:24:23

ivanandras írta: Ja és hol fújt ellenetek a bíró ????? Ha nem tévedek tőlünk sérült meg 4 ember is, még ha ebből 2 nem is az ellenfelek hibájából. Ja és ugye ellenünk játszottak kb. fél percen keresztül 6-an a juve b-sek... szóval tuti csalt ellenetek a bíró, mi ? sőt én láttam is, hogy egy real és egy espanyol mez van nála.......
Te honnan tudhatod, hogy mit történt a meccseinken, és mikor csinált hülyeségeket a bíró a kárunkra? :roll:
Nekünk egyébként mi közülünk van ahhoz, hogy töletek megsérült két ember? Nem hiszem, hogy durván játszottunk volna, akkor miért hozod fel? :roll:
Ahhoz aztán még inkább semmi közünk, hogy egy Juve B elleni csoportmeccseteken több ember volt a pályán. Rettenetes lehetett az a fél perc egyébként :roll:

Szóval neked fogalmad sem lehet arról, hogy tévedett-e ellenünk a bíró a torna során :!:

Az egyébként érdekes párosítás, hogy a bíró egyszerre Real és Espanyol szurkoló :D Igazi kuriózum :) ...De ehhez is, nekünk mi közülnk van?
ivanandras
Barça C

2005.07.17. 18:22:01

"Nálunk:
Nagy gratula nektek, nagyon jók voltatok, TÉNYLEG!!!
NAGYSZERŰEK VOLTATOK, GRATULA!!!
tiszteljetek ti is minket legalább úgy, AHOGY MI TITEKET!!! ÓRIÁSI ELLENFELEK VOLTATOK!!!

Itt a barca fórumon:
..nevetséges ilyenekkel előjönni így a torna után!!!!

Tudom-tudom, az arany a mi nyakunkban lóg, és ez már így is marad, és le kellene sza..om, hogy mit írogatnak ott, de azért bosszantó, hiszen szerintem mi voltunk az egyik legszelídebb, legsportszerűbb csapat a tornán!!!

tényleg csak az elkeseredettség beszél belőlük"

Szerintem ezek így nincsenek egyensúlyban !!!!!!! egyébként a másik ember akinek gratulálni szeretnék, az Gábor no.:2... csak röhögni tudtam azon, amit írtál... meglátjuk, hogy ki fog sírni legközelebb
Lezárt