Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem Alexre gondolt, dehát ő már a Chelseanél van egy ideje, igaz azelőtt 2-3 évet töltött kölcsönben Eindhovenben...fcbarca0827 írta:Akire, te gondolsz az nem Salcido?Bokke írta: Afellay a Chelsea-é, csak kölcsönbe van! Velük azért annyira nem lenne egyszerű megegyezni! Meg többet is ér 10-nél!
kár, hogy még csak szóba se jött...miihii írta: Am Afellayt és is támogatom!Amennyit láttam játszani,tetszett.
És ha jönne,akkor lenne egy Ibrahimovicsunk,meg egy Ibrahimunk is
Jogos! Közbe én is utánanéztem... Összekevertem Alcidessel! Ő volt a Chelsea-ből kölcsönbe a PSV-nél!miihii írta: Én úgy tudom,h egyiknek sincs köze a dinamohoz!![]()
Én úgy tudom,h egyiknek sincs köze a dinamohoz!fcbarca0827 írta:Akire, te gondolsz az nem Salcido?Bokke írta: Afellay a Chelsea-é, csak kölcsönbe van! Velük azért annyira nem lenne egyszerű megegyezni! Meg többet is ér 10-nél!
Szerintem a francia bajnokságban aki nem francia az afrikai.Nóbi írta:Ugyanezek elmondhatók Dzsudzsákról is, ha már Hollandia és a PSVnoname írta:Ha már annyira hollandiából, vagy gyengébb bajnokságból akarunk vkit, akkor ott van Afellay a PSVből. Ő se lenne drágább 10 millánál, de egyáltalán nem egy ügyetlen gyerek.![]()
De a legjobb az lenne, ha körülnéznének a francia bajnokságban, hátha találnak valakit, aki nem Afrikai és mégis megfelel a kritériumoknak
Azért Dzudzsákkal ne viccelődjünk! Ügyes gyerek, de ő télelg egy PSV szintű játékos. Az is jó dolog, de ha elkerülne egy erős bajnokságba, már közel se lenne akkora "sztár". Afellay ellenben évek óta a PSV talán legjobb játékosa, a holland bajnokság egyik legjobbja. A francia bajnokságban is érdemes lehet körülnézni, de kétlem h találnánk még egy akkora csiszolatlan gyémántot mint Toure.Nóbi írta:Ugyanezek elmondhatók Dzsudzsákról is, ha már Hollandia és a PSVnoname írta:Ha már annyira hollandiából, vagy gyengébb bajnokságból akarunk vkit, akkor ott van Afellay a PSVből. Ő se lenne drágább 10 millánál, de egyáltalán nem egy ügyetlen gyerek.![]()
De a legjobb az lenne, ha körülnéznének a francia bajnokságban, hátha találnak valakit, aki nem Afrikai és mégis megfelel a kritériumoknak
Akire, te gondolsz az nem Salcido?Bokke írta: Afellay a Chelsea-é, csak kölcsönbe van! Velük azért annyira nem lenne egyszerű megegyezni! Meg többet is ér 10-nél!
Egyetértek. Őt én is sokkal jobban támogatnám, mint ezt a 3 nevet. Ezek mondjuk ki: senkik. Ha valakikre, akkor rájuk lehet tényleg mondani, hogy nem Barca szintű játékosok.noname írta:Ha már annyira hollandiából, vagy gyengébb bajnokságból akarunk vkit, akkor ott van Afellay a PSVből. Ő se lenne drágább 10 millánál, de egyáltalán nem egy ügyetlen gyerek.
Afellay a Chelsea-é, csak kölcsönbe van! Velük azért annyira nem lenne egyszerű megegyezni! Meg többet is ér 10-nél!Nóbi írta:Ugyanezek elmondhatók Dzsudzsákról is, ha már Hollandia és a PSVnoname írta:Ha már annyira hollandiából, vagy gyengébb bajnokságból akarunk vkit, akkor ott van Afellay a PSVből. Ő se lenne drágább 10 millánál, de egyáltalán nem egy ügyetlen gyerek.![]()
Ugyanezek elmondhatók Dzsudzsákról is, ha már Hollandia és a PSVnoname írta:Ha már annyira hollandiából, vagy gyengébb bajnokságból akarunk vkit, akkor ott van Afellay a PSVből. Ő se lenne drágább 10 millánál, de egyáltalán nem egy ügyetlen gyerek.
Épp ez a lényeg, amit utoljára mondtál. Hogy Pep azt fontolgatja: Touré mehetne előrébb a középpályán olykor. Így a Vkp posztján csak Busquets maradna, ezért kéne még egy vkp - legalábbis egyik cikkben ez szerepel. Ráadásul az említett játékosok kevés pénzért jönnének, vélhetően tartaléknak, illetve az Afrika-kupa alatti rotálás időszakában kapnának nagyobb szerepet. Úgy látszik, juniorok között nincs olyan jó vkp, bár egy cikkben, ahol olvastam, felmerült Oriol Romeu neve, mint lehetőség.noname írta: Sztem ez a cikk egy elég méretes kacsa, hiszen ezek közül a játékosok közül mind jóval gyengébb Busquetsnél. Talán egyedül Topal az, aki némileg technikás is, a másik 2 inkább amolyan pragmatikus romboló, nekünk az ilyenekre nincs szükségünk, hiszen ott van Sergi, Toure, akik remekül rombolják le az ellenefél támadásait, de egy másik csapatban akár irányítót is játszhatnának a technikai képzettségükkel.
Vitatkoznék: Hogy megoldja-e arra bizonyíték a Bl döntő, hogy tud-e valaki ennyi idősen magas szinten szélső védőt játszani? Maldini például tudott. Ekkora szívvel még pár évig megoldja, ha a szükség úgy hozzakamaj írta:Engemet csak egy valami zavar a mostani átigazolási időszakban. Nincs Alvesnek megfelelő cseréje és már az elmúlt szezonban is láthattuk mi van akkor, ha az egész idényt (szinte) csak neki kell lejátszania ott. Puyol esélyes lehetne a posztra, de 2 problémám van vele:
1, Középső Védő poszton még mindig megbízhatóan teljesít és az előző idényben is láthattuk hogy Pep nemszívesen vette ki középről
2. Soha nem a gyorsaságáról volt híres és már sajnos ő sem lesz fiatalabb-gyorsabb és ehhez a poszthoz bizony kell gyorsaság
Esetleg tudtok arról valamit, hogy oda akarnának-e valakit hozni, mivel szerintem égető lenne oda is egy ember (bár ha még valaki tudna ott játszani a mostani középső védőkből Puyolon kívül az is jó lenne).
Akkor mint Eto'o szimpatizáns szólok hozzád!henry&eto írta:de kár istenem hogy nem jöött villa![]()
![]()
![]()
lehet hogy laportáék ezt még megbánkák!
kár hogy ibráér ennyit kiadtak és villáér meg nem voltak képesek adni 50millát!azért villa mégis európabajnok gólkirály volt!meg tavaly is a la ligában elég jól nyomta!no de m1 ez van
henry&eto írta:de kár istenem hogy nem jöött villa![]()
![]()
![]()
lehet hogy laportáék ezt még megbánkák!
kár hogy ibráér ennyit kiadtak és villáér meg nem voltak képesek adni 50millát!azért villa mégis európabajnok gólkirály volt!meg tavaly is a la ligában elég jól nyomta!no de m1 ez van
Nagyjából annyit, hogy a a tulajdonos nem akarja 30 alatt elengedni Chygrynskiy-t és a Barca viszont 20 körül szeretné elhozni. Továbbá Lucescu szerint, ha a Barca leigazolja Chygrynskiy-t, akkor jól jár, mert szerinte jobb mint Vidic.lui1698 írta:és ez mit is akar jelenteni?messi6502 írta:http://www.marca.com/2009/07/29/futbol/ ... 91692.html
és ez mit is akar jelenteni?messi6502 írta:http://www.marca.com/2009/07/29/futbol/ ... 91692.html
Ez egy fórum?Been001 írta:Mivan akkor ha oda ír egy ilyet? Mivel most regelt ezért nem tudja h ez egy lerágott csont.Meg nyílván kiakarta próbálni és nem jutott jobb dolog az eszébe..Belehalsz?????Tomsa írta:Amúgy télleg, most ideírsz egy olyan hsz-t amit már vagy 500an elmondtak, plusz első kommented. Ja és ott van a szavazás is mellesleg. Remélem elolvasod, mielőtt a modik törlik.
bocs az off-ért csak nemértem mit kell....