2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
oda van irva, hogy a cadena ser szerint. tehát nem hivatalos. hanem egy ujság ezt irta és a madridista leforditotta és megosztotta velünk. ovlasd el a hirt, ne csak a cimet.madridista.hu-ról Smile Mivel tudtommal a pletykák a rövid hírek közé kerülnek. A cikkben pedig tényként közlik a dolgot.
Persze lehet, hogy én tévedek és túlságosan is megbízok az ottani szerkesztőkben.
már bocs, ne haragudj, de tudod egyáltalán ki az? meg mit csinál?Ingyen se kell senkinek...
én nem a legjobbnak, de a legjobb igazolások között említeném. kell egy ilyen ember középre, az biztos, mert gago úgy tűnik megállt a fejlödésben, sőr romlik a formája őszhöz képest. mindenféle képpen kell oda egy jobb emberÉn arra lennék kíváncsi, hogy Xabi Alonsoval mi lesz végül, igazság szerint a legjobb igazolásuknak tartanám ezen a nyáron, ha sikerülne.
HáhhLM10 írta:A Real Madrid harmadik számú hálóőre, Antonio Adán 2014-ig hosszabbította meg szerződését. A kapus kivásárlási ára 80 millió euró.
madridista
Ez már vicc
Nem tök 8?A Real Madrid harmadik számú hálóőre, Antonio Adán 2014-ig hosszabbította meg szerződését. A kapus kivásárlási ára 80 millió euró.
madridista
Ez már vicc
Speciel Eto'o örült volna mint állat, ha felbontották volna a szerződését!nem mellékesen Eto'o is aláírta a szerződést az Interrel, Salgadoval meg EGYOLDALÚAN bontott szerződést a madrid
az a baj, hogy ez nem vicc.LM10 írta:A Real Madrid harmadik számú hálóőre, Antonio Adán 2014-ig hosszabbította meg szerződését. A kapus kivásárlási ára 80 millió euró.
madridista
Ez már vicc
madridista.hu-rólmocsok írta:de könyörgöm. mond már meg, hogy honnan veszed azt, hogy sak egy telefonhivás volt? mert egy kicseszett ujság ezt irta, mert nem elég a bevétel. EZÉRT! és salgadonál is volt már tavasszal is olyan "pletyka", hogy eligazol. és valaki előtte már leirta, jött egy új edző, egy új segédedző stb. mindenki új. megnézik milyen teljesitményre képes, ha azt látják, hogy elötte van 3 ember, és többen vagyunk a keretbe mint kellene akkor sok választás nincs.
de könyörgöm. mond már meg, hogy honnan veszed azt, hogy sak egy telefonhivás volt? mert egy kicseszett ujság ezt irta, mert nem elég a bevétel. EZÉRT! és salgadonál is volt már tavasszal is olyan "pletyka", hogy eligazol. és valaki előtte már leirta, jött egy új edző, egy új segédedző stb. mindenki új. megnézik milyen teljesitményre képes, ha azt látják, hogy elötte van 3 ember, és többen vagyunk a keretbe mint kellene akkor sok választás nincs.Tudtommal már tavaly nyáron is el akarták küldeni, mert nem szerepelt Pep hosszú távú terveiben.
+
Már nyár eleje óta "próbálták eladni"(nem tudom, pontosan hogyan is történt a háttérben), tehát biztos nem okozott neki akkora meglepetést a Milánóba kerülés, mintha egyik este felhívnak hogy ki vagy rúgva,(persze ennél biztosan finomabban megfogalmazva) mint ahogy Salgado esetében.
(+Eto'o elfogadta az Inter szerződésajánlatát)
Tudtommal már tavaly nyáron is el akarták küldeni, mert nem szerepelt Pep hosszú távú terveiben.zsuni írta: eto'o kb az újságból tudta meg, hogy elküldik, salgado meg telefonon. ez az a tényállás, amit a média lehozott, és nem feltétlenül kell elhinni.
amugy meg új edző van, és lehet meg akarta nézni salgado teljesítményét az előszezonban, hogy ő döntse el kell e a csapatnak. persze ez eszetekbe sem jut, csak az, hogy hopp telefonáltak, ki vagy rúgva, és kész. szálka és gerenda, valamint fától ez erdőt szindróma.
eto'o kb az újságból tudta meg, hogy elküldik, salgado meg telefonon. ez az a tényállás, amit a média lehozott, és nem feltétlenül kell elhinni.Azért mert Pep nem hívta föl, hogy megindokolja a döntését, attól még Eto'onak szóltak és tudott róla, hogy el kell hagynia a Barcát és belevonná a klub az Ibra transzferbe.
Nem csak úgy volt, hogy szólt Mesalles Eto'onak, hogy na gyere Milánóba focizni, erre Eto'o meg oké, menjünk.
Salgadonak (állítólag) tegnap szóltak telefonon, hogy felbontják a szerződését. Más a két eset én még mindig azt mondom, de teljesen.
Természetesen vicc voltmocsok írta:tény, hogy kb. napi egyszer felszoktam nézni. elsősorban megnézni, hogy van-e uj igazolás, hir, fejlemény. a forumot nem igazán szoktam olvasni, csak rászoktam nézni a forumajánlora.Capon írta:Akkor két lehetőség vanmocsok írta:én csak azt vettem észre, hogy ez a topic mindig ott van a forum ajánlóban. akkor bocsánat a tévedésemért. remélem többször nem fogok.![]()
Vagy Te vagy mindig itt a Barca oldalon és nézed a fórum ajánlótde ne izgulj nem mondjuk el a Madridistán
![]()
Vagy tényleg sok szó esik a Madridról
azt a részt mondjuk nem értem, hogy ezt mire mondod:
de ne izgulj nem mondjuk el a Madridistán
Tamás!Varga Tamás írta: Úgy, hogy azt írtad: "2. Telefonon közölni fele? MINIMUM egy személyes találkozón elmondani és kezet nyújtva, sok sikert kívánva elmondani neki a szitut."
Ezek szerint Salgadóval telefonon tudatták elküldésének tényét. Nálunk még ez sem volt Samu felé.
Ha jól értelmezem a dolgokat.
tény, hogy kb. napi egyszer felszoktam nézni. elsősorban megnézni, hogy van-e uj igazolás, hir, fejlemény. a forumot nem igazán szoktam olvasni, csak rászoktam nézni a forumajánlora.Capon írta:Akkor két lehetőség vanmocsok írta:én csak azt vettem észre, hogy ez a topic mindig ott van a forum ajánlóban. akkor bocsánat a tévedésemért. remélem többször nem fogok.![]()
Vagy Te vagy mindig itt a Barca oldalon és nézed a fórum ajánlótde ne izgulj nem mondjuk el a Madridistán
![]()
Vagy tényleg sok szó esik a Madridról
de ne izgulj nem mondjuk el a Madridistán
Akkor két lehetőség vanmocsok írta:én csak azt vettem észre, hogy ez a topic mindig ott van a forum ajánlóban. akkor bocsánat a tévedésemért. remélem többször nem fogok.
Nem haragszik senki fia...mocsok írta:én csak azt vettem észre, hogy ez a topic mindig ott van a forum ajánlóban. akkor bocsánat a tévedésemért. remélem többször nem fogok.
Annyit azért nem foglaklozunk a Madriddal mint hinnéd. De mivel ez a Barca vs. Real topik ezért elkerülhetetlen tudod, hogy szó essen a Madridrólmocsok írta:de egyáltalán nem is értem, hogy minek foglalkoztok ti ennyit a reallal? nektek miért akkora probléma az, ha salgado elmegy? nem fér a keretbe, kiöregedett és nem képes már azt a teljesitményt nyujtani, mint anno. biztos vagyok benne, hogy megkapja a kellő tiszteletet. van ideje klubbot keresni, azt választja amelyiket akarja. kap 3 millát, bucsumérkőzést. legalábbis amennyire a hireknek hinni lehet. de nem tarthatunk meg valakit csak a multja miatt.