Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért erre nem vennék mérget,ez az átigazolási szezon most egész más mint az eddigiek,valljuk be őszintén nem vagyunk ahoz hozzászokva hogy Txiki-ék nem tudják leigazolni akiket akarnak,mert ugye itt volt Villa,Filipe,Mascherano,őket akartuk komolyan,de egyik sem sikerült,s ez eddig példa nélküli volt szinte,szóval el tudom azt képzelni hogy picit már elborult Laportáék agya,ez bizonyitja az Ibra transfer is (bár tudom annak megvolt az okda,de akkor is) s lehet hogy most ugyanez fog előjönni,megint nem sikerül Mata,Chygrinskiy,gyógyszer elgurulLaza írta: de szerintem sem fogunk kifizetni ennyit,ráadásul minden évbe 1 nagy igazolás szokott lenni valószinűleg ez már volt..
Nem is hiszem hogy mi azért vettük pl.:Ibrát mert az a neve!mert akkor vettünk volna egy Villat 50 milláért...gyurkocza írta:Nem tudom, 40-50 millát kifizetni cescért szerintem túlzás, és nem is fogjuk. Ő azért nincs ott a világ élvonalában, nem egy Ibra, Kaká, CR vagy Ribery...
A tesó is dolgozott, és emlékeim szerint 1,5 évet eltöltött a nagycsapatnál. 1,5 év múlva majd megmondhatjuk, hogy mennyivel türelmesebb, mint a bátyó.matyi25 írta:Srácok nem is olyan régen linkeltem be a Barca fiatalok fórumba, hogy Jonathan Dos Santosra számít Pep a következő évben. Valamint mért követnénk el azt a hibát, hogy Xavi utódját elküldenénk, aztán 6 év múlva vehetnénk vissza, mint Fabregast????
Jonathan kell nekünk. Már most nagyon jó játékos és a tesójával ellentétben dolgozik, figyel Pepre, nem türelmetlen. Ő a nyár felfedezettje ezt ki merem jelenteni. Mert Muniesa, jeffren, Pedro már ismertek voltak.
Igen értelek..matyi25 írta:Persze. Én jelenleg Pedrót többre tartom. Csak azért mondom, hogy a nyár felfedezettje, mert eddig róla még nem hallottunk. Míg a többiekről igen.Laza írta:Mindenben ben egyetértek,csak az hogy ismertek,nem jelenti azt hogy ne legyen az év felfedezetje,mivel még csak most lesz az első igazi tét mérkőzése,hiszem hogy ugyan annyi esély van Jeffrennek pedronak és muniésanak is mint D.Santosnak!
Hatalmas hírt nem látok...bojanfan írta:A MundoDeportivo nagyon spekulál már Cescről. Sürgősen kéne ő ide, vagy Mata!
Persze. Én jelenleg Pedrót többre tartom. Csak azért mondom, hogy a nyár felfedezettje, mert eddig róla még nem hallottunk. Míg a többiekről igen.Laza írta:Mindenben ben egyetértek,csak az hogy ismertek,nem jelenti azt hogy ne legyen az év felfedezetje,mivel még csak most lesz az első igazi tét mérkőzése,hiszem hogy ugyan annyi esély van Jeffrennek pedronak és muniésanak is mint D.Santosnak!
Mindenben ben egyetértek,csak az hogy ismertek,nem jelenti azt hogy ne legyen az év felfedezetje,mivel még csak most lesz az első igazi tét mérkőzése,hiszem hogy ugyan annyi esély van Jeffrennek pedronak és muniésanak is mint D.Santosnak!matyi25 írta:Srácok nem is olyan régen linkeltem be a Barca fiatalok fórumba, hogy Jonathan Dos Santosra számít Pep a következő évben. Valamint mért követnénk el azt a hibát, hogy Xavi utódját elküldenénk, aztán 6 év múlva vehetnénk vissza, mint Fabregast????
Jonathan kell nekünk. Már most nagyon jó játékos és a tesójával ellentétben dolgozik, figyel Pepre, nem türelmetlen. Ő a nyár felfedezettje ezt ki merem jelenteni. Mert Muniesa, jeffren, Pedro már ismertek voltak.
faithnomore írta:kifejtenéd kicsit bővebben miért volt rossz ötlet Cáceres-t kölcsönadni?Laza írta:
Martin kölcsönbe adása rossz ötlet volt
így hogy nem számítanak Henriqe-re igy még rosszabb
szerintem jó döntés volt hogy egy erős csapatba került, itt tényleg sokat tanulhat majd, olaszhonban a védekezésről is lesz egy-két információja
kifejtenéd kicsit bővebben miért volt rossz ötlet Cáceres-t kölcsönadni?Laza írta:
Martin kölcsönbe adása rossz ötlet volt
így hogy nem számítanak Henriqe-re igy még rosszabb
Jaja jó nagy pénzért...ezért írtam h valamiféle opcióval ,szerintem ha feldobnánk neki pl. D.Santost aki nagyon ügyesen játszott,középpályás ,fiatal és fiúfcbarca0827 írta:És, aztán őt is visszahoznánk!baas11 írta:Miért nem dobunk oda Wenger-nek egy fiatal 17-20 éves srácot opcióval, úgyis gerjed rájuk ... és pár év alatt profit nevelne belőle a londoni bölcsödében.... !:twisted:
Pl:Henriqe??baas11 írta:Miért nem dobunk oda Wenger-nek egy fiatal 17-20 éves srácot opcióval, úgyis gerjed rájuk ... és pár év alatt profit nevelne belőle a londoni bölcsödében.... !:twisted:
És, aztán őt is visszahoznánk!baas11 írta:Miért nem dobunk oda Wenger-nek egy fiatal 17-20 éves srácot opcióval, úgyis gerjed rájuk ... és pár év alatt profit nevelne belőle a londoni bölcsödében.... !:twisted:
Persze... meg még csapjuk hozzá V.S.-t és az összes technikátlan és tehetségtelen ifit, hogy mi jól jöjjünk ki az üzletből az Arsenal meg rosszul.LM10 írta:Cesc=30+Guddy+Henrique.