Nekem mind1 kit igazolunk, 1 a lényeg. Győzzön a csapat, nem számít ki rúgja a gólt.

Alapvetően mindegy, hogy kv-t, vagy szv-t igazolunk, mert akkor a hátsó alakzat meglenne, mert ha kv-t igazolunk, akkor Puyol tudná rotálni Danit, így meg értelemszerűen Eboué, vagy másik jobb hátvéd pótolná Alvest adott helyzetben.LM10 írta:Eboué játszik középen is? Mert ha igen, akkor télleg el kell őt hozni. És akkor lezárulhatna a középsővédő saga
Az lehet hogy jövőre könnyebben mozdítható, de az idei szezonban is kellene nagyon. Nem hiszem, hogy Pep-ék kizárólag azért igazolnák (persze ez is benne van a pakliban), hogy jövőre legyen Xavinak utódja, hanem mert ebben az idényben nagy szükség van rá. Emiatt kellene sürgetni.Mikaos írta:Cesc-el kapcsolatban az az érzésem, hogy jövőre könnyebben mozdítható. Most nagyon hirtelen jött ez a Barca-érdeklődés, ráadásul pénzügyileg is vannak különbségek a két klub között.
No, javítanom kell a hsz-emet, pár sort törölni: nem jól tudtam Cesc lejáró szerződésének időpontját
Jövőre sokkal biztosabb helye lenne a csapatban, mivel Xavi 30-31 éves lesz, és vélhetően kicsit meg fog kopni a teljesítménye (nem is technikai, hanem inkább fizikai értelemben), tehát Cesc-nek lenne 1 tanulóéve jövő szezonban (igen aktívan), és 2 év múlva átvehetné a stafétabotot a 32 éves Xavitól.
Középen soha nem játszott, de jobb szélen tud.LM10 írta:Eboué játszik középen is? Mert ha igen, akkor télleg el kell őt hozni. És akkor lezárulhatna a középsővédő saga
Nyilván mozdulatokat, cseleket stb. erre gondolt szerintem.Sanama írta:De mi csak azt nem értjük,hogy mi az a sok dolog,amit Boajn ellop Messitől és Henrytől?vkinga írta:Szerintem nincs értelme vitatkozni. Nem vagyunk egyformák, ami tiszta szerencse, mert különben unatkoznánk. Kinek ez, kinek az a kedvence. Van, aki az angol focit szereti, van, aki a latin focit. Ez a jó.
Nem mindenki csinálja úgy, de mindegy. Értem hogy, nem tetszik, amit írok, de azért nem kéne gúnyolódni. Kösz, hogy abbahagyod.
A király kupában biztos játszani fog, úgy mint tavaly.
Tényleg hagyjuk a témát.
Sajnálom, hogy Mascheranót nem sikerült a Barcába elhozni. Nagyon drágák a játékosok.
Ezt mondd el és mindenki békénhagy. Mert én legalábbis nem tudom jelenleg felfogni,hogy mi az.
De mi csak azt nem értjük,hogy mi az a sok dolog,amit Boajn ellop Messitől és Henrytől?vkinga írta:Szerintem nincs értelme vitatkozni. Nem vagyunk egyformák, ami tiszta szerencse, mert különben unatkoznánk. Kinek ez, kinek az a kedvence. Van, aki az angol focit szereti, van, aki a latin focit. Ez a jó.
Nem mindenki csinálja úgy, de mindegy. Értem hogy, nem tetszik, amit írok, de azért nem kéne gúnyolódni. Kösz, hogy abbahagyod.
A király kupában biztos játszani fog, úgy mint tavaly.
Tényleg hagyjuk a témát.
Sajnálom, hogy Mascheranót nem sikerült a Barcába elhozni. Nagyon drágák a játékosok.
ez logikusbarca99 írta:Mobiltelefon, mp3 lejátszó, vagy amit az öltözőben talál?vkinga írta:Sajnos sok dolgot lop el Bojan Henry-tól és Messitől. Ezért sem szeretem.
Csak a kp-ra megy,meg az eredeti Barca címeres cuccokra,mert azokat jól el lehet adni!:Dbarca99 írta:Mobiltelefon, mp3 lejátszó, vagy amit az öltözőben talál?vkinga írta:Sajnos sok dolgot lop el Bojan Henry-tól és Messitől. Ezért sem szeretem.
vkinga, ne haragudj de állandóan Messit istápolod. Nem szorul Ő rá.barca99 írta:Mobiltelefon, mp3 lejátszó, vagy amit az öltözőben talál?vkinga írta:Sajnos sok dolgot lop el Bojan Henry-tól és Messitől. Ezért sem szeretem.
Ilyen ez a Bojan. Ami nincs lebetonozva azt viszi.barca99 írta:Mobiltelefon, mp3 lejátszó, vagy amit az öltözőben talál?vkinga írta:Sajnos sok dolgot lop el Bojan Henry-tól és Messitől. Ezért sem szeretem.
Egyetértek. Nehogy már beleszaladjunk egy ilyen zagyvaságba. Aztán a mi Bojanunk (akiből mellesleg klasszis lesz) helyzete ugyanaz legyen mint Fabregasé és pár éven belül hozhatnánk vissza őt is hatalmas pénzekért. Viszont a cikkben szó sem volt róla, hogy oda adnánk Bojant, vagy hogy netalán gondolkoznánk rajta. Egyszerűen csak Wenger kijelentette, hogy se Henrique se Guddy NEM érdeklik. Szóval azok a hsz-ek amelyekben --- majd oda adjuk Henriquet és elhozzuk 40 ért... értelmüket vesztették.Fecooo írta:Bojan eladásáról szó sem lehet!
tavaly még úgy gondoltam, jót fog neki tenni egy év kölcsönben, de most azt mondom, a legjobb helyen nálunk van. lesz helye a csatársorban. a lehetőségeihez mérten elég gólt szerzett. a kupában csak azért nem lett gólkirály, mert van egy bizonyos Messi...(aki eggyel több gólos lett)
Bojan 2-3 éven belül klasszis csatár lesz, és ő lesz B9(Ibra után)
Mit lop el? Az uzsonnájukat vagy mit?vkinga írta: Sajnos sok dolgot lop el Bojan Henry-tól és Messitől. Ezért sem szeretem. Amúgy 2-3 év még leóban is benne van és ott van Zlatan, aki biztos hogy húzóember lesz.
Fabregast támogatom, de nem fogják elengedni. Bojan meg nem fog az Arzenalba menni. Hülye lenne, mikor a legjobbak a Barcában vannak.
Mobiltelefon, mp3 lejátszó, vagy amit az öltözőben talál?vkinga írta:Sajnos sok dolgot lop el Bojan Henry-tól és Messitől. Ezért sem szeretem.
Sajnos sok dolgot lop el Bojan Henry-tól és Messitől. Ezért sem szeretem. Amúgy 2-3 év még leóban is benne van és ott van Zlatan, aki biztos hogy húzóember lesz.palesz77 írta:pontosan! őt ne adjuk már el. egyedül az a baja, hogy néha leszáll rá a köd befejezés előtt. de ezen Ibra segíthet neki, sokat tanulhat tőle(meg Henrytól, meg Messitől...) pár év múlva ő lesz a Barca gólgyárosa remélem, de tőlem maradhat B11Fecooo írta:Bojan eladásáról szó sem lehet!
tavaly még úgy gondoltam, jót fog neki tenni egy év kölcsönben, de most azt mondom, a legjobb helyen nálunk van. lesz helye a csatársorban. a lehetőségeihez mérten elég gólt szerzett. a kupában csak azért nem lett gólkirály, mert van egy bizonyos Messi...(aki eggyel több gólos lett)
nagy tehetség, nem szabad elherdlni(és nem is fogjuk, a vezetőség őt nem adná, ezt már bebizonyították)
Cesc meg szerintem simán hazatérhet. az apja nyilatkozatából inkább az jött le, hogy jönne, csak nem akarja megbántani a klubját. szóval én reális esélyt látok a jövetelére. akkor aztán jó kis csapatunk lenne(a saját nevelések számára gondolok, bár amúgyis csak erősödnénk)
pontosan! őt ne adjuk már el. egyedül az a baja, hogy néha leszáll rá a köd befejezés előtt. de ezen Ibra segíthet neki, sokat tanulhat tőle(meg Henrytól, meg Messitől...) pár év múlva ő lesz a Barca gólgyárosa remélem, de tőlem maradhat B11Fecooo írta:Bojan eladásáról szó sem lehet!
Ráadásul az utóbbi két évben nem is jobb hátvéd volt, hanem szélső.merx írta:a színészi képességeit meg sem említetted, nekem az a legidegesítőbbLG írta:Ebuét haggyuk már. Sztem én kicsit több az Arsenal meccset néztem az utóbbi két évben, mint itt a legtöbben, és nagyon nem tetszett, amit művelt. Egyszerűen bután játszik, nagyon idegesitő. Még cserének sem kellene.
Messi és Bojan gólkirály a kupában. Mind a ketten 6 góllal lettek gólkirályok. Nem hiszem, hogy Bojan el akarna menni, hisz Messitől Henrytól tanulhat, mint ahogy Iniest is Leótól tanult rengeteg dolgot. Hányszor mentette meg a csapatot Messi. Elég sokszor.Fecooo írta:Bojan eladásáról szó sem lehet!