Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi.danikaa10 írta:Hihetetlen gyönyörűek, nekem főként a kék árnyalatú tetszik. Amúgy egy ilyen sig-et mennyi idő alatt készítesz el?Slither írta:Újabb monoton sig:
House írta: PS: Firpo, régen láttunk már munkát tőled.
Jah jó akkor így már értem.fcbarca0827 írta:Véletlenül elnézte a 3. siget, azt hitte azt is a haverod csinálta... Félreértés! A 3. kép összemosódott a többivel, nem látta a kis piros csíkot ami a te aláírásképedet jelzi!martin120 írta:
Most mi van hogy itt mennek az oltogatások?
House! Köszi, a választ a grunge ákármire!
Véletlenül elnézte a 3. siget, azt hitte azt is a haverod csinálta... Félreértés! A 3. kép összemosódott a többivel, nem látta a kis piros csíkot ami a te aláírásképedet jelzi!martin120 írta:CFirpo3 írta:Az az aláírásképe.
Most mi van hogy itt mennek az oltogatások?
A koszos-sáros hatás.fcbarca0827 írta:Ahhha...Szerintem sem... Na jó, mik azok a grunge elemek?
![]()
(remélem ez nem kerül törlésre, mert csak érdeklődök a képekkel kapcsolatban...)
Ahhha...House írta:Értem. A grunge elemek sem nagyon illenek mindenhova.fcbarca0827 írta: Igazából van egy olyan kép, amin így állnak az emberek... Lényegében ő csak rakott egy másik hátteret!
Értem. A grunge elemek sem nagyon illenek mindenhova.fcbarca0827 írta: Igazából van egy olyan kép, amin így állnak az emberek... Lényegében ő csak rakott egy másik hátteret!
Igazából van egy olyan kép, amin így állnak az emberek... Lényegében ő csak rakott egy másik hátteret!House írta:-barcafan2: Hát, szerintem nem lett valami jó.Az nagyon szúrja a szemem, hogy a semmibe állnak az emberek. Semmi beleolvasztás, mintha odalennének dobva.
Hihetetlen gyönyörűek, nekem főként a kék árnyalatú tetszik. Amúgy egy ilyen sig-et mennyi idő alatt készítesz el?Slither írta:Újabb monoton sig:
Sztem a "FotoMarket ajánlatai"-s képed a legjobb.Nem véletlenül van ott mindkét oldalon2barcafan2 írta:Itt vannak azok a képek amiket csináltam régebben és most![]()
:
http://kepek.2barcafan2.fotoalbum.hu/
Egyetértek, nagyon jók a munkáid csak túl monoton színüek. Próbáld meg úgy megoldani hogy erre hasonlítson, ha már ezt az egyszínü dolgot erölteted.House írta:Simán menne aláírásomba, ha színesebb lenne. Így "csak" egy csodálatos munka.Katalán88 írta: