Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja. A jövőről nem is beszélve.Bodi írta:Nah úgy néz ki,hogy Desailly nem jön a Barca-ba,én igazából nem is szomorkodom ez miatt.Jó ez a politika,hogy viszonylag fiatal jó formában lévő játékosokat igazolunk.Desailly nem kell nekünk,szerintem egy Barca B-s tehetséggel már többre megyünk.
Asszem Gilbertonak nincs utlevele.És én nem is tartom olyan jó játékosnak,mint Edmilsont vagy bárki mást.Charlie írta:Gilberto Silva-t is eltudnám képzelni,bár nem tom hogy van-e útlevele.Lampard is jöhetne:):) Esély=0%
C.
Hát ez tényleg kb. ilyen esélyekkel bírEnrique írta:Albeldáról jutott eszembe. Baraja... Ő lenne a tökéletes megoldás. Bár -2% az esélye h megszerezzük vmikor is... De ötletnek jó.Barcelinho írta:Nagyon-nagyon remélem,hogy Mascheranot igazoljuk le,ha nagyon igazolni akarunk.Én elnézném Albeldát, vagy Makelelét a vk poszton,de ez sztem lehetetlen.
Albeldáról jutott eszembe. Baraja... Ő lenne a tökéletes megoldás. Bár -2% az esélye h megszerezzük vmikor is... De ötletnek jó.Barcelinho írta:Nagyon-nagyon remélem,hogy Mascheranot igazoljuk le,ha nagyon igazolni akarunk.Én elnézném Albeldát, vagy Makelelét a vk poszton,de ez sztem lehetetlen.
Jah. Egyszóval remek.. Bár most nem kellene. Itt van ugye nekünk a Kicsi Eto'o-nk és a Kicsi Henkénk...Bodiroga írta:Ez bizony így van!Enrique írta:Jó bocs igazad van.... Adriano kivétel. De mindenki tudja h a kivétel erősiti a szabályt...Bodiroga írta: Ez azért szerencsére nem így működik![]()
![]()
Adriano se kéne![]()
![]()
![]()
Amugy ha ő nem lenne nem tom hol lenne az Inter.... Sehol..
Elképesztő az a játékos.
Nagyon erős, atletikus, és mégis nagyon technikás!
A lövőerejéről már nem is beszélve...![]()
És még fiatal is
Hát azért a védekezéshez az olaszok értenek a legjobban.Zsombor írta:Egyáltalán olasz ne legyen!
Mascherano viszont valóban jöhetne:)
Ez bizony így van!Enrique írta:Jó bocs igazad van.... Adriano kivétel. De mindenki tudja h a kivétel erősiti a szabályt...Bodiroga írta:Ez azért szerencsére nem így működikEnrique írta:Neem csak a C. Zanettit nee. Interből nem szabad játékosokat venni! Az egy örök vesztes csapat! A Cúper megátkozta őket!![]()
Nem szabad!!![]()
![]()
Adriano se kéne![]()
![]()
![]()
Amugy ha ő nem lenne nem tom hol lenne az Inter.... Sehol..
Jó bocs igazad van.... Adriano kivétel. De mindenki tudja h a kivétel erősiti a szabályt...Bodiroga írta:Ez azért szerencsére nem így működikEnrique írta:Neem csak a C. Zanettit nee. Interből nem szabad játékosokat venni! Az egy örök vesztes csapat! A Cúper megátkozta őket!![]()
Nem szabad!!![]()
![]()
Adriano se kéne![]()
Ez azért szerencsére nem így működikEnrique írta:Neem csak a C. Zanettit nee. Interből nem szabad játékosokat venni! Az egy örök vesztes csapat! A Cúper megátkozta őket!![]()
Nem szabad!!