Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azé reméljük, nem mindenben hasonlítanakFecooo írta:Dos Santos sem tagadhatná le a bátyját
Egyből jönnek a 11-esek. Legalábbis a 2006-os Juve elleni derbin így történt. ( 2:2 volt a 90 perc után, tizikkel kikaptunk)danikaa10 írta:Erre senki?danikaa10 írta:Amúgy, ha 1-1-e (vagy más döntetlennel) zárul a 90 perc mi történik?Pedig érdekelne.
kell az ingyenreklám.t.henry5511 írta:Ja birnám Tomi integetne nekünk:D egy Eurobarca.hu transzparensel:D
Messi mégis beállt, de mint látom Ibra is ^^. Ennek örülökgeridoss írta:Most tudtam csak becsatlakozni a meccsbe -pechemre épp szünet van.. Bár a hozzászólásokból ítélve nem egy csúcs szuper mérkőzés ez, de lehet hogy csak rám vártak![]()
![]()
Ibra biztos, hogy be fog állni. Nem tudom miért, megérzés, Messiben már nem fogadnék, hozzáteszem, tényleg nincs rá szükség, hogy széthajtsa magát a komplett kezdő csapat, két szuper kupa mérkőzés előtt. Toure lett a csk helyettes?Ennek örülök, ugyanis nagyon kedvelem, mint játékos, és szimpatikus is, mint karakter
![]()
Na remélem valamit összehozunk a második félidőben, de ha nem, MÉG MOST az sem baj
Jó meglátás bár én nem önzőnek inkább tapasztalatlannak taktikailag felkészületlennek tartomElBartimaeus írta: Jeffren egyedül talán jobb, de nem nagyon csapatjátékos, ezt hozzá kell tenni, Pedro sztem sokkal jobban beleillik a csapatba, nem különálló ember, Jeffren önző.De nagyon ügyes, ha megtanulna passzolni, akkor ő is nagyon jó játékossá válhatna.