Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Perrero írta:van, google, katt 2x az exerechonggy írta:a Fifa MAnager 2009-re van valami patch??ha igen,honnan tudom letölteni??és hogyamn kell telepíteni??
KösszVictor_Valdes írta:Tessék.
Tudnál adni,vagy valaki tudna adni egy linket ahonnan letudnám tölteni a Football Manager 2009-et???Victor_Valdes írta:Újra itt !
Befejeztem első valamire való évemet az új adatbázissal, a választásom a Cityre esett, de beszéljenek a képek![]()
Átigazolások, ezek csak az első nyáriak, illetve a téliek
Áttekintés
Keret
Tabella
Ennyi lettem volna, kicsit csalódott vagyok, mert a 930as peccsel simán bajnok lettem első évbe...
Ja és, hogy miért adtam el a legjobbnak tűnőket? Mert nem bizonyítottak...csak azok maradtak akik meggyőztek. Most nem kell eltartanom a felesleges töltelék játékosokat, hisz van pénz bőséggel.
S.Agüero írta:Linkelj már be 1et lécci![]()
Linkelj már be 1et léccisjd írta:én fmhungary.hu-ról szedtem le, van ott 2-3S.Agüero írta:Valaki nem tudna egy FM-es edzés beosztást adni nekem mert én egyszerűen nem tudom megcsinálni mindig rossz lesz és így béna a csapatom?![]()
Valaki segítsen fontos lenne![]()
én fmhungary.hu-ról szedtem le, van ott 2-3S.Agüero írta:Valaki nem tudna egy FM-es edzés beosztást adni nekem mert én egyszerűen nem tudom megcsinálni mindig rossz lesz és így béna a csapatom?![]()
Valaki segítsen fontos lenne![]()
Figyi nem tudom letölteni mert amikor megnyitom ez van csak hst. ˙ C s a t á r o k wpotike1 írta:Parancsolj. Saját fejlesztés, és jól működikS.Agüero írta:Valaki nem tudna egy FM-es edzés beosztást adni nekem mert én egyszerűen nem tudom megcsinálni mindig rossz lesz és így béna a csapatom?![]()