Egykori és jelenlegi magyar játékosok
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Gera nyilatkozat a válogatottról Én inkább neki hiszek. 

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Jugador del Barça
Nem tudom, hogy hova írjam gondoltam itt jó lesz!
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... k-2003845/
Részletesen a puskás díjról. Az év legszebb gólját lövő játékos fogja kapni.
Jó volna ha az elsőt egy magyar játékos kapná, mondjuk Kiss a csehek elleni góljáért
Sztem a 10-es listában tuti ott lesz Iniesta vs. Chelsea gólja...
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... k-2003845/
Részletesen a puskás díjról. Az év legszebb gólját lövő játékos fogja kapni.
Jó volna ha az elsőt egy magyar játékos kapná, mondjuk Kiss a csehek elleni góljáért

VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA, VISCA FUENTEALBILLA
- elbandi
- Capitá del Barça
FC Utrecht-PSV Eindhoven 0-0
Dzsudzsák Balázst a 87.percben kiállították
Roda Kerkrade-Ajax Amsterdam 2-2
Bodor Boldizsár szerezte a Roda második gólját
Dzsudzsák Balázst a 87.percben kiállították

Roda Kerkrade-Ajax Amsterdam 2-2
Bodor Boldizsár szerezte a Roda második gólját

Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...
Barcelona és City mindörökre...

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Csak kerülnék el a sérüléseksocio66 írta:Megint Németh-gól,ezúttal az Olympiakos hálójába talált be!
Hajrá Krisztián,így tovább!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Gera pedig a Manchester Citynek talált be!
Hajrá magyarok!
Hajrá magyarok!

Megint Németh-gól,ezúttal az Olympiakos hálójába talált be!
-
- aka Game90
Itt a gólja:elbandi írta:Németh Krisztián góljával vezet az AEK Athen
http://www.youtube.com/watch?v=EvxkbuJuk_Q
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ahogy elnézem Benitez mester még jobbat húzott Némethel kapcsolatban, mint gondoltam volna!
Németh Krisztián:
S hogy milyen edző Dusan Bajevic (AEK edzője)? "Nagyon jó szakember, rengeteget beszélgetett velem. Tudom, hogy játékospályafutása során csatár volt, s az egykori jugoszláv válogatottal világbajnokságon is szerepelt. Nagyon jól látja a csatárok helyzetét, sokat tanulhatok még tőle."
A teljes cikk itt

Németh Krisztián:
S hogy milyen edző Dusan Bajevic (AEK edzője)? "Nagyon jó szakember, rengeteget beszélgetett velem. Tudom, hogy játékospályafutása során csatár volt, s az egykori jugoszláv válogatottal világbajnokságon is szerepelt. Nagyon jól látja a csatárok helyzetét, sokat tanulhatok még tőle."
A teljes cikk itt
- Fernando
- Llegenda del Barça
Juhászra se lehetett panasz. Érdekes, hogy szerintem ők ketten akik tudják tartani a klubszintet a válogatottban. Bár Balázs se az igazi társak nélkül. Remélem a mostani fiatalok felnőnek majd a feladathoz. (Németh, Gulácsi, Koman)Barcaman14 írta:A PSV vezet 1-0-ra a Roda ellen. A gólt a 6.percben Dzsudzsák szerezte.
St.Truiden-Anderlecht 2-1 a szépítő találatot Juhász jegyzi.
Dzsudzsák óriási!!!Bárcsak a válogatottban is így menne a légiósoknak.
Bár Dzsudzsira ott sem lehetett panasz. Csak így tovább
![]()
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A PSV vezet 1-0-ra a Roda ellen. A gólt a 6.percben Dzsudzsák szerezte.
Dzsudzsák óriási!!!
Bárcsak a válogatottban is így menne a légiósoknak.
Bár Dzsudzsira ott sem lehetett panasz. Csak így tovább

Dzsudzsák óriási!!!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Milyen önzetlen!lluisllach89 írta:http://www.youtube.com/watch?v=TemX9pS-GnkFecooo írta:ismét egy számunkra sikeres hétvége, Dzsudzsi kezd vezéregyéniséggé válni a PSV-ben, Németh meg szép szólót nyomott le a gólpassza előtt, a kötény is tetszett
így tovább magyarok!
Itt van a Németh mágia első meccsén az AEK színeiben!
Liverpooli alapokkal el lehet helyezkedni, egyszerűen bámulatos a kiszolgálás, a kötény, a sarkazás, ha Blanco ügyesebb akkor nem csak 1 gólpasszt adott volna Némó!
Ajánlós megnézni az alakítást!

-
- Director del Fútbol
http://www.youtube.com/watch?v=TemX9pS-GnkFecooo írta:ismét egy számunkra sikeres hétvége, Dzsudzsi kezd vezéregyéniséggé válni a PSV-ben, Németh meg szép szólót nyomott le a gólpassza előtt, a kötény is tetszett
így tovább magyarok!
Itt van a Németh mágia első meccsén az AEK színeiben!
Liverpooli alapokkal el lehet helyezkedni, egyszerűen bámulatos a kiszolgálás, a kötény, a sarkazás, ha Blanco ügyesebb akkor nem csak 1 gólpasszt adott volna Némó!
Ajánlós megnézni az alakítást!

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ismét egy számunkra sikeres hétvége, Dzsudzsi kezd vezéregyéniséggé válni a PSV-ben, Németh meg szép szólót nyomott le a gólpassza előtt, a kötény is tetszett 
így tovább magyarok!

így tovább magyarok!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ahogy nézem Németh elég szép dolgokat csinált így az első meccsén.
Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem gyenge lesz neki ez a görög bajnokság.Ha kilógni nem is fog de nem nagyon szolgálja a fejlődését sztem.
Azért nyilván erősebb az nb1-nél a dolog de itthon már 17 évesen kitűnt kb és azóta nyilván sokat fejlődött.Egy kicsit erősebb bajnokság kellett volna neki sztem.
Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem gyenge lesz neki ez a görög bajnokság.Ha kilógni nem is fog de nem nagyon szolgálja a fejlődését sztem.
Azért nyilván erősebb az nb1-nél a dolog de itthon már 17 évesen kitűnt kb és azóta nyilván sokat fejlődött.Egy kicsit erősebb bajnokság kellett volna neki sztem.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Entrenador del Barça
Márpedig nem is annyira hülyeség. Az AEK-ben legalább játszani is fog, akár csereként, több ott a játéklehetősége, de nem véletlen adták kölcsönbe, visszavárják valószínüleg.LG írta:Nem erről beszélek...hanem arról, h hülyeség h görögben jobban szem előtt van, mint angliában.Ha a Görög bajnokságot a kutya se nézi akkor a magyar bajokság nézettségét nem is tudom melyik állathoz hasonlítsam hirtelen (nem a nézőszámról van szó mielőtt bárki okosan megjegyezné azt)... mégis kikerült angliába a gyerek.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Nem erről beszélek...hanem arról, h hülyeség h görögben jobban szem előtt van, mint angliában.Ha a Görög bajnokságot a kutya se nézi akkor a magyar bajokság nézettségét nem is tudom melyik állathoz hasonlítsam hirtelen (nem a nézőszámról van szó mielőtt bárki okosan megjegyezné azt)... mégis kikerült angliába a gyerek.
Németh még nem játszott az AEK-ben?
- Capon
- Llegenda del Barça
Ha a Görög bajnokságot a kutya se nézi akkor a magyar bajokság nézettségét nem is tudom melyik állathoz hasonlítsam hirtelen (nem a nézőszámról van szó mielőtt bárki okosan megjegyezné azt)... mégis kikerült angliába a gyerek.LG írta:Nem értek egyet. Az angol bajnokság akármelyik csapatában jobban szem előtt lett volna, mert az rengetegen nézik, a görögöt a kutya se.Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/nem ... ja-273461/
ez sztem nem számít visszalépésnek, főleg, ha az AEK bekerül az EL-be. ott szem előtt lehet, kirukkolhat vmi jó teljesítménnyel, onnan pedig már csak felfelé visz az út! ha meg elkerült volna vmi angol középcsapatba, ami nem szerepel sehol, a focijuk gyenge, na ott biztos eltünt volna. jó ez, nem véletlen, h rafa is ezt támogatta...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nem értek egyet. Az angol bajnokság akármelyik csapatában jobban szem előtt lett volna, mert az rengetegen nézik, a görögöt a kutya se.Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/nem ... ja-273461/
ez sztem nem számít visszalépésnek, főleg, ha az AEK bekerül az EL-be. ott szem előtt lehet, kirukkolhat vmi jó teljesítménnyel, onnan pedig már csak felfelé visz az út! ha meg elkerült volna vmi angol középcsapatba, ami nem szerepel sehol, a focijuk gyenge, na ott biztos eltünt volna. jó ez, nem véletlen, h rafa is ezt támogatta...
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Dárdai, Vanczak és Tőzsér is gólt lőttek csapataikban az EL visszavágóin. Grat nekik