1 : Megérett a meggy:):)
2 : Csipkebokorvessző

:)
3: Nem te leszel a párom

4 : Ügyes légy

Én már rég nem foglalkoztam ezzel az egésszel, nem én hoztam fel...
Egy más világ kezdődik, ígérem....
Viktor,
Jól tudsz irányítani a pályán, és vannak jó kritikáid amiket szívesen veszek. De az állandó szöveg az én teljesítményemre mindenképpen rossz hatással van, ezért szeretném, ha az építő jellegű dolgokra koncentrálnál.
Úgy írsz mintha valami nyomorék lennék, és folyamatosan gólokat kapnánk a hibáimból, illetve nem tudnám megjátszani a megszerzett labdáimat, pedig ez messze nincs így. Kipécéztél és folyamatosan azt lesed hogy mikor szúrok el valamit. Szállj le rólam.
"Kettő: Nem azt mondtam szeretek, hanem azt NEM TUDOK sorfalban állni, mert mindig kifordulok (azért az megjegyezném, hogy ott nem csak én fordultam ki, hanem a kedves párom is, akire már nem emlékszem ki volt:)..."
Ez ugyan részletkérdés, de szeretnék reagálni rá.
Egyáltalán nem fordultam ki. Erre pedig az a bizonyíték, hogy akkor és ott egy szóval sem mondtad hogy én kifordultam volna. Göröcsösen próbáltad az általad említett okosságokkal kimagyarázni a hibádat. Persze most utólag az eszedbe jutott, hogy én álltam melletted. Kicsit szubjektíven látod a világot.
A "megszoksz vagy megszöksz" a jelen esetben nem úgy működik, hogy megszokom az állandó megalázó kritizálásodat vagy megszökök, hanem pont hogy rád érvényes: próbáld meg visszafogni a szövegelést. Remélem ez a gyakorlatban is érvényesülni fog. Nekem jót tenne, és azt hiszem másoknak is.