2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem kéne gyűlölködni! én kifejezetten reményt keltőnek éreztem Ibra igazolását, szurkolok is neki de:Stelios írta:Akik itt szidják Zlatant, azok egyszerűen szégyenek, és elárulják a Barçát. Akik itt utálják Zlatant, azokat én gyűlölöm. Tiszta szívemből.
Most ezt azért mondod mert kaptunk 1 bakigólt az utolsó percben? Hidd el meg fog változni a véleményed. Én is utáltam mint a 'mit is' ? a MU-t meg a Német válogatottat de megváltozott a véleményem mert ahogy telik az idő lassan kezdem elfelejteni miért is utáltam meg őket és kezdem megszeretni. Nekem nincs bajom Zlatannal azért mert csupán tette a dolgát. Ha majd ilyen gólt lő a Real ellen szintén az utolsó percben akkor is utálni fogod? Egyébként szvsz nem ő volt a legjobb választás csatár posztra.. De megbékéltem vele és mostmár drukkolok neki hog rúgjon gólokat és szokjon össze a csapattal. Henry-nek is ez kellet!madmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Gyűlöllek Ibra, lőhetsz te 1000 gólt a szent mezben, ilyen játékszellemű játékos sosem lesz méltó a gránátvörös-kék mezhez.
Ha a real-nak rúgna 3-at, a BL döntőbe is hintene egy 3-ast másképp gondolnád te azt...madmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Gyűlöllek Ibra, lőhetsz te 1000 gólt a szent mezben, ilyen játékszellemű játékos sosem lesz méltó a gránátvörös-kék mezhez.
Persze, hogy a csalódottság beszél belőlem, lehet ezen csodálkozni ? Annyit remélem megengedtek a szurkoló társatoknak, hogy kicsit kiengedje a gőzt ez ilyen meccs után.Mikaos írta:Én ezt komolyan nem értem...nehogy már Ibra legyen a hibás azért, mert pocsékul játszottunk 80 percen keresztül, + mert a védelmünk kapitális hibát vétett a 93.percben. (Mert nyilván ezért vagy mérges, s nem Ibra teljesítménye zaklatott fel ennyiremadmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Gyűlöllek Ibra, lőhetsz te 1000 gólt a szent mezben, ilyen játékszellemű játékos sosem lesz méltó a gránátvörös-kék mezhez.)
Meg ezek a megfogalmazások: "alibi foci", "esett-kelt". Csak azt nem tudom, honnan szeded elő ezeket, vagy mi az alapja?! De mindegy, nem is érdekes: egy csatárnak gólt kell lőnie, és ő ezt megtette (sajnos). Kis túlzással: ha csak állt volna a pályán egy helyben 92 percig, már akkor megérte a csapatának. De amúgy nem állt egy helyben, csak akkor ezek szerint más meccset néztünk...
Én ezt komolyan nem értem...nehogy már Ibra legyen a hibás azért, mert pocsékul játszottunk 80 percen keresztül, + mert a védelmünk kapitális hibát vétett a 93.percben. (Mert nyilván ezért vagy mérges, s nem Ibra teljesítménye zaklatott fel ennyiremadmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Ehez a hsz-hez csak gratulálni tudok!madmushroom írta:Nagyon mérges vagyok. Ibra hozta az alibi fociját, esett-kelt, felesleges cseleit megint elővette. Pontatlan volt több esetben is.
Inkább te melyik meccset nézted?soadroli írta:Megérdemelték?Ilúvatar írta:Úbaz, IbraAlaposan szétszivatott minket azzal az utolsó góllal
Nem volt rossz Ibra, szvsz!
Mindenesetre, megérdemelték a svédek a győzelmet. Az a magyar 11es szánalmas volt, mert műeséssel harcolták ki.![]()
Te melyik meccset nézted?
Amúgy mekkora potya volt már...
mondok még durvábbatbottlikakos írta:Jobb:Tegyük fel ,hogy a real ellen idegenben kikap a BARCA(2-1-re) ,hazai pályán meg Ibralőne gólt a 96. percben(0-1)Az mekkora lenne................Boixos írta:...gekkodan írta:...
Fernando írta:Egyenlőre még mögöttünk vannak. Egyébként érdekes nekem ez a "sérült Ibra" dolog is. Semmi baja nem volt. A válláról akarták levenni a terhet, vagy megzavarni a magyarokat. Ki tudja... de kamu volt az biztos. Egy félig sérült játékos nem játszik 94 percet, majd dönti el a 94.-ben azt.MessiFan írta:Elfogadom Ibrától bocsánatkérésként azt hogy rúg a következő meccseken 1 rahedli gólt. És a Realnak bever vagy hármat. Én nem utáltam meg mert tette a dolgát. Mostantól hajrá Svédek!
Jobb:Tegyük fel ,hogy a real ellen idegenben kikap a BARCA(2-1-re) ,hazai pályán meg Ibralőne gólt a 96. percben(0-1)Az mekkora lenne................Boixos írta:a madrid ellen lője, és akkor a hátamon viszem haza.gekkodan írta:Ha az Espanyol ellen lőne egy ilyet a kupadöntőn 1-1nél a 93. percben, akkor meg az Isten lenne.
Egyenlőre még mögöttünk vannak. Egyébként érdekes nekem ez a "sérült Ibra" dolog is. Semmi baja nem volt. A válláról akarták levenni a terhet, és megzavarni a magyarokat. A Napnál is világosabb. Kamu volt az biztos. Egy félig sérült játékos nem játszik 94 percet, majd dönti el a 94.-ben azt.MessiFan írta:Elfogadom Ibrától bocsánatkérésként azt hogy rúg a következő meccseken 1 rahedli gólt. És a Realnak bever vagy hármat. Én nem utáltam meg mert tette a dolgát. Mostantól hajrá Svédek!
a madrid ellen lője, és akkor a hátamon viszem haza.gekkodan írta:Ha az Espanyol ellen lőne egy ilyet a kupadöntőn 1-1nél a 93. percben, akkor meg az Isten lenne.
Végre egy értelmes hsz. Kb nem sk közünk volt a meccshez és az sors igazságot szolgáltatott. Ibra tényleg csak tette a dolgát oszt ennyi mi meg hibáztunk.. nem is keveset..albicelesteX írta:Ne őt gyűlöld!Tette a dolgát!Én ikább haragszom erre a magyar válogatottra amelyik fejetlenül játszott!