Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azé' Gilinél biztos h nem jobb... Cserének persze elmenne ha arra gondoltál.Zsolti írta:az atletico lex az első számú madridi csapat.na végre.erre vártam
egyébként Gallettit a Barcában is el tudnám képzelni....
Hagyd már abba légyszíves, menj át a realvsbarca topicbaRobinho Real írta:Puyol lesz Robinhon és Ronaldoval ki fog foglalkozni v Raullal,kikaptok nagyon.Most néztem a Barcelona-Mallorca meccs összefoglaloját nállatok csak Ronaldinho csinál vmit senki más.Ő osztogat,ő cslez mindent ő csinál.Eto'o meg befejezni nem tud ez viccesHa nem lenne Ronaldinho nem lenne Barca sem.
Nehogy már az a töltött galamb gólt rugjon.Már a válogatottban sincs helye.Robinho Real írta:Meg mi is kitömtünk titeket itthonerről ennyit,hallod Robinho Ronaldoval elől többet ér mint nállatok a fél csapat
De van védelmünk, ami a Realnak nincs.... Hiába rúg 1-2 gólt a híres csatársor, ha 3mat kap a védelem....Robinho Real írta:Ronaldo(3 aranylabda)gyorsabb mint akármelyik csatárotok igy dagadtan is.Owen(1 aranylabda)cserepadrol több olt lőtt mint akárki nállatok aki csere csatár.Raul(2-szeres spanyol golkirály)Nem égett ki csak ez [auto_cenzúra] szezon volt.Meg most jön Robinho aki a ti Ronaldinhotoktol 100-szor jobb játékos lesz.Erről ennyit szerintem neked kéne gondolkodni,haver!!!![]()
Nállatok csak Eto'o rugja a golokat ember 1 csatár
Ronaldinho,Giuly taámado középpályás.
Olyan [auto_cenzúra] védelemmel meg középpályával meg csatársorral ami nektek van örüljetek ha az elsö 6-ban benne lesztek.Robinho Real írta:Énis röhögök rajtatok h oda vissza megverünk titeket ebben az évben,ne felejtsétek ti csatár nélkül játszotok![]()
![]()