Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó a memóriámTe így megjegyezted?ferninho írta:Slither "oldala" a www.signaturebar.com![]()
psd pack: http://www.megaupload.com/?d=ZNNJ3KYRMichaaBee írta:Slither!
Lenne egy (azaz 2) hatalmas kérésem. Elfelejtettem annak a képszerkesztős oldalnak a címét, amire modntad, hogy regeltél. Meg tudnád adni?
Ezenkívül kéne a psd packod, amit régebben raktál fel.![]()
Remélem megoldható, köszönöm.![]()
Te így megjegyezted?ferninho írta:Slither "oldala" a www.signaturebar.com![]()
Nem ez lesz a jó megoldás2barcafan2 írta:Így tudtam megoldani azt a hibát...Kardi írta:2barcafan2: tetszenek az iniesta-s sigek egy hibát találtam ami nekem annyira nemtetszik, a kép jobb oldalát picit üresnek találom (mondjuk odadobhatnál egy 8-ast vagy akármit!):
Nemtudom hogy kinek mennyire tetszik így, de ha nemjó akkor még tudok rajta változtatni...
Szerintem ez a legjobb, csak túl homályos Iniesta. Amúgy jó a kép, csak engem ez egy kicsit zavar2barcafan2 írta:Végre van Iniestás kép![]()
...Csináltam is egy siget belőle
![]()
v1.:
Véleményeket:DDD
Így tudtam megoldani azt a hibát...Kardi írta:2barcafan2: tetszenek az iniesta-s sigek egy hibát találtam ami nekem annyira nemtetszik, a kép jobb oldalát picit üresnek találom (mondjuk odadobhatnál egy 8-ast vagy akármit!)
huhhhdanikaa10 írta:Na azt hiszem így már nem nagyon tudok másba "belekötni".2barcafan2 írta:
Javítottam:D
Ezt a képet vinném is:DDMessiFan írta:
Javítottam:Ddanikaa10 írta:Így már mindjárt jobb, de mi az a fura zöld rész ott a címer jobb oldalán?2barcafan2 írta:Kijavítottam az általatok jelzett hibákat![]()
Így már mindjárt jobb, de mi az a fura zöld rész ott a címer jobb oldalán?2barcafan2 írta:Kijavítottam az általatok jelzett hibákat![]()
Meg hozd közelebb henry-t. Még mindig túl távól vannak a játékosok. Sokkal jobban nézne ki a kép ha közelebb lenne Thierrydanikaa10 írta:Nem lenne rossz, de ugyan az a hiba, mint anno annál a Pedrosnál (Ami amúgy marha jó volt), a széleire nem kell az a fekete rész..2barcafan2 írta:Unalmamba csináltam már egy siget:D :
Nem lenne rossz, de ugyan az a hiba, mint anno annál a Pedrosnál (Ami amúgy marha jó volt), a széleire nem kell az a fekete rész..2barcafan2 írta:Unalmamba csináltam már egy siget:D :
Nem azért, hogy cikizzem az aláírásképed, de szerintem ezt kéne használnod2barcafan2 írta:Unalmamba csináltam már egy siget:D :
Ez kumma jó lett, de a többi se rossz.MessiFan írta:
Meg összehoztam 1 Ibrás avát meg siget is
![]()