Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott a pont. Jobb oldali is foglalt?danikaa10 írta:Már használja valaki.Scumy írta:
Messi-s avát vihetem?! Nagyon adja nekem![]()
Azért vannak betéve, hogy vigyék őket!Scumy írta:Messi-s avát vihetem?! Nagyon adja nekemMessiFan írta:[
Mivel nem látok több avát a sajátiamon kívül ezért gondolom az enyémre gondolsz. Köszi csináltam még 1 henryset csak nem akartam 2 hsz-t írni ezért még odaraktam. Egyébként Barcagirlől tud valaki valamit? Nagyon eltűnt
Még két Messis ava:![]()
![]()
Messi-s avát vihetem?! Nagyon adja nekemMessiFan írta:Mivel nem látok több avát a sajátiamon kívül ezért gondolom az enyémre gondolszSanama írta:Húú, ez az Avatar nagyon tetszik
Szerintem nagyon szép, gratula.. Köszi csináltam még 1 henryset csak nem akartam 2 hsz-t írni ezért még odaraktam. Egyébként Barcagirlől tud valaki valamit? Nagyon eltűnt
Köszi.darmian írta:nagyon zsír ez a kép, kened már a műfajt házHouse írta:![]()
![]()
na itt az én legújabb munkám
kiváncsi vagyok a véleményedre, számítok rád
nagyon zsír ez a kép, kened már a műfajt házHouse írta:
Köszi.Hát igen szerintem is sötétek, de majd még javítok rajta...danikaa10 írta:A 3. nem rossz, de egy kicsit sötétek.2barcafan2 írta:v1.:
v2.:
v3.:
Gyere ide: www.signaturebar.comHouse írta: Amúgy tudja valaki, hova lehet beküldeni a munkákat? (Poldi, Slither? ) Gondolok itt pl az SOTW-re stb.Lehet akár külföldi, vagy magyar is, kipróbálnám magamat ilyen helyeken is.
Köszi!
MessiFan írta:Mivel nem látok több avát a sajátiamon kívül ezért gondolom az enyémre gondolszSanama írta:Húú, ez az Avatar nagyon tetszik
Szerintem nagyon szép, gratula.. Köszi csináltam még 1 henryset csak nem akartam 2 hsz-t írni ezért még odaraktam. Egyébként Barcagirlől tud valaki valamit? Nagyon eltűnt
sportgfx.com, bár it nem nagyon van esélyed, itt a focis grafikák legjobbjai vannak, szal nem tom.House írta: Amúgy tudja valaki, hova lehet beküldeni a munkákat? (Poldi, Slither? ) Gondolok itt pl az SOTW-re stb.Lehet akár külföldi, vagy magyar is, kipróbálnám magamat ilyen helyeken is.
Köszi!
Ebbe a nagyon kék háttérbe (selective color?) nem igazán illik bele Ballack pirosított bőre.2barcafan2 írta:danikaa: majd javítom a hibát, deh addig is itt van még1 sig:
Bejövősek.MessiFan írta:![]()
![]()
Köszi. Vigyed nyugodtan azért van kint2barcafan2 írta:MessiFan....ez naon bejön...vinném isMessiFan írta:![]()
MessiFan....ez naon bejön...vinném isMessiFan írta:![]()
Mivel nem látok több avát a sajátiamon kívül ezért gondolom az enyémre gondolszSanama írta:Húú, ez az Avatar nagyon tetszik
Szerintem nagyon szép, gratula.