Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudok már a 6 oldalnál meg akadok :S azt írja ki hogy nincs új hozzászólás... de egy hasznos linket találtam már hogy kell már csak kép kell majdHouse írta:Üdv! Menj vissza kb 150 oldalt, ott már szinte választani se tudsz.Bobberto írta:Sziasztok! Megjegyezném előre is, hogy béna vagyokszóval elnézést mindenkitől a borzasztó kérdésekért és kérésekért
Hogy kell az aláírásom alá képet sig-et betennem?:$:) Képet még a címemhez meg a nevemhez tudom de oda alulra hogy kell?:) Köszi előre is !
És ha már tudni fogom hogy kell tudtok nekem csinálni egy nagyon nagyon jó Ibra sig-et alulra?:) Vagy akár az is jó ha Ini Xavi Messi és Ibra van Köszi ezt is ha valaki fáradozik!:)
Üdv! Menj vissza kb 150 oldalt, ott már szinte választani se tudsz.Bobberto írta:Sziasztok! Megjegyezném előre is, hogy béna vagyokszóval elnézést mindenkitől a borzasztó kérdésekért és kérésekért
Hogy kell az aláírásom alá képet sig-et betennem?:$:) Képet még a címemhez meg a nevemhez tudom de oda alulra hogy kell?:) Köszi előre is !
És ha már tudni fogom hogy kell tudtok nekem csinálni egy nagyon nagyon jó Ibra sig-et alulra?:) Vagy akár az is jó ha Ini Xavi Messi és Ibra van Köszi ezt is ha valaki fáradozik!:)
Már csinált valaki ilyesmit.chonggy írta: igen,igaz...de én elsőre nem vettem észre...am ha már ebben a topicban járok,kérnék én is egy aláírásképet valamelyik ásztól (hál' Istennek vagytok elegen
).Na szóval,Ibrát és Samut nyomjátok rá,ahogy pacsiznak..a kép ott van a galériában..köszi!
![]()
![]()
szerk.:modik,bocsi a piramisért,de így van értelme a hozzászólásom első felének..
szerk 2 .:Samu mellé oda lehetne írni h past,Ibra mellé pedig h future..
2barcafan2 írta:MessiFan: ezek az avááák....tökéletesek:D...nah meg ez a sig is(vinném is a siget:D)
Csináltam már én is egy képet:![]()
A 2. kép az elsőhöz képes élesebb (nem tudom mi ennek a hatásnak a neve)chonggy írta:2barcafan2 írta:Nah és akkor mára az utolsó kép![]()
v1.:
v2.:
csak én nem látom rajtuk a külömbséget??am jó(k)..
Elég zavaró ez az átlátszó felirat. Akkor legyen vagy normális vagy ne legyen!2barcafan2 írta:Nah és akkor mára az utolsó kép![]()
v1.:
v2.:
danikaa10 írta:Nem EduardoMessiFan írta:Oks![]()
Megint csináltam 1-et. Csak nem tudom kiez
Arsenal?
Pedig mennyire tetszett.gygerike írta:sry de sok bénázás után sikerült:S
Az Ibrásat én is vinném, már ha gygerike nem viszi.MessiFan írta:A jobb oldali nem foglalt. meg ezek se:
![]()
![]()
Az én hozzászólásoat tényleg nem látod?Scumy írta: Ott a pont. Jobb oldali is foglalt?