Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te ekkora penge vagy?Bányász írta:A gólja...kevesen tudjuk ezt így megoldani
nagyon szép volt.
Igen. Őt szinte csak ezért igazoltuk! Vagyis ez az alap. Ha ezeket berúgja, akkor senkinek nem lesz egy rossz szava sem rá. A gólján kívül pedig ami nagyon tetszett az, hogy a szögleteket nagyon jó százalékban fejelte ki. 8 ból legalább hatot. A játékot egyre jobban érzi, Messivel megvan az összhang, sztem ez már csak job lesz!!! Hajrá Barca! Hajrá Ibra!Bányász írta:A gólja...kevesen tudjuk ezt így megoldani
nagyon szép volt.
bizony, és 3szor már oda is értmiihii írta:Ma teljesen rendben volt.Jól mozgott,szép gólt szerzett és a passzaival sem volt probléma.
Jó úton halad...
Igen, köbö ugyanezt gondolom az Inter elleni produkciójáról, mert egyre több a biztató jel!kanty írta: Ibrahimovic tegnapi játéka közepes osztályzatot érdemel.
Az első félidőben volt az aktivabb. A második játékrészben sokkal halványabb volt.
Volt egy-két szép megmozdulása, de sajnos nem sikerült betalálnia.
Látszik még rajta, h nem teljesen érzi, h mikor mit kell csinálni de ez egyre jobb lesz.
Azt figyeltem meg, h Messivel sokkal jobban megy az összjáték, mint Henryvel. Henry nem passzolt neki hármat egész mecsen. Messi viszont sokkal többszor húz befele és rendre Ibrat játsza meg.
én meg trianon miatt kesergek2pac4ever10 írta:Én valahogy nem tudok belenyugodni abba hogy elment Eto'o.
Fuj.Charlie írta:Közönség hogy fogadta őt egyébként?
C.