Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.20. 10:31:45

Na tegnapi meccsen is megvolt a szokásos gól adagja, azt hiszem kiegyeznék a szezon végén egy 38 mérkőzésen 38 gólos átlaggal. :lol:

Amúgy jól játszott, egyenlőre inkább a saját kapunk előtt használja ki a magasságát, de ez nem is baj, a szögletek kivédekezése úgyse az erősségünk. :) Henryvel is kezd már összeszokni, Messivek nagyon érzik egymást.

Nem is tudom, hogy maga a Barcelona vagy Pep tudta így megváltoztatni, ezt az arrogáns svédet. :D
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.20. 10:26:59

Bányász írta:A gólja... =D> kevesen tudjuk ezt így megoldani :D nagyon szép volt.
Te ekkora penge vagy? :D
Akkor le a kalappal! :D
LM10
Director del Fútbol

2009.09.20. 10:19:23

Tegnap már őszintén mondahtom, hogy jól játszott :D A gólja zseniális volt, és a játékban is klasszisan viselkedett....nemmellesleg a védekezésből is kivette a részét.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.09.20. 10:19:18

Ibra meccsről-meccsre jobban mozog. A 3/3-as statisztikája pedig mindenképpen önmagáért beszél. Nem mondanám, hogy bombaformában van, mert azért a góllövésen kívül több is elvárható egy ilyen klasszistól, de jó úton jár. Én ezt is jósoltam, lehet, hogy Eto'o is kiváló befejező, de Ibra azért sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményre képes, hogy csak ezt az egy szempontot említsem az igazolás kapcsán.
Go Ibra!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.20. 09:46:15

Lehet, hogy idő kell még, meg sokak elégedetlenkednek, de azért így bekezdeni egy új csapatban, egy új játékrendszerben, ráadásul zsinórban 3 bajnokin 3 gólt lőni, csak a klasszisok tudnak. Világklasszis, zseni, zseniális megoldásokkal.

Ennél rosszabb kezdést egy jövőbeni igazolásnak sem kívánok... :wink: 8)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
danko94
Entrenador del Barça

2009.09.20. 01:22:37

Bányász írta:A gólja... =D> kevesen tudjuk ezt így megoldani :D nagyon szép volt.
Igen. Őt szinte csak ezért igazoltuk! Vagyis ez az alap. Ha ezeket berúgja, akkor senkinek nem lesz egy rossz szava sem rá. A gólján kívül pedig ami nagyon tetszett az, hogy a szögleteket nagyon jó százalékban fejelte ki. 8 ból legalább hatot. A játékot egyre jobban érzi, Messivel megvan az összhang, sztem ez már csak job lesz!!! Hajrá Barca! Hajrá Ibra! :wink:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.20. 00:49:58

A gólja... =D> kevesen tudjuk ezt így megoldani :D nagyon szép volt.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
lui1698
Llegenda del Barça

2009.09.20. 00:45:32

Úgy néz ki kezd beleszokni a témába a fiú.
Ma nem sétálgatott annyit, mint az első meccseken, sőt.
Feltűnően sokat melózott, önmagához képest.
Sokszor lépett vissza, besegített a védekezésbe, főleg szögleteknél volt nagyon hasznos.

Így tovább svéd barátom :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.20. 00:36:18

Dicséret illeti! Jól játszott ma, pontosan, gyorsan, hasznosan. Egész jól is mozgott, egyre több beindulása van, sztem erre még jobban rá fog szokni és akkor nagyon nagyon veszélyes lehet. Ami még hiányzik nekem az az, hogy hátralépjen néhanapján a labdáért, ezzel teremtve egy kicsit közelebbi kapcsolatot a kp-val, így nem kell középpályának annyit előrecipelnie a labdát. De minden más már jó, de mindig jó látni azt, hogy hova lehet még fejlődni. :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.20. 00:12:41

miihii írta:Ma teljesen rendben volt.Jól mozgott,szép gólt szerzett és a passzaival sem volt probléma.
Jó úton halad...
bizony, és 3szor már oda is ért :D

azért nagyon jó ez, ha még játékban olykor észre is lehet venni,h kell a több meccsszám, hogy simuljanak teljesen le a dolgok,de egy teljesen új közeg,és bajnokságban 3/3 az elég jó 8)

de érdekes,hogy idén az összes nagyobb igazolás, nagyon jól kezdte az új csapatában, már a gól lövésre értve, nem csak spanyol honban.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2009.09.20. 00:08:21

Ma teljesen rendben volt.Jól mozgott,szép gólt szerzett és a passzaival sem volt probléma.
Jó úton halad...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.20. 00:05:44

Meg kell dicsérni, a gólja mestermunka volt, egyébként pedig rengeteget melózott, futott. Néha remekül segített védekezésnél, csúszkált a labdákért.

Bravó. :)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.20. 00:05:39

Szerintem remekül játszott ma, én teljesen elégedett vagyok a teljesítményével. Szép gólt lőtt, komoly segítség volt az ellenfél szögleteinél, hajtott, letámadott. És hát az a remek mozdulata Keita gólja előtt...:) Az összjátékba még bele kell szoknia, de határozottan érzem a fejlődést. Csak így tovább!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.20. 00:04:30

Első félidőben gyakorlatilag csak 1-2 rossz megoldása volt, amellett meg nagyot játszott. Másik topikban már összegeztem, hogy amit egy középcsatártól el lehet várni (beleértve a letámadást is szigorúan!) azt ő mind megcsinálta.

A 2.félidő az egész csapatnak gyengébbre sikeredett (kivéve Messi), így Ibra is kicsit lejjebb eresztett. De ez nem baj, mert én úgy éreztem, hogy mintha "feszegetné a határait", próbálgatta magát a cselezésekkel, a hosszabb idejű labdatartásokkal. Nem mind jöttek be, de nem baj.

Én nagyon örültem most is a góljának, meg annak a csodapassznak, amit Messinek adott a 4.gól előtt (ha jól emlékszem 4.).
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.20. 00:03:45

A legjobb mecsét produkálta amióta nálunk játszik.
Tette a dolgát :arrow: gólt szerzett.

Most arra sem lehet panasz, h nem támadott le és, h nem védekezett. A szögleteknél rendre Ő tisztázott.
Látszik a játékán, h kezdi megszokni a csapatot, h mikor hol kell legyen és mit kell tegyen.

Mai teljesitménye dicséretet érdemel.
=D> \:D/
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.20. 00:00:32

Megint megrúgta a maga gólját. Ha így folytatja tökéletesen elégedett leszek vele, még összjátékban javul egy kicsit és gond egy szál se. Közepesen játszott ma. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tano72
Barça C

2009.09.18. 21:53:15

na végre eljutottam oda, hogy megnézzem a meccset... sztem Ibra tegnap már sokkal jobb volt mint eddig, annak ellenére, hogy nem lőtt gólt..nagyon finoman bánik a labdával, egyre több a jo elmozgása, és olyan hirtelen passzai vannak, h csak na... de azért még látszik h közel sincs toppon, még tanulja és szokja ezt a játékrendszert....ammondó vagyok nem lesz itt gond!!!!:):):):)
Hajrá LILÁK és csak az Újpest!! Derby 2009: UTE-ftc: 2-1
Visca el Barca!
Diego Armando Maradona, a valaha élt legnagyobb futbalista...és Messi jó úton halad!;)
Més que un club
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.18. 12:28:28

kanty írta: Ibrahimovic tegnapi játéka közepes osztályzatot érdemel.
Az első félidőben volt az aktivabb. A második játékrészben sokkal halványabb volt.
Volt egy-két szép megmozdulása, de sajnos nem sikerült betalálnia.
Látszik még rajta, h nem teljesen érzi, h mikor mit kell csinálni de ez egyre jobb lesz.
Azt figyeltem meg, h Messivel sokkal jobban megy az összjáték, mint Henryvel. Henry nem passzolt neki hármat egész mecsen. Messi viszont sokkal többszor húz befele és rendre Ibrat játsza meg.
Igen, köbö ugyanezt gondolom az Inter elleni produkciójáról, mert egyre több a biztató jel! :) , de Önmagához képest a közepes reális osztályzat.
A Messivel való összjáték folyamatosan csiszolódni fog, mert mindkét futbalista egyedülállóan kreatív vénával van megáldva. Nem véletlen, hogy Messi akkor érzi a legjobban magát a pályán, ha ott van még mellette Xavi és Ini, akik alacsony súlyponttal rendelkeznek, nagyon fordulékonyak és "ösztönfutbalisták", és akkor még nem beszéltem Alvesről, akivel nagyon meg tudják érteni egymást. Ibrahimovic szerintem az egyik legképzettebb futbalista a világon, a játék minden elemében kiváló. A leggyengébb képessége a letámadásos védekezés! :)
Viszont építkezésben, összjátékban a képességei alapján nagyon is beleillik a Barcelona játékába és ez még akkor is így van, ha jópár éles szemű kritikusa talán soha nem tudja majd elfogadni Őt. :)

Henry-val az összjáték azért nem megy, mert Henry nem olyan tipusú játékos, mint Messi, Xavi, Ini. Henry-val meg fogják szokni egymást egy idő után, (mozgások iránya, beindulások, passzok) de olyan csiki-csuki, ami Messivel lesz párszor, velük nem fog megtörténni. És mielőtt valaki megjegyezné, hogy esetleg leszólom Titi-t, nem szeretném, mert nagyon Intelligens focistának tartom, de más tipusú, mint a fent említettek.

És végül csak annyi: az első meccsén Ibráról az a szó jutott eszembe, hogy "darabos" a mozgása. Az Inter elleni produkciót látva ez már nem állta volna meg a helyét, mert nem lógott ki, nem volt görcsös, és még rengeteget fog fejlődni! :P Ha esetleg nem lesz igazam, minden olyan szurkertársamat megkövetem, akinek Ibráról igen negatív véleménye van azért, mert nem illik a játékunkba, és a jövőben sem látnak esélyt vele egy minőségibb Barcelonára. :oops:
menczel
Entrenador del Barça

2009.09.17. 21:14:55

2pac4ever10 írta:Én valahogy nem tudok belenyugodni abba hogy elment Eto'o.
én meg trianon miatt kesergek
Katalán88
Capitá del Barça

2009.09.17. 21:13:41

2pac4ever10 írta:Én valahogy nem tudok belenyugodni abba hogy elment Eto'o.
Pedig muszáj lesz mert ez egy új korszak kezdete. :)
Kép
Devid16
Jugador d'estrella

2009.09.17. 21:12:12

Halee

Nem sokszor írok a topicokba...ennek ellenére már régóta tag vagyok én is...szóval senki nem mondhatja, hogy esetlegesen divatszurkoló lennék...tehát sok dolgot olvastam már itt...jött pár játékos és el is távozott néhány mióta itt vagyok...szóval szerintem ekkora elvárás senki ellen nem volt... :roll: Természetesen ez azért lehet így mert a klub eddigi legdrágább játékosa és azért mert egy bizonyos Samuel Eto'o volt előtte a sorban.Akik követték a pályáját megszokhatták tőle a látványos támadójátékot és a cselek sokaságát, valamint természetesen a gólokat.

A lényeg szerintem annyi, hogy nem szabad ilyen elvakultnak lenni.Hisz ha év végén megnézzük a tabellát akkor az nem fog meglátszani, hogy ki milyen gólt lőtt.(szerintem elég Messi Getafének lőtt góljára emlékezni...és hogy mi lett akkor a kupában) Egy szó mint száz szerintem nem olyan rossz a statisztikája Ibrának...Remélem a mutatott játék is felnő majd hozzá.Remélem minél előbb.De ha esetleg ugyanilyen lesz és lő 30 belebotlós gólt a bajnokságban és ezzel bajnokok lennénk én azt is el tudom fogadni.(hisz ilyennek a másik oldalon is tudnak örülni lásd Raul és RVN :twisted: )

bocs hogy hosszú lett és kösz ha elolvastad...

na písz(és próbáljuk meghallgatni a másikat is srácok) :wink:
2pac4ever10
Barça B
Kapcsolat:

2009.09.17. 21:00:58

Én valahogy nem tudok belenyugodni abba hogy elment Eto'o.
Kép

\ Köszönjük Eto'o || Sok sikert a jövőben /
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.17. 20:34:49

Nem volt rossz a teljesítménye, igaz, jónak sem mondható. Türelmet, időt kell neki adni. Még nem vette fel a ritmust igazán, de így is eddig 2 bajnokn is be tudott találni. Hozzá kell szokni, hogy a támadójátékunk picit más lesz, és ahhoz is, hogy a tökéletes összjátékhoz idő kell.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.17. 19:35:49

Charlie írta:Közönség hogy fogadta őt egyébként?
C.
Fuj.
Charlie
Öreg Harcos

2009.09.17. 19:35:28

Közönség hogy fogadta őt egyébként?
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Lezárt