Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én amit nagyon sajnálok hogy Henry mióta idejött nem áll oda a szabadrúgások mögé(nem tudom mi az oka)pedig az Arsenalban annó szinte senki más nem rúgta csak ő,és megjegyzem nem is rosszul..danikaa10 írta:Ájj de megnéznék már egy Ibra szabadrúgást.
Én is várok legalább egy gólt tőle!És remélem ma feltűnően jól fog játszani!Tano72 írta:ma is várok tőle minimum 1 gólt!!
egyre jobb lesz. sztem 2. félévre megállíthatatlan lesz.. de inkább már az el classico-ra.
http://matchdays.eu/index.php?page=video&id=5000Barca+ írta:sziasztok nekem sajnos nincs sport1-m és nem tudtam megnézni a barca meccset és többen írjátok, h sép gólt lőtt Ibra tud nekem vki küldeni egy linket h megtudjam nézni a gólját?
előre is köszi
FORZA BARCA!
Ha elmenne a Realba valaha is (amit kötve hiszek) nagyon nagyot csalódnák bennejoker23 írta: Van helye csak sajnos nincs ott.![]()
![]()
No.1 Real Madrid![]()
Van helye csak sajnos nincs ott.van helye a világ legjobb csapatában
Igazad van, de még mennyire. Néha már azt érzem, hogy Messi a nagyobb mellényű.. és annyira önzetlen, hogy jó nézni... Messi pl sokkal többször volt önző. Csak így tovább Ibra. Ez a jó út, nehogy visszatérj a régi önmagadhoz...danikaa10 írta: Nem is tudom, hogy maga a Barcelona vagy Pep tudta így megváltoztatni, ezt az arrogáns svédet.
A második percben, ilyen lazán megoldani, mint, ha éppen csak arra járna, tényleg zseniális, és csak a visszajátszásból látszott, hogy mennyire!LM10 írta: A gólja zseniális volt.