Élő közvetítések 09/10
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Huh ez a kommentátor aztán nem fogja vissza magát, ha Messi dicséréséről van szó, de hát igaza van. 

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

nah nekem az is megfelel, ha Messi vezeti a góllövő listát. 

Majd messi megoldja a felpörgést:D
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Aztarohadt Messi! 0-4! Átvette a vezetést a góllövőlistán. 
Szerk.: jön Ini a helyére!

Szerk.: jön Ini a helyére!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2009.09.22. 23:20:18-kor.
MESSI: SIMPLY THE BEST! 

mekkora MESSI GÓL
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Ha a társak nem akarnak játszani, Iniesta se tud mit csinálni, az Atletico Madrid ellen se tuda már nagyon felpörgetni a dolgokat, kivéve az utolsó golnál.barcafan0911 írta:Majd ha Ini beáll, talán felpörög a meccs.szajko írta:illendő lenne kicsit felpörögni.![]()
áhhh pedig úgyvoltam már vele, hogy ibra ver még vagy 2-t és ő lesz a góllövő lista vezetője, de fő a biztonság.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

Szerintem rafa-nak kell a játék perc, azért jött be piqué helyett, nem sérülés ez.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Majd ha Ini beáll, talán felpörög a meccs.szajko írta:illendő lenne kicsit felpörögni.![]()
áhhh pedig úgyvoltam már vele, hogy ibra ver még vagy 2-t és ő lesz a góllövő lista vezetője, de fő a biztonság.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- danikaa10
- Entrenador del Barça
A meccs előtt is volt valami baja, gondolom elővigyázatosságból, nem láttam, hogy sántított volna.barcafan0911 írta:Remélem Pique nem sérülés miatt jött le.

illendő lenne kicsit felpörögni.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Remélem Pique nem sérülés miatt jött le. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Abból gondolom hogy nincs nagy baj,h 0-3nál még visszaállt...ha komolyabbnak vélték volna vissza sem engedik...
Remélem igazam van.
Remélem igazam van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Pedro beáll