Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz! Írhattál volna gyorsabban isEnrique írta:Olvasd el mit írtam...Ordog írta:Bár lehet, hogy páran már megkapták... Világosítson már fel vki, gondolom nem lehet ennyire hülye a Perez sem
nincs. ezért nem vettük megOrdog írta:Baptistának van EU-s útlevele?
Sztem Guily 1000x jobb GalletinélEnrique írta:Azé' Gilinél biztos h nem jobb... Cserének persze elmenne ha arra gondoltál.Zsolti írta:az atletico lex az első számú madridi csapat.na végre.erre vártam
egyébként Gallettit a Barcában is el tudnám képzelni....
...had gratuláljak ehez a NÍVÓS hozzászóláshozRobinho Real írta:Ez az Baptista a miénk,szétszivatjuk a Barcát meg jön Robinho is még és végetek!!!!!Hadd csináljam amit ti szoktatok átigazolásnál:BaptistaReal Madrid
A Barca kikap!!!!
mire képes a kánikula?Robinho Real írta:Ez az Baptista a miénk,szétszivatjuk a Barcát meg jön Robinho is még és végetek!!!!!Hadd csináljam amit ti szoktatok átigazolásnál:BaptistaReal Madrid
A Barca kikap!!!!
Látom az IQ hányadosok megint a szőnyeg alatt...Robinho Real írta:Ez az Baptista a miénk,szétszivatjuk a Barcát meg jön Robinho is még és végetek!!!!!Hadd csináljam amit ti szoktatok átigazolásnál:BaptistaReal Madrid
A Barca kikap!!!!
Asszem ilyen nem lehet.. A B csapatnak mindig 1 osztállyal lejjebb kelle szerepelni.Zsolti írta:tényleg!!!ne midetartozik,de olyt lehet,hogy mondjuk a Barca B feljut az első osztályba?
és a Barca C?![]()
na ez az utcsó mondat ilyan kitsfistos lett:D