2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Negredo, Renato, Palopozsimiki írta: úgy tudom,h 7 meghatározó játékost nélkülöz jelenleg a Sevilla, kikaptak a 7végén a Riazorban, persze ettől még nyerhetnek németországban,de az x szerintem simán benne van legalább annyira.
Riazoraban soha nem egyszerű játszani, de az, hogy 7 játékos hiányzik az már elég komoly érvágás lehet. Erről nem tudtam.ozsimiki írta:lui1698 írta: úgy tudom,h 7 meghatározó játékost nélkülöz jelenleg a Sevilla, kikaptak a 7végén a Riazorban, persze ettől még nyerhetnek németországban,de az x szerintem simán benne van legalább annyira.
úgy tudom,h 7 meghatározó játékost nélkülöz jelenleg a Sevilla, kikaptak a 7végén a Riazorban, persze ettől még nyerhetnek németországban,de az x szerintem simán benne van legalább annyira.lui1698 írta:Én meg vendéget.haze71 írta:Én a Stuttgart meccsen hazai győzelmet szimatolok
A Sevilla elég komoly formában van. A Stuttgart meg elég gyenguszka.
pálkatapéter írta:Két nagyon valószinűtlen, ámbár nagyon jól fizető szelvényem az eheti BL fordulóra:
1.
FC Barcelona - Rubin Kazan H
Juventus - Maccabi Haifa H
VfL Wolfsburg - Besiktas H
Chelsea - Atlético Madrid H
FC Porto - APOEL H
FC Liverpool - Lyon H
Inter - Dinamo Kijev H
Glasgow Rangers - Unirea Urziceni H
AZ Alkmaar - Arsenal V
Real Madrid - AC Milan D
68.90-es odds, 2500 HUF téttel
2.
FC Barcelona - Rubin Kazan H
Juventus - Maccabi Haifa H
VfL Wolfsburg - Besiktas H
Chelsea - Atlético Madrid H
FC Porto - APOEL H
FC Liverpool - Lyon H
Inter - Dinamo Kijev H
Glasgow Rangers - Unirea Urziceni H
DVSC-TEVA - Fiorentina D
48.60-as odds, 2500 HUF téttel
Én meg vendéget.haze71 írta:Én a Stuttgart meccsen hazai győzelmet szimatolok
az összes kupameccs számomra lutri,főleg a magyarFernando írta:Szolnok-Honvéd. Sztetek? MK meccs
hendikep fogadás, azaz olyan mintha 0-2es állásról kezdődne a meccs, így ha Hazaira teszel,akkor a Barcának 3 góllal kell nyerni ma,hogy nyerj. ha x-re akkor elég ha két góllal nyer.jack89 írta:megtudjátok mondani nekem h ez mit jelent?
FC Barcelona - Rubin Kazany (0-2) H
h 2golal nyer a barca vagy az első 2őt ők rugják
De, akkor miért nem ott kérdezed, ahova ez tartozik? Például Csigrinszkij topikjában?ibra írta:(Tudom, hogy ez nem ide tartozik, de megkérdezem.) Ki tud nekem egy jó Chygrynskiy-es képet küldeni? Nagyon boldog lennék.
Ide küldjétek: boroczlori@citromail.hu
Ejj,de kár érte..robertfcb írta: Blackpool - Plymouth H bejött
QPR - Preston H bejött
Montpellier - St.ettien H bejött
Kuban - Zenit V 16:30 tól
Xerez - Villarreal V 17:00 tól
500 --- 11.170 Ft - Hajrá!
Szintén.Rivaldo11 írta:Nekem se nagyon ment. A celtic két szelvényemet is vitte.
düsseldorf és blackburn de jól áll...szerencsére énis megraktam mind2öt csak másmás szelvényensenzu írta:rohadék Lyon, gondolkodtam rajta, hogy az Anderlechtet vagy a Manchestert teszem helyettük, de bíztam bennük...persze, hogy mindkettő jó lett volna
![]()
holnap egy ilyennel megpróbálom visszaszerezni az elvesztett pénzt:
Düsseldorf - FSV Frankfurt 1.52 H
Monaco - Lens 1.70 H
Wolfsburg - Mönchengladbach 1.31 H
FC Bruges - Gent 1.60 H
Bröndby - Midtjylland 1.65 H
Blackburn - Burnley 1.73 H
3004640