2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Schweinit meg lerántották-> mehet tovább....lluisllach89 írta:Zambrotta továbbra sem viseli a szívén a madrid sorsát, Benzemát elég durván felvágta a 16-oson belül,és a spori szerint nem volt semmi.
De még nagyobb bírói tévedés történt a Bordeaux-Bayernen, Toni egyértelműen szabálytalan volt az öngól előtt.
Dinho és a mellén pihenő laszti hihetetlen:Dbali 15 írta:Jaj Roni
DIDA![]()
http://www.digisport.hu/live/Capon írta:Valami link srácok nincsen?bali 15 írta:Lassan kezdődik a meccs. Real-Milan
Ronaldinho kezdő
Valami link srácok nincsen?bali 15 írta:Lassan kezdődik a meccs. Real-Milan
Ronaldinho kezdő
Liverpool saját dolgát nehezitette meg. Volt jópár ziccerük, azokat be kellett volna vágni és akkor meglett volna 3 pont.LG írta:Ezzel bajba kerültek, nem is kicsit. 3 meccsből három pont, és még mennek a Lyon otthonába, ahol megint nem valószinű a három pont, de még az 1 sem nagyon, jönnek Magyarországra, ez nyerhető nekik, de nagyon bizok a Lokiban, h elcsipnek egy pontot tőlük. A Fio pedig megy hozzájuk, ami szintén nyerhető meccs, de egy esetleges x már végzetes lehet számukra.A Liverpool vereségének viszont kimondottan örülök még hétvégén kikapnak a MU tól és akkor kis alakítás után újra megfelelő lesz a szlogen, ami így néz majd ki: You'll ever walk alone.
Sztem nem jutnak tovább a vörösök.
De ezzel a furdulóval nem dicsekedhet az Inter, a Rangers, meg sajna mi sem. Idén nagyon kemények a keleti csapatok
Bizony. Én is mondtam a többieknek, hogy inkább a Fio meccsre mennyünk, mert az biztos jó lesz. És az is lett tényleg. Óriási meccs volt! Ha tényleg Coulibaly belövi azt a ziccert a 82. percben akkor még egy jó 10 perce lett volna Lokinak, nem csak 3-4 perc.barca99 írta:Tudtam én, hogy a Fio-elleni meccs lesz a legjobb...kár azért az 1v1 szituációért. Amikor az utolsó ütemben hosszan tolta meg, éreztem, hogy sok lesz.
A hangulattal tényleg nem volt gond, az első félidőben még jó, hogy rúgtunk 2 gólt, legalább ugráltunk percekig, nem fáztunk annyira.barca99 írta:A hangulat tényleg nagyon jó, sajnálom, hogy már csak egy hazai meccs lesz.Remélem jövőre is főtáblás lesz a Loki.
![]()
Az óriási volt!barca99 írta:Mekkora poén volt, amikor félidőben mutatták a gólokat, és a bekapott Inter góloknál olléztak a firenzei drukkerek, a szerzett góloknál meg "óóóó".![]()
Ilyet még előtte soha senki nem tett a futballtörténelembe...Navarro írta: egyetértek a Coulibaly-s dologgal. hihetetlen béna ez a gyerek. 1 az egyben megy a kapusra és képes belelőni a lábába. a góljánál meg nem volt nehéz dolga.
MQuC írta:Első sorban Dudut kéne játszatni, Culibaly helyett. Ez semmit nem tud belőni - a gólja ellenére sem-, hihetetlen. Leigazolják az esetlen afrikaiakat,mert 10et futnak százon. De sajnos ő még ezt sem teljesíti.
Drigo írta:Hiába kapott ki a Barça mégsem vagyok letörve, egyáltalán nem aggódom a továbbjutás miatt, bár ha kiesnénk legalább a divatok lemorzsolodnának - minden rosszban van valami jó.
Ezzel bajba kerültek, nem is kicsit. 3 meccsből három pont, és még mennek a Lyon otthonába, ahol megint nem valószinű a három pont, de még az 1 sem nagyon, jönnek Magyarországra, ez nyerhető nekik, de nagyon bizok a Lokiban, h elcsipnek egy pontot tőlük. A Fio pedig megy hozzájuk, ami szintén nyerhető meccs, de egy esetleges x már végzetes lehet számukra.A Liverpool vereségének viszont kimondottan örülök még hétvégén kikapnak a MU tól és akkor kis alakítás után újra megfelelő lesz a szlogen, ami így néz majd ki: You'll ever walk alone.
egyetértek a Coulibaly-s dologgal. hihetetlen béna ez a gyerek. 1 az egyben megy a kapusra és képes belelőni a lábába. a góljánál meg nem volt nehéz dolga.MQuC írta:Szépen játszott helyenként a Loki! Persze ahhoz, hogy benn is maradjanak, ahhoz sokat kell még dolgozni. Első sorban Dudut kéne játszatni, Culibaly helyett. Ez semmit nem tud belőni - a gólja ellenére sem-, hihetetlen. Leigazolják az esetlen afrikaiakat, mert 10et futnak százon. De sajnos ő még ezt sem teljesíti.
Mind1. Gólt már rúgtunk, már csak a pontok hiányoznak. Így tovább.
vagy ahogy Gerrard mondaná: You'll never drink aloneDrigo írta: A Liverpool vereségének viszont kimondottan örülök még hétvégén kikapnak a MU tól és akkor kis alakítás után újra megfelelő lesz a szlogen, ami így néz majd ki: You'll ever walk alone.