2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a baj,hogy azt sem futotta, hanem sétálta vagy kocogtagergo9 írta:
Ronaldinho-t 89 percben lehozták vmi 8,9 km futott sztem ez nagyon kevés. Vhol 11körül lenne az ideális.
Azért Barca győzelemnek is szoktál örülni ,remélem..Hála a jó Istennek hogy kikapott a real minél többször érnek labdához a játékosaik, annál jobban utálom őket
köszönöm az AC MILAN-nak ezt az estét.
leírom már az eredményt aki még esetleg nem tudná..
real 2:3 AC MILAN
1.A két embert még csak ne is hasonlítsuk össze.Ha Valdes csinált volna olyat, amit az Isten Casillas ma kétszer is, hát évekig tele lenne a topicja szennyel...
Igaz! A bíró ott akkor még nem akart belenyúlni a meccsbe szerintem.ferninho írta:a realtól meg egy 11-est...Azon kívül még láthatsz 2 nem kis potya gólt. Ez ilyen meccs volt. És akkor még egy szabályos gólt el is vettek a Milantól a végén.
de szvsz a szerencsésebb csapat nyert.
a milan is meg a real is 1 kalap kaki volt és a milan szerencsésebb volt.
az első félidőben el kellett volna dönteni...
Ezzel nekem is örömet szereztek ma estérefcjoc írta:Hála a jó Istennek hogy kikapott a realminél többször érnek labdához a játékosaik, annál jobban utálom őket
![]()
köszönöm az AC MILAN-nak ezt az estét.![]()
leírom már az eredményt aki még esetleg nem tudná..
real 2:3 AC MILAN
a realtól meg egy 11-est...Azon kívül még láthatsz 2 nem kis potya gólt. Ez ilyen meccs volt. És akkor még egy szabályos gólt el is vettek a Milantól a végén.
Szerintem meg neki nálunk a helye. az álomcsatársor nálam a Pato-Ibra-Messi hármas lenne. Tudom hogy Pato csatár, de szerintem a balon is szenzációs lenne.Frank Rijkaard írta:Pato egy istenverte zseni. Számomra egyértelműen a brazil válogatott 9-ese a vb-re... Ronnie mintha élt volna.
Azon kívül még láthatsz 2 nem kis potya gólt. Ez ilyen meccs volt. És akkor még egy szabályos gólt el is vettek a Milantól a végén.Kalti írta:Nagy meccs, lehet kár, hogy nem tudom nézniCapon írta:Izgi ez a Milan meccs a végére.
Atyavilág most nézem a Real első gólját, Dida mit művelt ? Ez minden idők egyik legnagyobb potyagólja, nevetséges.
Nagy meccs lehet, kár hogy nem tudom nézniCapon írta:Izgi ez a Milan meccs a végére
Poldi!..:Poldi:.. írta:BRAVÓ BUTT!! BRAVÓ
egyébként ez is színészkedés volt és nagyon nem piros...
egyenlített a Real aztán jött Patooooobali 15 írta:Fordít a Milan 2:1