Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Colos írta:Én nem érzem, hogy csúnyán elbántak vele. A vezetőség úgy érezte, hogy Ibra többet tehet a csapatért, Eto'o szerződése idén lejárt volna, és irreális követelései voltak annak meghosszabbításáért- a cserét én teljesen megértem, noha a két járékos ára közti különbséget én is túlzónak tartom. Eto'o nem kapta meg, amit akart, helyette elküldték, teljesen normális, hogy ilyenkor megsértődik valaki, de nem érzem én ezt olyan hű de szemét dolognak. Tudjuk jól, hogy Samu kissé érzékenyebb a kelleténél. Nme is értem, hogy miért várta volna a csapattársaktól, hogy védjék meg. Nekik mi közük ehhez? Amúgy a spanyol médiát nem igen olvasom, de magyarul nem olvastam olyan cikket, hogy problémák lettek volna a viselkedésével. Sőt! Pep végig azt hangoztatta, hogy mennyire elégedett a hozzáállásával, meg Laporta is tett olyan nyilatkozatokat, hogy mennyire hálás Eto'o-nak és hogy mennyi mindent köszönhetünk neki. Eto'o olyan most mint egy sértődött kisgyerek, de nekem ezzel sincs gondom. Nagyjából tudom, hogy milyen, és nem érzem úgy, hogy bárkinek is a pártjára kéne állni. Máig örülök, ha gólt lő és Kamerun teljesítményét is csak miatta követem figyelemmel.barcafan0911 írta:Teljes mértékben egyet Samuval, neki van igaza. A klub vezetősége csúnyán elbánt vele, a csapattársak meg csak hallgattak. Valóban amit ő tett a klubbért és ahogyan játszott, megérdemelt volna egy tisztességesebb viselkedést.
Én is így gondolom. Senki nem mondta neki, hogy ne írja alá. Egyedül magának köszönheti a dolgot. Majd még könyörögni fognak neki.Varatrix írta:Ez a kulcs mondat.Capon írta:Előtte még szerződést is akartak vele hosszabbítani.
Én nagyon szeretem a mai napig Eto'ot, de nem az a típusú ember aki beletörődik a dolgokba.
Elfogadhatta volna a hosszabítást, tehát az ő döntése volt a távozás.
Ez a kulcs mondat.Capon írta:Előtte még szerződést is akartak vele hosszabbítani.
Én nem érzem, hogy csúnyán elbántak vele. A vezetőség úgy érezte, hogy Ibra többet tehet a csapatért, Eto'o szerződése idén lejárt volna, és irreális követelései voltak annak meghosszabbításáért- a cserét én teljesen megértem, noha a két járékos ára közti különbséget én is túlzónak tartom. Eto'o nem kapta meg, amit akart, helyette elküldték, teljesen normális, hogy ilyenkor megsértődik valaki, de nem érzem én ezt olyan hű de szemét dolognak. Tudjuk jól, hogy Samu kissé érzékenyebb a kelleténél. Nme is értem, hogy miért várta volna a csapattársaktól, hogy védjék meg. Nekik mi közük ehhez? Amúgy a spanyol médiát nem igen olvasom, de magyarul nem olvastam olyan cikket, hogy problémák lettek volna a viselkedésével. Sőt! Pep végig azt hangoztatta, hogy mennyire elégedett a hozzáállásával, meg Laporta is tett olyan nyilatkozatokat, hogy mennyire hálás Eto'o-nak és hogy mennyi mindent köszönhetünk neki. Eto'o olyan most mint egy sértődött kisgyerek, de nekem ezzel sincs gondom. Nagyjából tudom, hogy milyen, és nem érzem úgy, hogy bárkinek is a pártjára kéne állni. Máig örülök, ha gólt lő és Kamerun teljesítményét is csak miatta követem figyelemmel.barcafan0911 írta:Teljes mértékben egyet Samuval, neki van igaza. A klub vezetősége csúnyán elbánt vele, a csapattársak meg csak hallgattak. Valóban amit ő tett a klubbért és ahogyan játszott, megérdemelt volna egy tisztességesebb viselkedést.
Xavi és Iniesta nyilatkozatára emlékszem, amiben Eto'o mellett álltak ki.recrea írta:Ha a csapttársak hallgattak, vagy nem védték meg, annak nyilván van valami oka, nem?barcafan0911 írta:Teljes mértékben egyet Samuval, neki van igaza. A klub vezetősége csúnyán elbánt vele, a csapattársak meg csak hallgattak. Valóban amit ő tett a klubbért és ahogyan játszott, megérdemelt volna egy tisztességesebb viselkedést.
Persze. Tudták hogy mi fog történni Eto'o-val, és bármi is folyt ott ők ki akartak maradni belőle. Az sem kizárt hogy a klub (pep) kérte őket hogy maradjanak csöndben az üggyel kapcsolatban. Azt valahogy nem tudom elképzelni hogy az összes csapattársa rosszaban volt vele.recrea írta:Ha a csapttársak hallgattak, vagy nem védték meg, annak nyilván van valami oka, nem?barcafan0911 írta:Teljes mértékben egyet Samuval, neki van igaza. A klub vezetősége csúnyán elbánt vele, a csapattársak meg csak hallgattak. Valóban amit ő tett a klubbért és ahogyan játszott, megérdemelt volna egy tisztességesebb viselkedést.
Ha a csapttársak hallgattak, vagy nem védték meg, annak nyilván van valami oka, nem?barcafan0911 írta:Teljes mértékben egyet Samuval, neki van igaza. A klub vezetősége csúnyán elbánt vele, a csapattársak meg csak hallgattak. Valóban amit ő tett a klubbért és ahogyan játszott, megérdemelt volna egy tisztességesebb viselkedést.
Pontosan. A síróssal senki sem szeret lenni.Etooka írta:Azt mondja, nem álltak ki mellette, amikor a magatartását kérdőjelezték meg.
Éppen ezért, amit most is csinál...
De igen. Csak ami jár, azt elméleti síkon ugye nem kell kérni.Sanama írta:Most nem az van,hogy Eto'o azt mondta,hogy Ő nem kér semmit a Barcától?kanty írta:Remélem hamarosan befejeződik ez az Eto'o kér vagy nem kér pénzt a Barcatól.
Engem nem nagyon érdekelnek ezek e pénzügyi dolgok és szerintem a legtöbb szurkoló is igy van. Eto'o sokat tett a Barcaért és a Barca sokat tett Eto'oért.
Ez a korszak lezárult, emlékezzünk a szépre.
Igen Ő azt, de az ügynöke azt, h NEM KÉR SEMMIT AMI NEM ILLETI MEG. Lehet, h úgy gondolják, h ez az összeg megilleti Samut.Sanama írta:Most nem az van,hogy Eto'o azt mondta,hogy Ő nem kér semmit a Barcától?kanty írta:Remélem hamarosan befejeződik ez az Eto'o kér vagy nem kér pénzt a Barcatól.
Engem nem nagyon érdekelnek ezek e pénzügyi dolgok és szerintem a legtöbb szurkoló is igy van. Eto'o sokat tett a Barcaért és a Barca sokat tett Eto'oért.
Most nem az van,hogy Eto'o azt mondta,hogy Ő nem kér semmit a Barcától?kanty írta:Remélem hamarosan befejeződik ez az Eto'o kér vagy nem kér pénzt a Barcatól.
Bocs, most vettem észre, hogy volt reagálásmiihii írta:Sztem kicsit túlpörgöd ezt a Samu-Zlatan dolgot már![]()
Elvárod (többször írtad),h vonatkoztasson már el mindenki Eto'o-tól és külön kezelje Ibrát,meg ne hasonlítgassuk,estébé,estébé...
Erre meg ha lehet vhogy cinkelni a kamerunit Zlatannal ("fú,ez olyan passz volt,amit Samutól sose láthatunk",...) ,megteszed,itt is máris kevered bele a svéd kedvencedet.
Ez az összeesküvés elmélet megLOL!
Hol csinált Samu nyilatkozat hadjáratot a BARCA ellen?Linkeld be légyszi,mert én csak ezzel találkoztam a témával kapcsolatban,és ebben sokmindent mond,de h nem a Blaugrana ellen,az szent:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10112
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10104
Az,h murinnyo miket nyilatkozik az exéről,nem meglepő.De ne keverd már össze a szezont a légbőlkapott elméleteiddel!Szted ez normális?
![]()
Am Pep is többször lenyilatkozta,h nem a viselkedésével,játékával volt gond.De tudom a válaszodat:ez csak amolyan kötelező szöveg volt.Zlatanról meg az első fél meccse utáni dícséret,az nem.Persze.
Elfogultság nélkül nem tudsz írni Te sem,de persze elvárod mindenki mástól.
Abban egyet értünk,h Samu is lezárhatná már ezt a dolgot,könnyebb lenne neki is,meg mindenki másnak is.Már elég idő eltelt ahhoz,h csak előre nézzünk.Mi most már első sorban Ibra játékára koncentráljunk,Samunak meg az Interre kellene.Nem újra kapargatni a sebet,amit az utak szétválása okozott.Mert amúgy is érzékenyen érintett szinte mindenkit a váltás -persze más-más érzelemmel- ,ne rondítsuk már el ilyen kicsinyes dolgokkal még jobban a dolgot.