Ez eddig egy nagy nulla amit csinálunk. Sokkal több agresszivitás, és jóval pontosabb játék kell, különben itt soha nem találunk a kapuba.
Azért bízom abban, hogy az Osasuna is fárad egy kissé, és nem érnek oda mindenhova.
Összességében nem vagyunk valami magabiztosak.
Iniesta játéka tetszik egyenlőre.
A többiekből hiányzik az a gyors megindulás ami nála megvan.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Busquets helyére Henryt be kell hozni, Keita vissza vkp-nak, Csiga helyére vagy Marquez vagy menjen ki szélre puyol helyére vagy nem tom, de ez így nem jó, nagyon nem megy neki.
Figyeljétek meg Henry be fog álni, és el fogja dönteni a meccset.
Ugye panaszkodtunk hogy milyen rövid a padunk.
Most gondoltam arra hogy ugye hiányzik Dani hátulról, Maxwell cserepadon van, Touré pihen, és előre frissítés gyanánt be lehet hozni Bojant, Pedrot és Henryt is még, szal annyira nem gáz
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Köze nem volt a 11eshez, pedig én nagyon bevettem
Amúgy eddig tetszik végül is amit csinálunk, mert tüzesebben kezdtünk mint ahogy általában szoktunk, csak hát a védelem kicsikét ingatagnak tűnik..
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025