Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor mondhatnánk hogy tárgyalásról lehetett szó ha mondjuk otthol játszott volna a Barca de idegenbe játszott egész egyszerűen eljött egy meccsre ennyisocio66 írta:Pont ezt néztem én is,vártam,hogy majd Faragó Ricsi felismerje,de hallgatott,ezért elbizonytalanodtam.Rivaldo11 írta:Lehet hogy képzelődtem, de mintha a 2. félidő elején mutatták volna a lelátón MARK HUGHEST, a City edzőjét. Lehet hogy esetleg valami tárgyalásfélét bonyolítanak errefelé?
Ha csak képzelődtem, és egy derék pamplonai polgárral keverem az edzőt, akkor sorry.![]()
Ő lehetett az,és ez nem rossz jel azért.
Nem is vesztettük elCooltiszo írta:...
93. percben nem lehet elveszíteni egy meccset.
Pont ezt néztem én is,vártam,hogy majd Faragó Ricsi felismerje,de hallgatott,ezért elbizonytalanodtam.Rivaldo11 írta:Lehet hogy képzelődtem, de mintha a 2. félidő elején mutatták volna a lelátón MARK HUGHEST, a City edzőjét. Lehet hogy esetleg valami tárgyalásfélét bonyolítanak errefelé?
Ha csak képzelődtem, és egy derék pamplonai polgárral keverem az edzőt, akkor sorry.
Pep egyébként is legendásan rosszul cserélő edző. Rosszul és későn. Védelmünk nagyon rossz formában van (kivéve Puyi).mess2009 írta:egy idegbaj volt ez a meccs! tudtam, hogy nem lesz elég az egy gól, de hát mit lehet tenni? ha nincs góllövő csatár nincs győzelem.
ezuttal Guardiola az első számú hibás, rosszul cserélt és nem cserélt!
tudom, hogy Csiga nem volt nagy szám, de Marquezt ilyen meccsre behozni bűn! Busquets le kellettvolna vinni félidőben, és én Maxwelt is behoztam volna Abidal helyett.
Nem kerülhetjük meg persze, hogy a Messi, Xavi,Ibra hármas is gyenge napot fogott ki, Iniesta és Pulyol viszont nagyot játszottak.
hát ez van, a szomorú az hogy ez nem valami jó ómen az orosz meccs előtt!
Szerintem nem kevered!Rivaldo11 írta:Lehet hogy képzelődtem, de mintha a 2. félidő elején mutatták volna a lelátón MARK HUGHEST, a City edzőjét. Lehet hogy esetleg valami tárgyalásfélét bonyolítanak errefelé?
Ha csak képzelődtem, és egy derék pamplonai polgárral keverem az edzőt, akkor sorry.
ne cseszegessed a Piquét!!!Richardinho írta:kiábrándító, semmitérő [auto_cenzúra] volt az egész. gratula Pique-nek a megye kettes teljeaítményért
A Madid Madridban nyomja jövőhéten.Rivaldo11 írta:A madrid meg kikap idegenben, bárhol is nyomja.
Ezt nem kellett meglátnunkmessi70 írta:----------------V.V.--------------------
Puyol-------Piqué------Márquez------Abidal-----
------------------Touré--------------------
-------------Xavi-----------iniesta-----------
Messi--------------Ibra----------henry---- igy fognak kezdeni meglatjatok!
végül is igazuk volt...A Realnál sima hazai győzelem várható.
A Barca pedig pontokat hagyhat az Osasuna stadionjában.
Mi van?
De, Puyolt!gekkodan írta:Iniestán kívül senkit sem lehet kiemelni
Az, hogy tiltólistás a cucc, valamit elmond arról, hogy milyen minőségű írások vannak ott.Varatrix írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... erok-28875
Mondtam már, hogy imádom a sporthíradót?
A Realnál sima hazai győzelem várható.
Mi van?
Ezek egy másik bajnokságot néznek.
Bocsánat a kifakadásért, de ez egyszerűen nevetséges.
Így linkeljen bárki bármit erről az oldalról.
Nem véletlenül tiltott oldal, meg a szerkesztők is nevetségesek, nem is néznek utána semminek csak írják a hülyeségeiketVaratrix írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... erok-28875
Mi van?
Egyszerüen nevetséges,nem szoktam olvasni az oldalt dehát áá nem is értem az egészet.ezen csak nevetni lehet....irják hogy Pedro játéka kérdéses?erről valaki tud valamit?Varatrix írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... erok-28875
Mi van?