Dmitro Csigrinszkij

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcaever
Barça C

2009.11.08. 12:24:11

csiginek a gyorsaságán kellene javítani meg persze be kellene illeszkednie a csapatba ha ez meglesz sztem nem lessz nagy baj
BARCA!!!!!!!!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.11.08. 11:46:46

El fanático írta:Az ukrán bajnokság színvonala és a primera division között hatalmas a különbség, ez az egyik.
A Barca az nem a Shaktar.
Spanyolország nem Ukrajna, nem tudhatjuk, mennyire tudta a mindennapi élet ritmusát is felvenni.
Neki ott minden idegen, a beszédjüket egyenlőre nem érti, őt sem érti meg senki, mert nem beszélnek oroszul illetve az ukrajnai oroszt, mert különbséget illik tenni a kettő között...
A csapat is más, az idő amíg beilleszkedik, egyénenként változó.

Azoknak, aki dolgoztak már több munkahelyen, nem kell elmagyarázni, milyen a beilleszkedési periódus.
Itt a többség iskolás, de majd ha bekerül a megszokott társaságba egy új gyerek, akkor megláthatják, miylen nehézségei lesznek, pláne, ha eddig nem az adott városban élt, pedig az ország és az anyanyelv közös.

A csapatba pedig nem tudják másképp "beépíteni", beszoktatni, csak ha játszik, egyenlőre suta és néha azt sem tudja hová szaladjon nagy' hirtelenjében és meccs közben sem Puyol, sem Piqué nem ér rá őt irányítani, bár néha magyaráznak és mutogatnak neki...
Azt mondom, ha a Shaktarban tudott a srác, akkor a képességeivel nincs gond, beilleszkedési nehézségei vannak, amit mi szurkolók nem tudunk megoldani, csakis Pep és a csapat együtt...

Nagyon korrekt és jó az okfejtés! DE! 25 milláért illik meghalni a pályán és odatenni magát, mert pl. a való világban, a munkahelyemen 3 hónap után "megköszönték" volna, ha ennyit mutatok a "gázsimért" és senkit nem érdekelt, hogy honnan származom vagy vannak-e nyelvi ill. egyéb problémáim! Ez azért a világ legjobb klubja, mert itt mentálisan is fel kell nőni a nyomáshoz nem csak fizikálisan vagy technikailag!
Lásd Hleb esetét akinek adhattunk bármennyi időt, ha nem tudott élni vele.

Igen, szeretném, ha sikeresen beilleszkedne, mert ez az érdeke a csapatnak. Jó felépítésű magas védő és valószínűleg Pepnek sem a szép hosszú haja miatt akadt meg rajta a szeme......, persze adjunk időt...., egyenlőre mást úgysem tehetünk!
El fanático
Entrenador del Barça

2009.11.08. 10:06:07

Az ukrán bajnokság színvonala és a primera division között hatalmas a különbség, ez az egyik.
A Barca az nem a Shaktar.
Spanyolország nem Ukrajna, nem tudhatjuk, mennyire tudta a mindennapi élet ritmusát is felvenni.
Neki ott minden idegen, a beszédjüket egyenlőre nem érti, őt sem érti meg senki, mert nem beszélnek oroszul illetve az ukrajnai oroszt, mert különbséget illik tenni a kettő között...
A csapat is más, az idő amíg beilleszkedik, egyénenként változó.

Azoknak, aki dolgoztak már több munkahelyen, nem kell elmagyarázni, milyen a beilleszkedési periódus.
Itt a többség iskolás, de majd ha bekerül a megszokott társaságba egy új gyerek, akkor megláthatják, miylen nehézségei lesznek, pláne, ha eddig nem az adott városban élt, pedig az ország és az anyanyelv közös.

A csapatba pedig nem tudják másképp "beépíteni", beszoktatni, csak ha játszik, egyenlőre suta és néha azt sem tudja hová szaladjon nagy' hirtelenjében és meccs közben sem Puyol, sem Piqué nem ér rá őt irányítani, bár néha magyaráznak és mutogatnak neki...
Azt mondom, ha a Shaktarban tudott a srác, akkor a képességeivel nincs gond, beilleszkedési nehézségei vannak, amit mi szurkolók nem tudunk megoldani, csakis Pep és a csapat együtt...
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.08. 09:42:24

westerngom írta: Viszont a tavaly Pique-t is sokat szidtuk a nehézkes, tankszerű, lassú mozgása miatt....., aztán csak kinőtte magát és jelenleg talán a legmegbízhatóbb belső védője a spanyol válogatottnak és a Barca-nak!

Ja emlékszem. Csiga is bele fog jönni szerintem.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.11.08. 09:38:44

Na tegnap ismét kiderült , hogy a világ szégyene valaki írta ,hogy Oleguer Presas hát nem... Rajta legalább tudtam nevetni mekkora bal*asz volt..de ez? Egyszerűen úgy fél bármiylen elevenebb ötlettől mint a gyors szabadulás a labdától, hogy az hihetetlen fél fél fél ....Ez nagyon gyenge! VAgy kapja össze magát vagy mehet a fenébe!
SEX N MONEY...
westerngom
Entrenador del Barça

2009.11.08. 09:05:12

dnske írta:Én csak egyet mondanék: Oleguer Presas

:)
Nem, ennyire azért nem......... :lol:

Tény, hogy nagyon lassú és nem érzi még magát a pályán a többiekhez képest (rosszul helyezkedik), arról nem is beszélve, hogy nagyon gyámoltalan, ami egy belső védő esetében nem előny!
Nem érezni rajta az elszántságot és határozottságot!
Viszont a tavaly Pique-t is sokat szidtuk a nehézkes, tankszerű, lassú mozgása miatt....., aztán csak kinőtte magát és jelenleg talán a legmegbízhatóbb belső védője a spanyol válogatottnak és a Barca-nak!

Én személy szerint több időt adtam volna Martin Cacaresnek, aki fürgébb, fordulékonyabb, gyorsabb és ami a lényeg, hogy elszántabb volt mint Csiga!
Persze Martinnak sem ment úgy ahogy az elejétől elvártuk, DE! aki figyelemmel kíséri a Juventusban a játékát, az láthatja, hogy talán csak időt kellet volna még adnunk neki, nem pedig megvenni 25 milláért Csigát!
Mind 1!, remélem összekapja magát Csiga!
dnske
Barça B

2009.11.08. 00:11:04

Én csak egyet mondanék: Oleguer Presas

:)
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.07. 22:47:25

Sanama írta: Ha szurkolói szemmel tök8,hogy menynit fizettünk érte,vagy fizetünk akárkiért, akkor Zlatan leigazolásánál miért voltak olyan hangok,hogy:
-10meccset adok neki
-rögtön maxot kell hoznia
-stbstb.
Ahogy itt is, ott sem volt túl sok értelme azoknak az írásoknak, csak felfűtött érzelmi állapotban írták :) Ibra alaposan csendre intette azokat a hangokat.
Sanama írta: Csiga sem egy olcsó mulattság volt, neki is ideje lenne már mutatni valamit, abból a tudásból ami megért 30misit.
Ebben félig egyetértünk. Ne felejtsük el, hogy 22 éves, középső védő, és hogy Piqué sem kezdett valami fényesen tavaly: mégis az egyik legjobb (ha nem a legjobb) védőnk lett év végére.
Türelem...csak ennyi kell - ahogy Ibránál is (csak ő azért egy zseni, és nem 22 éves).
Csiga amúgy 25milla volt, nem 30.
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.07. 22:43:20

LG írta:Azért aki emlékezik h kezdett Puyol, az tudja, h akár még Csigából is lehet jó védő. Bár ami nagy negatívum nála, az a lassúsága, és ez sokat nem fog javulni :?
Igazából én sem bízom benne, de azért várjuk ki a szezon végét, hátha...
Megmondom őszintén nem emlékszem hogy kezdte Puyol, de Csigától eddig mindig nagy dolgokat vártam a jövőre nézve. Bár mostanában valóban van mit számon kérni rajta (sajnos).
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.07. 22:42:03

LM10 írta:
Sanama írta:Hát beilleszkedés szempontjából tök mind1,hogy mennyibe került,de szurkolói szempontból nem...

Egy olyan játékosért, akiért 30miliót ad ki egy csapat, szerintem joggal várják el,hogy legyen 2-3héten belül a toppon.

Lásd, Ibra. Olaszból jött 45+Eto'o, és már hetek óta a csapat legjobbja.

Én nem azt mondom,hogy 30milióért már be kellett volna illeszkednie,hanem nem tudom,hogy miért adtunk érte annyit, mi benne az a plussz ami eddig nem volt, vagy mi lesz... ?!
1. Pont, hogy a szurkolók szemszögéből tök8, hogy mennyit fizettünk ki érte.
2.Henry 24 milláért 1 év alatt illeszkedett be, míg pl Touré szinte egyből 10 milláért.
Ha szurkolói szemmel tök8,hogy menynit fizettünk érte,vagy fizetünk akárkiért, akkor Zlatan leigazolásánál miért voltak olyan hangok,hogy:
-10meccset adok neki
-rögtön maxot kell hoznia
-stbstb.

Csiga sem egy olcsó mulattság volt, neki is ideje lenne már mutatni valamit, abból a tudásból ami megért 30misit.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.11.07. 22:30:00

Azért aki emlékezik h kezdett Puyol, az tudja, h akár még Csigából is lehet jó védő. Bár ami nagy negatívum nála, az a lassúsága, és ez sokat nem fog javulni :?
Igazából én sem bízom benne, de azért várjuk ki a szezon végét, hátha...
LM10
Director del Fútbol

2009.11.07. 22:29:09

Sanama írta:Hát beilleszkedés szempontjából tök mind1,hogy mennyibe került,de szurkolói szempontból nem...

Egy olyan játékosért, akiért 30miliót ad ki egy csapat, szerintem joggal várják el,hogy legyen 2-3héten belül a toppon.

Én nem azt mondom,hogy 30milióért már be kellett volna illeszkednie,hanem nem tudom,hogy miért adtunk érte annyit, mi benne az a plussz ami eddig nem volt, vagy mi lesz... ?!
1. Pont, hogy a szurkolók szemszögéből tök8, hogy mennyit fizettünk ki érte.
2.Henry 24 milláért 1 év alatt illeszkedett be, míg pl Touré szinte egyből 10 milláért.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.07. 22:26:00

Hát beilleszkedés szempontjából tök mind1,hogy mennyibe került,de szurkolói szempontból nem...

LM10
Director del Fútbol

2009.11.07. 22:20:44

Sanama írta:
LM10 írta:Ő hasonló felépítésű playa mint Piqué. Ne feledjuk h Piqué tavaly az első pár hónapban ennél nem mozgott sokkal jobban+ő azért itt nevelkedett, míg Csiga csak most pottyant bele az Európai életbe. Lesz ő még ennél jobb is.
És Pique mennyi is volt? Alulról súrolta az 5miliót?
Az ilyenkor mind1 h mennyibe került, ha a beilleszkedésről van szó.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.07. 22:19:14

LM10 írta:Ő hasonló felépítésű playa mint Piqué. Ne feledjuk h Piqué tavaly az első pár hónapban ennél nem mozgott sokkal jobban+ő azért itt nevelkedett, míg Csiga csak most pottyant bele az Európai életbe. Lesz ő még ennél jobb is.
És Pique mennyi is volt? Alulról súrolta az 5miliót?
LM10
Director del Fútbol

2009.11.07. 22:16:33

Ő hasonló felépítésű playa mint Piqué. Ne feledjuk h Piqué tavaly az első pár hónapban ennél nem mozgott sokkal jobban+ő azért itt nevelkedett, míg Csiga csak most pottyant bele az Európai életbe. Lesz ő még ennél jobb is.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.11.07. 22:12:27

Milyen gólokról beszéltek? Jóságos ég...
1. A szögletnél 4 fehér mezes játékos volt a túloldalon, és 2-n volt csak ember...
2. A második bekapott gólnál meg Piqué előtte kötényt kapott, majd 1az1-ben rávitték Csigára a labdát, majd kicselezték: ez azért -valljuk be- elég gyakran előfordul egy lendületből jövő csatár és egy vele szemben álló védőnél.

Igen, a teljesítménye nem kiemelkedő. Tényleg lassú. Tényleg bizonytalanabb Piqué is.
Na de a gólokat nehogy már a nyakába varrjuk!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.11.07. 22:04:54

Ez az élső véleményem róla.

Kilóg, és indokolatlanul sokat játszik. Caceres hol a fenébe kapott ennyi időt?
Ilyen teljesítményre Martín is képes volt szerintem.
Csiga nem is értem miket csinál, olyan buta,ovis hibákat követ el,hogy hihetetlen.
A sebességét nem hozom szóba,mert az adottság, arról nem tehet,de egyelőre nagyon kevés ide...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.07. 22:01:27

Lehet el kellene adni a madridnak Pepe mellé. :lol: Micsoda belső kettős lenne, te jó ég!
A viccet félretéve, ez eddig igen kevés tőle, és tekintve, hogy a vételára-főleg a posztját tekintve-igen magas, ennél azért mindenképp többet vártam/vártunk volna tőle. Van ugyan még ideje bizonyítani, de őszintén szólva, elnézve a mozgását, a gyorsaságát, a helyezkedését, és úgy az egész eddigi játékát...nem tudom lehet-e akkorát javulni, hogy azt írjuk: Igen, megérte leigazolni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
sjd
Llegenda del Barça

2009.11.07. 21:58:01

Fecooo írta:lehet, h baromság, amit most fogok írni, de vagy meg kell neki tanítani középpályást játszani, vagy ne is kerüljön pályára...
védőnek lassú, olyan, mint egy birodalmi lépegető.
a srác egy dolgot tud, kilométeres pontos passzokat adni, tehát talán ott hasznos is tudna lenni a csapat számára....
védőként nem nagyon szeretném a pályán látni...

szerk: nah, lám újfent gólhoz segítette az ellenfelet a "gyorsasága"
Úgyis pont tartalék irányítóra van szükség :D
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.11.07. 21:10:32

lehet, h baromság, amit most fogok írni, de vagy meg kell neki tanítani középpályást játszani, vagy ne is kerüljön pályára...
védőnek lassú, olyan, mint egy birodalmi lépegető.
a srác egy dolgot tud, kilométeres pontos passzokat adni, tehát talán ott hasznos is tudna lenni a csapat számára....
védőként nem nagyon szeretném a pályán látni...

szerk: nah, lám újfent gólhoz segítette az ellenfelet a "gyorsasága"
Xavinho
Capitá del Barça

2009.11.07. 21:01:11

Az ukrán egy vicc. Eddig egy meccsen sem teljesített jól a Barcában. Ráadásul egy rakat pénzt kidobtunk érte. Úgy látszik arra a sorsra fog jutni,mint Cáceres. Nálam eddig(!) Oleguer 2 .
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.11.07. 20:56:02

A legrosszabb az egészben, hogy nem elég az ő bizonytalansága, még az amúgy magabiztos Piqué sem ugyanaz a védő mellette, mint mondjuk Puyollal párban.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barcaME55i
Jugador d'estrella

2009.11.07. 20:45:12

Rivaldo11 írta:A vicc az egészben, hogy a Gijonnak kölcsönadott Botía meg remekel...Na mindegy.
Azt a 24 millát adták volna inkább nekem. :D
hát erre mondják, hogy mákos csiga aki a barcában játszhat.
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2009.11.07. 20:44:09

piton írta:
Rezi Torres írta:Ez egy vak!!förtelmesen [auto_cenzúra] ez az ember!!!Inkább Pepe mint ez!!
A gólról nem ő tehet...Piqué belecsúsztatott előtte a labdába.
Az egész csapat tudása alatt teljesít. :?
Nem a gól miatt mondom!!Botrány hogy ilyen ember a Barcaba tólja!!
peddrrrrooooo
Sokán Pepen nevetnek!!akkor csiga???
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Lezárt