Barca Igazolások 2009-2010
szerintem mikor a milanba játszott akkor le kellett volna igazolni.
igy lehet hogyha megakarja szerzni a barca kicsit drágáb mulatság lesz mint ha milanobol igazolták volna le.2évvel ezelött.
Forza Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
igy lehet hogyha megakarja szerzni a barca kicsit drágáb mulatság lesz mint ha milanobol igazolták volna le.2évvel ezelött.
Forza Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- LM10
- Director del Fútbol
Úgyis Robinho fog jönni ez tuti. Itt az a kérdés, h először kölcsönbe, vagy egyből végleg. Nem lenne ő itt rossz. sokan azért vannak vele így, mert túl flegmának nézik...lehet, h az is/az volt, de jó példa erre Alves, de főleg Ibra...idekerülve semmi problémát nem okoznak+kimagasló a teljesítményük.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
már nyáron kellett volna szélső támadót venni, Henry nem megoldás, talán még idénre az, tovább nem igen. de télen is kell már valaki.csaby23 írta:Úgy gondolom szélsőt támadót nem kell igazolni...Henry 1-2 évig még tud klasszis szinten játszani,utána pedig Pedro lehetne a megoldás...Vélemények??

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Henry nyaron elmegycsaby23 írta:Úgy gondolom szélsőt támadót nem kell igazolni...Henry 1-2 évig még tud klasszis szinten játszani,utána pedig Pedro lehetne a megoldás...Vélemények??
Szerintem meg sem Aguero,sem Pato sem szélső játékos. Akkor meg minek kellenének ők ide?
Ha középcsatár problémánk lenne, akkor megérteném,hogy felmerülnek ezek a nevek,de így nem.
Középcsatárnak ott lesz egy Bojan.
Szélsőnek viszont csak Robinho van, akiről pletykálnak mostanában, így sajnos vagy nem, de valószínűleg ő fog jönni.
Ha középcsatár problémánk lenne, akkor megérteném,hogy felmerülnek ezek a nevek,de így nem.
Középcsatárnak ott lesz egy Bojan.
Szélsőnek viszont csak Robinho van, akiről pletykálnak mostanában, így sajnos vagy nem, de valószínűleg ő fog jönni.

Ribery-vel szemben már nagyon bizonytalan vagyok. Pato-t sosem fogja elengedni a Milan és ő is jól érzi ottan magát. Suarez-ben én nem látok semmi potenciát a Barcában. Az egyedüli lehetőég az Aguero akiről Maradona mondta hogy hagyja el azt a süllyedő hajót.Rivaldo11 írta:Ribery, esetleg Agüero vagy Pato azok, akik még szóba jöhetnének képességük alapján, de róluk egyelőre nem olvashattunk semmit. Suarez meg nem hiszem hogy erősítés lehetne, akkor már inkább a "kéznél lévő" Pedro kapjon lehetőséget.
Meghát persze Robinho.

- gianni
- Entrenador del Barça
Én azt látom,hogy Suarezt nagyon sokan nem szeretnék itt látni,és persze,lehet,hogy tényleg zsákbamacska lenne de én nem így gondolom,mi van ha Robinho lesz az?
Mindenesetre én továbbra is kitartok amellett,hogy igazolnunk kell 1-2 játékost,hogy kik lesznek azok nekem mindegy csak érjék el a szintet.
Mindenesetre én továbbra is kitartok amellett,hogy igazolnunk kell 1-2 játékost,hogy kik lesznek azok nekem mindegy csak érjék el a szintet.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem meg inkább a mindenkori balszélsőnk játékához kellene hasonlítani a leigazolni kívánt játékos teljesítményét-hívják akárhogyan. Jelen esetben Henry játéka kerüljön összevetésbe a braziléval. E szempontból kell vizsgálni, mennyire lehet segítségünkre Robinho.
Mata ugye szerződést hosszabbított, így Ő kikerült az itt olvasható jelöltek közül. Ugyanezt várom Silva esetében is, szerintem marad a Valenciánál. Ribery, esetleg Agüero vagy Pato azok, akik még szóba jöhetnének képességük alapján, de róluk egyelőre nem olvashattunk semmit. Suarez meg nem hiszem hogy erősítés lehetne, akkor már inkább a "kéznél lévő" Pedro kapjon lehetőséget.
Mata ugye szerződést hosszabbított, így Ő kikerült az itt olvasható jelöltek közül. Ugyanezt várom Silva esetében is, szerintem marad a Valenciánál. Ribery, esetleg Agüero vagy Pato azok, akik még szóba jöhetnének képességük alapján, de róluk egyelőre nem olvashattunk semmit. Suarez meg nem hiszem hogy erősítés lehetne, akkor már inkább a "kéznél lévő" Pedro kapjon lehetőséget.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sztem egy nagyon jó ötlet a francia.Tényleges Zidane-os a játéka.Színes és drusztol elég keményen, csak amíg, Xavi ilyen bomba formában van, felesleges ekkora tehetséget igazolni a padra, sztem ráérnek ezek 2-3 év múlva.Zlatan Boy írta:Az Elmundon fent van a barca átigazolási politikája között, a középálya megerősitése.A legfőbb jelölt Cesc Fabrégas, aki iránt már a tavaly is érdeklődött a Barca, de Arsene Wenger az Arsenal edzője elútasitotta ezt az érdeklődést az ágyúsok csapatkapitánya iránt.A másik jelölt a sokk közül pedigYoann Gourcuff,akit a Bordeux játékosa ként a 2008-2009-es Francia bajnokság legjobb játékossává választottak meg.És mellesleg Zinedine Zidane utódjának is tartják.Gourcuff iránt egyébként a Real Madrid is érdeklődött.De Gourcuff már kijelentette hogy neki az az álma hogy a barcába játszhasson,mivel szerinte a katalán csapat a világlegjobb klubbja jelen pillanatban.

- nemespatro
- Jugador del Barça
Szerintem André-Pierre Gignac-ot a toulouse csatárát kéne leigazolni a Francia válogatottban is egyre jobb teljesítményt nyújt és a toulousban is elég sok gólt lő
- miihii
- KHAL
Érdekes és nagyon igaz gondolatmenet,Tim!Tim írta:Érdekes dolgok ezek..Annak idején mikor Robinho a Madridban játszott,az egyöntetű vélemény az volt vele kapcsolatban hogy egy önző kis cselgép,aki annyira vézna hogy lepattan a védőkről.Aztán mikor eligazolt a Citybe egyszer csak meghatározó játékos lett belőle.És persze a Madrid pedig nagyon hülye volt hogy elengedte(bár olyan vélemények is voltak amik szerint megmutatkozott az igazi pénzéhes természete,és vége a karrierjének)
És lám eltelik pár év,és legfontosabb igazolásként feltűnik.Tényleg ennyit fejlődött volna a Citynél?
Ennyi pénzt viszont biztos hogy nem ér. Fabregas sem lesz Barca játékos belátható időn belül,ha annyira jönni akart volna már itt lenne.Talán majd levezetni visszajön.
A világ egyik legtúlértékeltebb playája ő sztem.
Amikor szóba került,h jön Európába,már olyan hypeja volt,mintha a Megváltó jönne a kontinensre.És ez nem csak a szokásos Pelé utódos szöveg,hanem annál sokkal nagyobb mértékű ömlengés szólt róla.Elvitte a reál,elkezdett játszani (sokszor magának).A bennem kialakult kép messze van a várakozásoktól,meg a világklasszis csúcszsugástól.Éppen ezért is vagyok óvatos az ő leigazolásával kapcsolatban...
Kicsit hasonlít a nagyátlag megítélése Bojanéval,csak ellenkező előjellel.
Amikor Krkics berobbant a köztudatba,a tenyerünkön hordoztuk,ódákat zengett róla szinte mindenki.Aztán az évek múlásával egyre inkább megkopik az akkori teljesítménye az emlékekben,sokat veszített mostanra az ázsiójából az az időszaka...
A kis brazil meg akkoriban volt oltva,amikor a riválisban tolta.Elment a szitibe és lassan kezdett feljebb értékelődni a korábbi teljesítménye.Semleges playaként kezdett valamit megszépülni az a szezonja és máris a hátán vitte a reált.Most meg,h szóban van nálunk,máris olyan csodálatos játékos lett,h csak na.
Mindkét esetre rá lehet húzni,h vakok között félszemű az úr.Ugye,azért fanyalognak Bojanra a népek,h abban a kaki BARCÁban egy kicsit is jobb teljesítmény is már szemet szúró volt,de valójában nem is volt az olyan nagy kunszt.
Robinnyó meg ugyancsak egy kaki reálból lógott ki pozitívba,de ez az idő múlásával egyre jobb lesz.Még pár hónap és visszamenőleg talán aranylabdát is követelnek majd neki.

Főleg az olyanok miatt tetszik különösen a megítélése,akik anno cserépedénykisönzőhülyegyerekezték,most meg jajjcsakjöjjönmármerthogyfogpörögniamadridellen...
Szal tényleg érdekesen tud alakulni egy spíler teljesítménye az évek múlásával.Van,akié megszépül,ha más mezt húz és később a Szent Klub hívja,van akié elértéktelenedik,mert következő szezonra összeszedik magukat a többiek.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sziasztok.
szerintem is jólenne megszerezni cest.
mivel,fiatal,gyors,és jól forgatja a játekot
igazi karmester mint xavi.
szerintem is jólenne megszerezni cest.
mivel,fiatal,gyors,és jól forgatja a játekot
igazi karmester mint xavi.

Én még mindig ezt gondolom róla...Érdekes dolgok ezek..Annak idején mikor Robinho a Madridban játszott,az egyöntetű vélemény az volt vele kapcsolatban hogy egy önző kis cselgép,aki annyira vézna hogy lepattan a védőkről.
De abban igazad van, h ha vkit szóba hoznak a Barcával komolyabban, abból egyből jobb játékos lesz, mint volt előtte. Legalábbis itt a nép szemében.
Érdekes dolgok ezek..Annak idején mikor Robinho a Madridban játszott,az egyöntetű vélemény az volt vele kapcsolatban hogy egy önző kis cselgép,aki annyira vézna hogy lepattan a védőkről.Aztán mikor eligazolt a Citybe egyszer csak meghatározó játékos lett belőle.És persze a Madrid pedig nagyon hülye volt hogy elengedte(bár olyan vélemények is voltak amik szerint megmutatkozott az igazi pénzéhes természete,és vége a karrierjének)
És lám eltelik pár év,és legfontosabb igazolásként feltűnik.Tényleg ennyit fejlődött volna a Citynél?
Ennyi pénzt viszont biztos hogy nem ér. Fabregas sem lesz Barca játékos belátható időn belül,ha annyira jönni akart volna már itt lenne.Talán majd levezetni visszajön.

-
- Entrenador del Barça
Én is ebben bízom.Chino írta:Mindent összevetve tényleg elég drágának tűnnek de Pep tudja mit csinál. (legalábbis remélem)

És nem úgy értettem, hogy nem érte meg Ibra, mert már úgy, ahogy bizonyított, persze nem érjük mi be ennyivel.

Mindent összevetve, bízom, hogy jó döntést fog hozni Pep, nekem mindegy, hogy jön Robinho, vagy nem.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Chino
- Llegenda del Barça
Már megint ott tartunk, hogy Ibra 70 milla. Baromság.House írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de egy kicsit kezd ilyesztővé válni nálam a helyzet. Kezd zavarni, hogy fél éven belül ez lenne a második elég drága igazolásunk. Ibra és Robinho ~100 milka. Aztán még jönne nyáron Cesc is. Igazából nem a pénz miatt mondom ezt, hanem azok a jó igazolásokat szerettem nagyon mint pl Yaya.
Lehet, hogy kicsit túlreagálom ezt a dolgot.
Ráadásul elment Eto'o. Csiga volt drága, legalábbis önmagához képest. Robinhonak sztem 30 körül van a reális ára. Ha lépést akarunk tartani a nagycsapatokkal és trófeákat akarunk nyerni kellenek drága igazolások is. Persze vannak nagyon olcsaó és jó igazolások, mint pl. Piqué, de nem lehet az összes ilyen. Mindent összevetve tényleg elég drágának tűnnek de Pep tudja mit csinál. (legalábbis remélem

Forca Barca!!!!
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom hogy vagytok vele, de egy kicsit kezd ilyesztővé válni nálam a helyzet. Kezd zavarni, hogy fél éven belül ez lenne a második elég drága igazolásunk. Ibra és Robinho ~100 milka. Aztán még jönne nyáron Cesc is. Igazából nem a pénz miatt mondom ezt, hanem azok a jó igazolásokat szerettem nagyon mint pl Yaya.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

hát még madridistaként.bali 15 írta:Chino írta:Viszont Suarez méginkább zsákbamacska mint Robinho és sztem nem azon a 10 millás különbségen van a hangsúly. Robinho a legkevésbé kockázatos megoldás. Nem azt mondom, természetesen jobb lenne csak kölcsönbe először, mert mindenkinél megvan az esély rá, hogy nem tud beilleszkedni, de pl. Suareznél ez hatványozottabban igaz. Lehet hogy Hollandiában nagy ász a srác, de a spanyol bajnokság teljesen más, a Barca játéka pedig teljesen egyedi. Robinho játéka sokkal közelebb áll ehhez. Nem értem miért szajkózza mindenki, hogy így önző, úgy önző. Ha valaki figyelmesen végigkísérte a mérkőzéseit, az tudja hogy ez így nem teljesen igaz. Nagyon nagy labdákat tud osztani és ezt meg is teszi. Nem azt mondom, hogy egy Xavi de tud szabadulni a labdától. Akkor mondjuk Messire is hogy egy önző játékos, vagy Ibra szintúgy. Nekem se Robinho a kedvenc játékosom, de a csapat érdekeit szem előtt tartva be lehet látni, hogy ő a legjobb megoldás.
A tapasztalat is Robinho mellett szól. Igenis meg kell barátkozni a gondolattal hogy a Barca neves játékosokat igazol. Engem nem zavar.
Pep úgyis hamar formába lendít bárkit. Szerintem Ronaldinho-t is gatyába rázta volna annyira hogy legalább a hasznára legyen az alakulatnak.
Robinho-ról én még nemigen hallottam hogy másnaposan ment volna edzésre mint Adriano. Vagy volt ilyen?
bár akkor se másnapos volt,
hanem konkrétan részeg...
valahol a gyereke születése körül asszem
-
- Barça C
Nagyon helyeselném Robinho leigazolását,vagy legalább a kölcsönzését. Ha jönni akar akkor jöjjön és küzdjön meg a helyért akár Henryval, akár Iniestával. Ez a csapatnak és a játékosoknak is jót tenne. Az önzőségről csak annyit,hogy Ibrára is ilyesmiket írogattak és egészen mást mutat a játéka! Vagy talán nincs igazam?!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça

Ezt nem ártana átgondolni még egyszer-kétszer.
Ami Robinhot, ill. a bal oldalunkat illeti, egyszerű a kérdés: Ha valóban erősítést jelent, jöjjön véglegesen. Avagy Peppel értek egyet, aki csak kölcsönbe szeretné a brazilt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Iniesta mint önző játékos? Te mit néztél az elmúlt 3-4évben?Meg Iniesta. De ez így bőven elég is a keretbe. Legalábbis szerintem. Én ezt csak így érzem, de ezért örülnék, hogyha kölcsönbe jönne inkább Robinho, és akkor meglátnánk a dolgot.

Meg Iniesta. De ez így bőven elég is a keretbe. Legalábbis szerintem. Én ezt csak így érzem, de ezért örülnék, hogyha kölcsönbe jönne inkább Robinho, és akkor meglátnánk a dolgot.Chino írta: Akkor mondjuk Messire is hogy egy önző játékos, vagy Ibra szintúgy.
Engem sem zavar. Én nagyon örültem, amikor Ibra jött. Csak van különbség Ibra és Robinho között. Ibra a hátán vitte a Juve-t és az Inter-t, és -azt hiszem- túlzás nélkül állíthatom, hogy leginkább Ibra érdeme, hogy ezek a csapatok tudtak bajnokságokat nyerni.bali 15 írta:Igenis meg kell barátkozni a gondolattal hogy a Barca neves játékosokat igazol. Engem nem zavar.
Robinho pedig...neves...és? Nem tudok olyan állandó és kiemelkedő teljesítményt mondani róla, ami alapján őt különleges játékosnak tartanám. Inkább úgy fogalmaznék, hogy "voltak olykor nagy meccsei". Amelyeken kétséget kizáróan gyakran ő döntött. De nekem mindig az a kép van bennem, hogy csomó támadás elhal miatta a Realban, és ennek akkor nagyon tudtam örülni

De persze az idő még előtte áll, és van lehetősége bizonyítani, hogy nem egy elveszett ember. Ha nálunk, akkor hajrá.
A tapasztalat is Robinho mellett szól. Igenis meg kell barátkozni a gondolattal hogy a Barca neves játékosokat igazol. Engem nem zavar.Chino írta:Viszont Suarez méginkább zsákbamacska mint Robinho és sztem nem azon a 10 millás különbségen van a hangsúly. Robinho a legkevésbé kockázatos megoldás. Nem azt mondom, természetesen jobb lenne csak kölcsönbe először, mert mindenkinél megvan az esély rá, hogy nem tud beilleszkedni, de pl. Suareznél ez hatványozottabban igaz. Lehet hogy Hollandiában nagy ász a srác, de a spanyol bajnokság teljesen más, a Barca játéka pedig teljesen egyedi. Robinho játéka sokkal közelebb áll ehhez. Nem értem miért szajkózza mindenki, hogy így önző, úgy önző. Ha valaki figyelmesen végigkísérte a mérkőzéseit, az tudja hogy ez így nem teljesen igaz. Nagyon nagy labdákat tud osztani és ezt meg is teszi. Nem azt mondom, hogy egy Xavi de tud szabadulni a labdától. Akkor mondjuk Messire is hogy egy önző játékos, vagy Ibra szintúgy. Nekem se Robinho a kedvenc játékosom, de a csapat érdekeit szem előtt tartva be lehet látni, hogy ő a legjobb megoldás.
Pep úgyis hamar formába lendít bárkit. Szerintem Ronaldinho-t is gatyába rázta volna annyira hogy legalább a hasznára legyen az alakulatnak.
Robinho-ról én még nemigen hallottam hogy másnaposan ment volna edzésre mint Adriano. Vagy volt ilyen?

- Chino
- Llegenda del Barça
Viszont Suarez méginkább zsákbamacska mint Robinho és sztem nem azon a 10 millás különbségen van a hangsúly. Robinho a legkevésbé kockázatos megoldás. Nem azt mondom, természetesen jobb lenne csak kölcsönbe először, mert mindenkinél megvan az esély rá, hogy nem tud beilleszkedni, de pl. Suareznél ez hatványozottabban igaz. Lehet hogy Hollandiában nagy ász a srác, de a spanyol bajnokság teljesen más, a Barca játéka pedig teljesen egyedi. Robinho játéka sokkal közelebb áll ehhez. Nem értem miért szajkózza mindenki, hogy így önző, úgy önző. Ha valaki figyelmesen végigkísérte a mérkőzéseit, az tudja hogy ez így nem teljesen igaz. Nagyon nagy labdákat tud osztani és ezt meg is teszi. Nem azt mondom, hogy egy Xavi de tud szabadulni a labdától. Akkor mondjuk Messire is hogy egy önző játékos, vagy Ibra szintúgy. Nekem se Robinho a kedvenc játékosom, de a csapat érdekeit szem előtt tartva be lehet látni, hogy ő a legjobb megoldás.
Forca Barca!!!!