helló belló!
már "untam", hogy csak a Barcával játsszak, így kezdtem egy másik együttessel egy szezont a Master League-ben. mondtam öcsémnek, hogy válasszon egyet: angol, francia, olasz, spanyol. ő az angolt választotta. mondom, mondjon egy számot 1-20 között. erre ő 20

mondom "ok". a csapat ami kijött, az a Wolverhampton Wanderers FC. először nem nagyon akartam megbarátkozni a gondolattal, de aztán rávettem magam, és nem bántam meg. először a Chelsea-vel játszottam, és megvertem őket 2-0ra

hatalmas öröm volt számomra. na most azt tudni kell, hogy kb 4 olyan játékos van, aki meghaladja a 70-es szintet. utána jött egy FA kupa, és azt is megnyertem.
aztán
SAJNOS kiléptem, és nem mentettem el, mert már hozzá voltam szokva az autómentéshez. így kezdtem egy másikat ismét ezzel a csapattal. ez a rajt nem sikerült annyira jól mint az előző. az első meccsen kikaptam a Pompy-től és kiestem az FA kupából is. csak két meccset játszottam, de folytatom, mert nagyon élvezem. a szint az még mindig profi.
egy két szó a költségvetésről: a Barcával ugye több mint 200 millióval kezdjük. na, itt most erről majd csak kb 15 év múlva lehet csak álmodni. kb 6 millióval kezdtem az évet, de sikeresen feltornásztam 8ra, mert eladtam kb 7-8 játékost. ugyanis eladtam egy pár bekket, mert annyi volt, mint a rosseb

azért itt is van egy két ígéretes tehetség. próbáltam igazolni is, de senki nem jött. senki ne gondoljon nagy nevekre. összesítésben a játékosok elérték a 70-75ös szintet. de szigorúan csak kisebb csapatoktól próbálkoztam. az operating costs-ban a mókusok fizetése tök alap volt. 260 ezer font
összesen. a Barcánál nálam mindegyik 5millió volt.
egy nagy élmény vár rám, az biztos.
bocsi, ha hosszú voltam