2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ilyen szépen, helyesen leírt magyar mondatokat se sokszor látok ezen a fórumon.Attila-Raul írta:ellenben velünk akik voltak Osasunánál,Bilbaoban, és Valenciában is
Oriasierre fered a melledet? a 3 merkozes kozul egyet sem tudtatok megnyerni. Mi meg az osszel minek derbinket idegenbe nyomjuk.
Atl, Villareal, Sevilla 2 gyozelem 1 vereseg
Barca, Valencia meg hatravan
Majd tavasszal jol fog jonni h mindenkit odahaza fogadunk.
Hagyjuk ezt a hujeseg h ki kivel jatszott![]()
![]()
Meg a BL is.... azert a Kijevet es a Rubinyt nem hasonlithatjuk ossze a Milan-al es a Marsejjel. Az Inter??? Ugy ahogy van egy fos az a csapat...muinyo`nak csak a pofaja nagy.
Szerintem se!A Milan meg a 'Mársej' legalább támadott.Attila-Raul írta: azert a Kijevet es a Rubinyt nem hasonlithatjuk ossze a Milan-al es a Marsejjel.
az a fos csapat a realocskádat ugy elverné azt se tudnák utána hogy kell a cipőjüket bekötni....Attila-Raul írta:ellenben velünk akik voltak Osasunánál,Bilbaoban, és Valenciában is
Oriasierre fered a melledet? a 3 merkozes kozul egyet sem tudtatok megnyerni. Mi meg az osszel minek derbinket idegenbe nyomjuk.
Atl, Villareal, Sevilla 2 gyozelem 1 vereseg
Barca, Valencia meg hatravan
Majd tavasszal jol fog jonni h mindenkit odahaza fogadunk.
Hagyjuk ezt a hujeseg h ki kivel jatszott![]()
![]()
Meg a BL is.... azert a Kijevet es a Rubinyt nem hasonlithatjuk ossze a Milan-al es a Marsejjel. Az Inter??? Ugy ahogy van egy fos az a csapat...muinyo`nak csak a pofaja nagy.
ellenben velünk akik voltak Osasunánál,Bilbaoban, és Valenciában is
arra gondolsz, amikor teljesen jogtalanul kiállították Abidalt tőlünk?raul0791 írta:én nem is erről beszéltem, hanem a bírói lefizetésekről, stb. tavalyi bl elődöntő mond valamit? naugye.![]()
Én is így látom, hogy Pique kezezésén kívül nem volt szerintem több tizi.Etooka írta:De legalább valami helytállóval állnátok elő, mert Piqué kezezésén kívül egyik sem volt tizi, ellenben BCN-ban nekünk sem adtak meg egyet emlékeim szerint. (És akkor Abidal jogtalan kiállítása stb.)
Ez a példa nem nyerő.
nem kell feszt azzal jönni h máker real, meg segitettek a birók, és nem lesz felhozva a téma.Nagyszerű, h volt az a meccs, mert azóta ha a bírók szóba kerülnek, azt felhozzátok azonnal. Jól jegyezzétek meg, h még 10 év múlva is föl tudjátok hozni. Olyan lesz ez nektek mind a 31 bajnoki cím meg a 9 BL, amikor már nem tudtok normálisan érvelni, elő fog jönni
Nagyszerű, h volt az a meccs, mert azóta ha a bírók szóba kerülnek, azt felhozzátok azonnal. Jól jegyezzétek meg, h még 10 év múlva is föl tudjátok hozni. Olyan lesz ez nektek mind a 31 bajnoki cím meg a 9 BL, amikor már nem tudtok normálisan érvelni, elő fog jönnitavalyi bl elődöntő mond valamit?
én nem is erről beszéltem, hanem a bírói lefizetésekről, stb. tavalyi bl elődöntő mond valamit? naugye.barca28 írta:nha ezzel azért kicsit nem értek egyet...raul0791 írta:hagyjad már a hülyeséged, ne legyél nevetséges. Hozzak példát Laporta mikor nem sajnálta a pénzt? szerintem nem kell...mezenga írta:Perez sokat költött játékosokra de maradt egy kis pénz a bíróknak is....
Így nehéz lesz megnyernünk a bajnokságot.nézd meg a real mennyit és a Barca mennyit költött mondjuk 2 évre visszamenőleg...enyhe real "fölény" nemde??
nha ezzel azért kicsit nem értek egyet...raul0791 írta:hagyjad már a hülyeséged, ne legyél nevetséges. Hozzak példát Laporta mikor nem sajnálta a pénzt? szerintem nem kell...mezenga írta:Perez sokat költött játékosokra de maradt egy kis pénz a bíróknak is....
Így nehéz lesz megnyernünk a bajnokságot.
hagyjad már a hülyeséged, ne legyél nevetséges. Hozzak példát Laporta mikor nem sajnálta a pénzt? szerintem nem kell...mezenga írta:Perez sokat költött játékosokra de maradt egy kis pénz a bíróknak is....
Így nehéz lesz megnyernünk a bajnokságot.
Ebben viszont igazad van...mi nekünk sokkal nehezebb meccseink voltam a bajnokságban, és a BL-ben is mint a Realnak. Csak a Sevillával és az Atmával játszottak eddig nagy ellen és a Sevilla ellen buktak is, +még a Milánnal is szenvedtek. Ők ilyen Xerez,Tenerife és Racing csapatokkal tolták a meccseket, ellenben velünk akik voltak Osasunánál,Bilbaoban, és Valenciában is, nembeszélve a BL meccsekről. De ennek ellenére télleg gyengébb a játékunk mint tavaly, de ezt sztem lelehet küzdeni.Etooka írta:Azért ennyire pesszimistán nem kell szemlélni a dolgokat.
Válogatott fordulók után mindig ilyen enerváltan, indiszponáltan és dekoncentráltan játszunk, ilyenkor csak az a kérdés, milyen a helyzetkihasználásunk. Mivel ma az sem volt a topon, ezért ikszeltünk.
A Madrid lélektani előnyéről meg jobb cserepadjáról meg nem érdemes beszélni, mert az alcorcóni csoda nem a Castilla ellen volt, hanem egy van der Vaart, Granero, Kaká, Van Nistelrooy, Raúl és Xabi Alonso elleni Madrid ellen.
Innen pedig nem is kell azon gondolkozni, jobb-e a padjuk. A BL-ben pedig szintén nem egy Rubinnal (jó, nem világklasszis csapat, de a játékstílusa miatt nem Zürich), egy Kijevvel (ugyanaz a szitu) és nem egy Interrel kell játszania.
Én nem látok semmi okot az aggodalomra. Keddre kikupáljuk magunkat, és ütjük az Intert.
Legalábbis a válogatott fordulók utáni Barcánál biztosan.Andris írta:Lehet hogy ők mostanság jobban tolják...
Lehet hogy ők mostanság jobban tolják...Mikaos írta:
Végül a harmadosztályú bajnokságban szereplő komplett Barca-junior csapattal kell megvernünk a Realt?![]()
Ilyen beszűkült agyú emberekkel nem is érdemes vitatkozni.Szemüvegben nézi végig a meccseket,mindig csak az ő csapatával akarnak kib.szni.nah a real-nak ismét mákja volt... vhogy olyan érzésem van, h ezt a gólt ellenünk megadták volna...
Ok, de ez a topik arra van, hogy azok a drukkerek, akik szeretnének a rivális csapatról beszélni itt tudnak egymással eszmét cserélniCooltiszo írta:Barcásként nagyon nem érdekel hogy mákkal, gálával vagy csalással nyer a Real