2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem "attila 18" LÁTÓ, és azt is előre!faithnomore írta:ezt hogy sikerült így kitalálni?attila 18 írta:szerintem nagy esélyünk van a győzelemre , a real egy két gólt fog lőni szerintem így alakul a meccs képe , gólok: 29.p messi (11-ből amiért ibrát pepe felrúgta) 43.perc puyol(fejesből) 70.perc raul (kaka gólpasszal) 86.perc ibra (xavi lapos beadását ibra sarokkal értékesítette) 91.perc pedro(a jobbszélen elhúzó pedro egy bicikli csellel becsapta marceló és a kapuba gurított)
1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
sárga lap: 29.perc pepe 42. perc abidal 50 perc marcelo 82. perc ronaldo
piros lap: -![]()
![]()
csak úgy jöttfaithnomore írta:ezt hogy sikerült így kitalálni?attila 18 írta:szerintem nagy esélyünk van a győzelemre , a real egy két gólt fog lőni szerintem így alakul a meccs képe , gólok: 29.p messi (11-ből amiért ibrát pepe felrúgta) 43.perc puyol(fejesből) 70.perc raul (kaka gólpasszal) 86.perc ibra (xavi lapos beadását ibra sarokkal értékesítette) 91.perc pedro(a jobbszélen elhúzó pedro egy bicikli csellel becsapta marceló és a kapuba gurított)
1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
![]()
Attila18 te nagy király vagy! Mi a lópikulának nem mondtad meg előre a POTE lövöldözést? (ez most OFF)attila 18 írta:szerintem nagy esélyünk van a győzelemre , a real egy két gólt fog lőni szerintem így alakul a meccs képe , gólok: 29.p messi (11-ből amiért ibrát pepe felrúgta) 43.perc puyol(fejesből) 70.perc raul (kaka gólpasszal) 86.perc ibra (xavi lapos beadását ibra sarokkal értékesítette) 91.perc pedro(a jobbszélen elhúzó pedro egy bicikli csellel becsapta marceló és a kapuba gurított)
1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
![]()
ezt hogy sikerült így kitalálni?attila 18 írta:szerintem nagy esélyünk van a győzelemre , a real egy két gólt fog lőni szerintem így alakul a meccs képe , gólok: 29.p messi (11-ből amiért ibrát pepe felrúgta) 43.perc puyol(fejesből) 70.perc raul (kaka gólpasszal) 86.perc ibra (xavi lapos beadását ibra sarokkal értékesítette) 91.perc pedro(a jobbszélen elhúzó pedro egy bicikli csellel becsapta marceló és a kapuba gurított)
1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
![]()
Azt nem is jelentheti ki senki, hogy feltétlenül jó futballistának kell lennie annak aki jól "látja" mi történik a pályán!chrissjr írta:A másik témához:
Szerintem is fontos faktor lehet az, ha valaki űzte is focit valamilyen szinten, de badarság lenne azt kijelenteni,hogy aki nem tud jól futballozni, az már nem érthet a focihoz. Rengeteg példát tudnék mondani, de szerintem José Mourinho neve a legszemléletesebb. Egy tolmács volt, utána meg vmi gyenge Bajnokok Ligáját és egy lesajnált UEFA-kupát nyert edzőként.
OK, jogos.ozsimiki írta:dupla hsz-t annyira ne használj, + egy smileból álló hszt se.
Az eddigi két alkalomtól eltérően most nem leszünk a mérkőzés időpontjában, ellenben ma 19:15-től a Sport 1-en igen.ozsimiki írta:azért azt megjegyzem, hogy remélem a mostani meccs után is neked lesz nehezebb megszólalni, de nem a lámpa láz miatt (ami azért érthető volt, ezért is még nagyobb respekt Ivánnak!), hanem az eredmény számodra rossz mivolta miatt Very Happy
gondolom másik oldalon meg fordítva van a dolog.
Itt a lényeg. Szerintem is jó, h behívják őket.chrissjr írta: Rengeteget tettem már a madridista.hu-ért, ahogyan Iván is az eurobarca.hu-ért. Ezt nincsen joga senkinek megkérdőjelezni. Mi kiálltunk élő műsorban, igaz kicsit izgulva, igaz kicsit megilletődötten, néha kicsit bénán, de képviseltünk egy hatalmas közösséget, akik eddig nem nagyon kerülhettek képernyőre egy ekkora nézettségű mérkőzés kapcsán.
Az építő jellegű kritikákat szívesen fogadja szerintem bárki, mert abból lehet tanulni, de az ilyen személyeskedő, silány minőségű véleményekkel nem tud senki semmit kezdeni.
Szét lehet azonban cincálni amit mondtunk és meg lehet vitatni. Lehet vele egyérteni vagy nem. De azzal, hogy mi hogyan vesszük a bátorságot a szereplésre...
Na akkor tisztázzunk néhány dolgot:Barcaforever írta:Tudtam, h ez lesz a reakció. Laughing Vmi hülyeségbe belekötni.Gratulálok, roppant értelmes vagy. Wink Látszik, h nem tudsz átszellemülni arra amit mondtam.Ivánnak, örültem, mert értelmesen tudott hozzá tudott szólni a meccshez, de nem tartottam, (nem csak én) normálisnak, h titeket kérdeznek meg először a meccsről.Akkor gondolom te meg elkezdesz beszélni, h fúúú majd jön Perez, jó sok pénz, kupa minden lesz.Hát, ha szted ez jó gondolatmenet. Applause
Mi rendben értjük az eurobarca és madridista olvasói, h mit kerestek ott, de egy kívűlálló 30tól felfelé ember helyébe képzled magad...
Most ez kedves visszavágó kollega, h úgy írtam le az El Classicot vagy El Clásicot, nem hiszem, h meghatározza az értelmi szintemet, főleg ne próbáld meg ezt megmagyarázni egy olyan embernek, aki spanyolul és katalánul is beszél, több spanyol emberrel beszélgettem már Barcelonában, a CLASSICO-ról és meccsen, szal ne nagyon vágjál fel, mert nincs mire.Majd ha bizonyitasz, elfogadom a kritikádat.
Ha vkitől venni akarok akkor szted egy Infinityt és írok neki egy e-mailt de a levélben, Infinitit írok akkor már az eladónak vissza sem kell írni, mert teljesen értelmetlen a levelem mi? Laughing Grat.
Kalap1988 írta:Abban, hogy érdemes megkérdezni a szerkesztőket teljesen egyetértek, sőt sztem szinte mindenki, de hogy veszi bárki a bátorságot, hogy le senkizze Nyilasit?? Te még én sem voltunk még valszeg tervbe sem véve, mikor ő már a világ egyik legjobbja volt. Nem mellékesen nem egyedül ő, de az ő korosztályában vannak az utolsó nagy labdarúgóink. Lehet vitatkozni a szaktudásáról, a többi szakkommentátorról is, ez nem érdekel, de ne senkizzük már le!! Egyébként a sport tv-én ő az egyik legjobban hozzáértő, ráadásul még szereti is a spanyol focit! Szimpatikus,szerény stb-stb. Mi, a billentyűzet mögül okoskodók vagyunk hozzá képest senkik, nem pedig ő...Andris írta:Valószínűleg azért kérdezik a szerkesztőket, mert magyarországon nincs ember, aki jobban képben van az adott csapatot illetően, nem gondolod ?
Nyilasi egy senki, legyenszó bármiféle véleményéről, nemhogy még a clasicoval kapcsolatban.
Akár csak az összes nevetséges szakkommentátor, akit magyarországon alkalmaznak a sport televíziók.
Nem feltétlenül függ össze az hogy milyen szinten focizott meg az hogy mennyire ért a focihoz. Érdemes megnézni a jómadarakat Zombori,Várhidi, vagy akár Mészöly-t is.barca2010 írta: Az meg, hogy a szerkesztők mindent tudnak a Barcáról, az még nem jelenti azt, hogy értenek is a focihoz. Erről ennyit. Tavalyi meccs előtt is bent ültek a stúdióban, és senkit nem akarok megbántani, de szerintem soha nem futballozott egyik sem semmilyen szinten. Ha pedig így van, akkor kérdezem én, hogy akkor mitől is értenek hozzá annyira?
Abban, hogy érdemes megkérdezni a szerkesztőket teljesen egyetértek, sőt sztem szinte mindenki, de hogy veszi bárki a bátorságot, hogy le senkizze Nyilasit?? Te még én sem voltunk még valszeg tervbe sem véve, mikor ő már a világ egyik legjobbja volt. Nem mellékesen nem egyedül ő, de az ő korosztályában vannak az utolsó nagy labdarúgóink. Lehet vitatkozni a szaktudásáról, a többi szakkommentátorról is, ez nem érdekel, de ne senkizzük már le!! Egyébként a sport tv-én ő az egyik legjobban hozzáértő, ráadásul még szereti is a spanyol focit! Szimpatikus,szerény stb-stb. Mi, a billentyűzet mögül okoskodók vagyunk hozzá képest senkik, nem pedig ő...Andris írta:Valószínűleg azért kérdezik a szerkesztőket, mert magyarországon nincs ember, aki jobban képben van az adott csapatot illetően, nem gondolod ?
Nyilasi egy senki, legyenszó bármiféle véleményéről, nemhogy még a clasicoval kapcsolatban.
Akár csak az összes nevetséges szakkommentátor, akit magyarországon alkalmaznak a sport televíziók.
1. Azért, mert a szerkesztők sok mindent tudnak, szerintem sem biztos, hogy értenek a focihoz, ez nem lehet evidens!barca2010 írta:Ne haragudj, de ezzel azért nem értek egyet. Nem tudom hány éves vagy, de hogy jössz te ahhoz, hogy a Nyilasit lesenkized. Ez az ember annyi örömöt adott már ennek a Magyar futball közönségnek, hogy ezt kikérem a nevében. Az meg, hogy a szerkesztők mindent tudnak a Barcáról, az még nem jelenti azt, hogy értenek is a focihoz. Erről ennyit. Tavalyi meccs előtt is bent ültek a stúdióban, és senkit nem akarok megbántani, de szerintem soha nem futballozott egyik sem semmilyen szinten. Ha pedig így van, akkor kérdezem én, hogy akkor mitől is értenek hozzá annyira?Andris írta:Valószínűleg azért kérdezik a szerkesztőket, mert magyarországon nincs ember, aki jobban képben van az adott csapatot illetően, nem gondolod ?
Nyilasi egy nagyszerű játékos volt, ettől még nincs képben a spanyol bajnokságról. Ha vki jó játékos volt attól még nem feltétlenül ért a focihoz úgy összességében. Lásd Mattheus. És fordítva: tekintsd át pl Wenger játékos pályafutását, semmit sem ért el játékosként, mégis az egyik legnagyobb szakember vált belőle. Mindenesetre Nyilasi nem egy senki, de van értelme ilyen meccselőzetesre meghívni Iván szurkolótársamat, mert igencsak értelmes hozzászólásai vannak a témához.barca2010 írta:Ne haragudj, de ezzel azért nem értek egyet. Nem tudom hány éves vagy, de hogy jössz te ahhoz, hogy a Nyilasit lesenkized. Ez az ember annyi örömöt adott már ennek a Magyar futball közönségnek, hogy ezt kikérem a nevében. Az meg, hogy a szerkesztők mindent tudnak a Barcáról, az még nem jelenti azt, hogy értenek is a focihoz. Erről ennyit. Tavalyi meccs előtt is bent ültek a stúdióban, és senkit nem akarok megbántani, de szerintem soha nem futballozott egyik sem semmilyen szinten. Ha pedig így van, akkor kérdezem én, hogy akkor mitől is értenek hozzá annyira?Andris írta:Valószínűleg azért kérdezik a szerkesztőket, mert magyarországon nincs ember, aki jobban képben van az adott csapatot illetően, nem gondolod ?