Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.26. 15:24:14

ha már úgy is az ilyen témánál vagyunk, akkor elmondom, hogy én mit álmodtam.

Real - Barca volt. az első meccsen mi nyertünk a Nou Camp-ban 2-0ra. sztem ez az Inter elleni meccsnek a következménye. mármint az eredmény. szóval idegenben voltunk, és elég meggyőzően játszottunk, a Realnál csak pillanatokra volt a labda, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy gólt lőjenek. nem tudom, hogy ki lőtte, meg hogy kik voltak a kezdők. fogalmam sincs. csak azt tudom, hogy kikaptunk 2-0ra, és nem volt valami jó érzés...
de ez a meccs még messze van a bajnokságban, úgy hogy ráérek még aggódni.

még soha nem álmodtam a Barcával :lol: de ilyet nem is akarok többet :oops: :lol:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.26. 14:56:15

faithnomore írta:
attila 18 írta:szerintem nagy esélyünk van a győzelemre , a real egy két gólt fog lőni szerintem így alakul a meccs képe , gólok: 29.p messi (11-ből amiért ibrát pepe felrúgta) 43.perc puyol(fejesből) 70.perc raul (kaka gólpasszal) 86.perc ibra (xavi lapos beadását ibra sarokkal értékesítette) 91.perc pedro(a jobbszélen elhúzó pedro egy bicikli csellel becsapta marceló és a kapuba gurított)
1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
sárga lap: 29.perc pepe 42. perc abidal 50 perc marcelo 82. perc ronaldo
piros lap: -
:D :D :D
ezt hogy sikerült így kitalálni? :lol:
Szerintem "attila 18" LÁTÓ, és azt is előre! :)
attila 18
Barça C

2009.11.26. 14:52:54

faithnomore írta:
attila 18 írta:szerintem nagy esélyünk van a győzelemre , a real egy két gólt fog lőni szerintem így alakul a meccs képe , gólok: 29.p messi (11-ből amiért ibrát pepe felrúgta) 43.perc puyol(fejesből) 70.perc raul (kaka gólpasszal) 86.perc ibra (xavi lapos beadását ibra sarokkal értékesítette) 91.perc pedro(a jobbszélen elhúzó pedro egy bicikli csellel becsapta marceló és a kapuba gurított)
1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
csak úgy jött
hau30
Capitá del Barça

2009.11.26. 14:52:15

1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
Attila18 te nagy király vagy! Mi a lópikulának nem mondtad meg előre a POTE lövöldözést? (ez most OFF)
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.26. 14:51:30

Csak a piramis miatt töröltétek az egyik hsz-em? Mert ha igen, akkor kérlek máskor előbb szóljatok, nem ez a módja, tévedtem,elnéztem, hibáztam, szóltok és rányomok a szerkeszt gombra. Ha pedig nem emiatt,akkor várom az indokokat :wink:

Emiatt bocs.Elhamarkodtam pedig általában szerkesztem a piramisokat de most ez így adódott.Azért máskor Te is figyelj oda jobban.
B.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.11.26. 14:49:25

1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Stevenny
Jugador del Barça

2009.11.26. 14:45:40

Nagyon várom már az El Clásicót! Új csapatom lenne: Victor Valdés, Daniel Alves, Gerard Piqué, Charles Puyol, Éric Abidal, Yaya Touré, Xavi Hernandéz, Andrés Iniesta, Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic, és Thierry Henry. Amúgy szerintem ezen a napon nem fog Cris jó teljesítmény nyújtani. Higuáinra kell majd negyon figyelni, mert az utóbbi időben nagyon gólerős. HAjra BARCA! ! 4 ever! :D:P
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.26. 14:43:49

chrissjr írta:A másik témához:

Szerintem is fontos faktor lehet az, ha valaki űzte is focit valamilyen szinten, de badarság lenne azt kijelenteni,hogy aki nem tud jól futballozni, az már nem érthet a focihoz. Rengeteg példát tudnék mondani, de szerintem José Mourinho neve a legszemléletesebb. Egy tolmács volt, utána meg vmi gyenge Bajnokok Ligáját és egy lesajnált UEFA-kupát nyert edzőként.
Azt nem is jelentheti ki senki, hogy feltétlenül jó futballistának kell lennie annak aki jól "látja" mi történik a pályán! :)
Én csak annyit mondtam, hogy számomra furcsa, ha olyan az edző, aki zavarba jön, ha labdát dobnak vagy rúgnak felé! :? (azért valljuk be, ez a ritkább!) Mourinhonak 0 játékos múltja van?

Az engem nem érdekel ki van a stúdióban, bárki lehet, ha nem beszél hülyeséget, nem kell feltétlenül ismert embernek lennie. Csiszar.hu-tól kiráz a hideg! :D
Egy kis off: Muszáj megemlítenem Juhár Tomi múltkori megszólalását: Bár én nagyjából senki vagyok a futball palettáján, de az a véleményem...
(nagyon tetszett) talán nagy butaságokat nem szokott mondani és még a Csiszárt is hősiesen tűri! Igaz, mindenki nyugodtan hallgatja az érdekes hozzászólásait a mérkőzésekhez... hát kell hozzá nyugágy és hidegvizes borogatás az biztos! :)
attila 18
Barça C

2009.11.26. 14:40:44

szerintem nagy esélyünk van a győzelemre , a real egy két gólt fog lőni szerintem így alakul a meccs képe , gólok: 29.p messi (11-ből amiért ibrát pepe felrúgta) 43.perc puyol(fejesből) 70.perc raul (kaka gólpasszal) 86.perc ibra (xavi lapos beadását ibra sarokkal értékesítette) 91.perc pedro(a jobbszélen elhúzó pedro egy bicikli csellel becsapta marceló és a kapuba gurított)
1-0,2-0,2-1,3-1,4-1
labdabirtoklás. 69%-31%
sárga lap: 29.perc pepe 42. perc abidal 50 perc marcelot 82. perc ronaldo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára attila 18 2009.11.26. 14:51:42-kor.
bszilard10
Barça B

2009.11.26. 14:31:04

[quote="barca28"]Én kifejezetten örültem neki ,hogy ti voltatok tavaly a TV-ben Ivánnal.Amikor édesapám kérdezte ,hogy ki ez a két ember.Büszkén mondtam ,hogy az eurobarca és a madridista főszerkeztői.Le a kalappal nem mindenki lenne képes arra ,hogy a TV-ben szerepeljen igaz nem is mindenkinek jár meg a lehetőség.

nincs egy video-link neten arrol a tavalyi tv-ben szerepelesrol? megneznem...
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.26. 14:23:21

Én kifejezetten örültem neki ,hogy ti voltatok tavaly a TV-ben Ivánnal.Amikor édesapám kérdezte ,hogy ki ez a két ember.Büszkén mondtam ,hogy az eurobarca és a madridista főszerkeztői.Le a kalappal nem mindenki lenne képes arra ,hogy a TV-ben szerepeljen igaz nem is mindenkinek jár meg a lehetőség.

A csapat formája eléggé ingadozó talán ezt a sérülések is..sőt biztos ,hogy azok is befolyásolják.Eldől vasárnap este 19:00-kor ,hogy a Barcelona a Bilbao elleni vagy a keddi Inter elleni arcát fogja mutatni.
Minden bele fiúk , le kell győznünk a Realt.

Most olvastam a Real nyilatkozatokat szinte mindenki megemliti ,hogy uh hát nincs gáz vezetjük a bajnokságot,a bl-ben is csoportelsők vagyunk.Ahoz képest amilyen silányul és ötlettelenül játszik SZERINTEM a Madrid eléggé 'jó' a hangulat.Néha a látszat csal mondjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca28 2009.11.26. 14:32:12-kor.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2009.11.26. 14:15:25

ozsimiki írta:dupla hsz-t annyira ne használj, + egy smileból álló hszt se.
OK, jogos.
ozsimiki írta:azért azt megjegyzem, hogy remélem a mostani meccs után is neked lesz nehezebb megszólalni, de nem a lámpa láz miatt (ami azért érthető volt, ezért is még nagyobb respekt Ivánnak!), hanem az eredmény számodra rossz mivolta miatt Very Happy

gondolom másik oldalon meg fordítva van a dolog.
Az eddigi két alkalomtól eltérően most nem leszünk a mérkőzés időpontjában, ellenben ma 19:15-től a Sport 1-en igen.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.11.26. 14:14:53

chrissjr írta: Rengeteget tettem már a madridista.hu-ért, ahogyan Iván is az eurobarca.hu-ért. Ezt nincsen joga senkinek megkérdőjelezni. Mi kiálltunk élő műsorban, igaz kicsit izgulva, igaz kicsit megilletődötten, néha kicsit bénán, de képviseltünk egy hatalmas közösséget, akik eddig nem nagyon kerülhettek képernyőre egy ekkora nézettségű mérkőzés kapcsán.

Az építő jellegű kritikákat szívesen fogadja szerintem bárki, mert abból lehet tanulni, de az ilyen személyeskedő, silány minőségű véleményekkel nem tud senki semmit kezdeni.

Szét lehet azonban cincálni amit mondtunk és meg lehet vitatni. Lehet vele egyérteni vagy nem. De azzal, hogy mi hogyan vesszük a bátorságot a szereplésre...
Itt a lényeg. Szerintem is jó, h behívják őket.
Aki nem kíváncsi rá, az meg ne nézze, ennyi. Azért még nem kell itt okoskodni, főleg így, a másikat leszólva. Mi ad erre alapot?
Addig foglald el magad mással, vagy csak szimplán ne nézd meg, ha ennyire nem vagy rá kíváncsi, Barcaforever. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Livia Drusilla 2009.11.26. 14:18:09-kor.
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.11.26. 14:12:11

Chrissjr

dupla hsz-t annyira ne használj, + egy smileból álló hszt se.

Azzal egyetértek, hogy jó dolog, hogy a két oldal képviselteti magát a sport tévében, nekem sincs ezzel semmi bajom,és simán hozzá tudtok úgy szólni szakmába vágóan is (sőt), mint az ott lévő, megszokott arcok. Persze én is ugyanúgy kíváncsi vagyok az ő véleményükre is, ezért ez a kombó nálam bevált.

azért azt megjegyzem, hogy remélem a mostani meccs után is neked lesz nehezebb megszólalni, de nem a lámpa láz miatt (ami azért érthető volt, ezért is még nagyobb respekt Ivánnak!), hanem az eredmény számodra rossz mivolta miatt :D

gondolom másik oldalon meg fordítva van a dolog.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2009.11.26. 14:04:30

A másik témához:

Szerintem is fontos faktor lehet az, ha valaki űzte is focit valamilyen szinten, de badarság lenne azt kijelenteni,hogy aki nem tud jól futballozni, az már nem érthet a focihoz. Rengeteg példát tudnék mondani, de szerintem José Mourinho neve a legszemléletesebb. Egy tolmács volt, utána meg vmi gyenge Bajnokok Ligáját és egy lesajnált UEFA-kupát nyert edzőként.
chrissjr
Barça B
Kapcsolat:

2009.11.26. 13:53:59

Barcaforever írta:Tudtam, h ez lesz a reakció. Laughing Vmi hülyeségbe belekötni.Gratulálok, roppant értelmes vagy. Wink Látszik, h nem tudsz átszellemülni arra amit mondtam.Ivánnak, örültem, mert értelmesen tudott hozzá tudott szólni a meccshez, de nem tartottam, (nem csak én) normálisnak, h titeket kérdeznek meg először a meccsről.Akkor gondolom te meg elkezdesz beszélni, h fúúú majd jön Perez, jó sok pénz, kupa minden lesz.Hát, ha szted ez jó gondolatmenet. Applause

Mi rendben értjük az eurobarca és madridista olvasói, h mit kerestek ott, de egy kívűlálló 30tól felfelé ember helyébe képzled magad...

Most ez kedves visszavágó kollega, h úgy írtam le az El Classicot vagy El Clásicot, nem hiszem, h meghatározza az értelmi szintemet, főleg ne próbáld meg ezt megmagyarázni egy olyan embernek, aki spanyolul és katalánul is beszél, több spanyol emberrel beszélgettem már Barcelonában, a CLASSICO-ról és meccsen, szal ne nagyon vágjál fel, mert nincs mire.Majd ha bizonyitasz, elfogadom a kritikádat.

Ha vkitől venni akarok akkor szted egy Infinityt és írok neki egy e-mailt de a levélben, Infinitit írok akkor már az eladónak vissza sem kell írni, mert teljesen értelmetlen a levelem mi? Laughing Grat.
Na akkor tisztázzunk néhány dolgot:

Az "El Clásicót" most sem sikerült a helyesírási szabályoknak megfelelően leírnod. Nyugodtan magyarázhatod a bizonyítványodat, de ha valaki elkezd rózsaszíneket böfögni, akkor legalább próbálja normálisan leírni, amivel kapcsolatban "véleményt" formál. Ráadásul rengeteg helyen összefüggéstelen mondatokat írsz, szóval szerintem kár erre több energiát pazarolni.

Ja és, ha jól emlékszem, akkor minden alkalommal ott ült velünk Nyilasi is, ezért a Te igényeid is ki lettek elégítve, így nem értem mi ez a pörgés. Bár ahogy látom rajtad kívül a legtöbb felhasználónak nem volt különösebb problémája azzal, hogy a két legjelentősebb spanyol futballal foglalkozó magyarországi weboldal szerkesztőit be merték hívni a stúdióba, mi meg bátorkodtunk elmenni.

Azt meg hagyjuk, hogy ki mit tett le már az asztalra, szerintem nem ismerjük egymást, szóval ebbe ne menjünk bele.

Rengeteget tettem már a madridista.hu-ért, ahogyan Iván is az eurobarca.hu-ért. Ezt nincsen joga senkinek megkérdőjelezni. Mi kiálltunk élő műsorban, igaz kicsit izgulva, igaz kicsit megilletődötten, néha kicsit bénán, de képviseltünk egy hatalmas közösséget, akik eddig nem nagyon kerülhettek képernyőre egy ekkora nézettségű mérkőzés kapcsán.

Az építő jellegű kritikákat szívesen fogadja szerintem bárki, mert abból lehet tanulni, de az ilyen személyeskedő, silány minőségű véleményekkel nem tud senki semmit kezdeni.

Szét lehet azonban cincálni amit mondtunk és meg lehet vitatni. Lehet vele egyérteni vagy nem. De azzal, hogy mi hogyan vesszük a bátorságot a szereplésre...
Szabella
Jugador del Barça

2009.11.26. 13:52:59

Sziasztok,

itt van nálam a 3 szabad jegy a Barca-Realra akit érdekel 0034693430301
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2009.11.26. 13:49:50

Kalap1988 írta:
Andris írta:Valószínűleg azért kérdezik a szerkesztőket, mert magyarországon nincs ember, aki jobban képben van az adott csapatot illetően, nem gondolod ?

Nyilasi egy senki, legyenszó bármiféle véleményéről, nemhogy még a clasicoval kapcsolatban.
Akár csak az összes nevetséges szakkommentátor, akit magyarországon alkalmaznak a sport televíziók.
Abban, hogy érdemes megkérdezni a szerkesztőket teljesen egyetértek, sőt sztem szinte mindenki, de hogy veszi bárki a bátorságot, hogy le senkizze Nyilasit?? Te még én sem voltunk még valszeg tervbe sem véve, mikor ő már a világ egyik legjobbja volt. Nem mellékesen nem egyedül ő, de az ő korosztályában vannak az utolsó nagy labdarúgóink. Lehet vitatkozni a szaktudásáról, a többi szakkommentátorról is, ez nem érdekel, de ne senkizzük már le!! Egyébként a sport tv-én ő az egyik legjobban hozzáértő, ráadásul még szereti is a spanyol focit! Szimpatikus,szerény stb-stb. Mi, a billentyűzet mögül okoskodók vagyunk hozzá képest senkik, nem pedig ő...

Nyilasiról csak annyit hogy a 2006os vb után azt mondta hogy a spanyolok azért estek ki mer Puyol középhátvéd volt és ő ott soha az életében nem játszott!!
Én a keddi játék alapján nagyon bizakodó vagyok!!ha Ini és Xavi úgy játszik mint az Inter ellen és melléjük még jön egy jó Messi egy jó Ibra akkor nagyon sanszos hogy otthon behúzzuk,de mint tudjuk ez a meccs amikor tökmind1 ki hányadik ki milyen formában van!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
gergo9
Director del Fútbol

2009.11.26. 13:34:34

barca2010 írta: Az meg, hogy a szerkesztők mindent tudnak a Barcáról, az még nem jelenti azt, hogy értenek is a focihoz. Erről ennyit. Tavalyi meccs előtt is bent ültek a stúdióban, és senkit nem akarok megbántani, de szerintem soha nem futballozott egyik sem semmilyen szinten. Ha pedig így van, akkor kérdezem én, hogy akkor mitől is értenek hozzá annyira?
Nem feltétlenül függ össze az hogy milyen szinten focizott meg az hogy mennyire ért a focihoz. Érdemes megnézni a jómadarakat Zombori,Várhidi, vagy akár Mészöly-t is.
Nem abból kell kiindulni mennyira ismertek. Mészöly emlékszem a tavalyi Madridi klasszikó benyögött egy olyat hogy hát a Madrid simán nyer mert a Madrid az Madrid. Há hogyne. Nevetséges volt. Ilyen ba*omságokra nincs szükség,
Bár Nyilasi még a jobbik kategória de abba biztos vagyok mind2 szerkesztő sokkal többet tud mind2 csapatról mint akármelyik "szakértő".
Ez abból jön le hogy amit mondanak 90%-ban kb azt látjuk a pályán, a madarak véleményeinek meg semmi köze sincs általában a pályán látottakhoz.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.26. 13:18:43

Andris írta:Valószínűleg azért kérdezik a szerkesztőket, mert magyarországon nincs ember, aki jobban képben van az adott csapatot illetően, nem gondolod ?

Nyilasi egy senki, legyenszó bármiféle véleményéről, nemhogy még a clasicoval kapcsolatban.
Akár csak az összes nevetséges szakkommentátor, akit magyarországon alkalmaznak a sport televíziók.
Abban, hogy érdemes megkérdezni a szerkesztőket teljesen egyetértek, sőt sztem szinte mindenki, de hogy veszi bárki a bátorságot, hogy le senkizze Nyilasit?? Te még én sem voltunk még valszeg tervbe sem véve, mikor ő már a világ egyik legjobbja volt. Nem mellékesen nem egyedül ő, de az ő korosztályában vannak az utolsó nagy labdarúgóink. Lehet vitatkozni a szaktudásáról, a többi szakkommentátorról is, ez nem érdekel, de ne senkizzük már le!! Egyébként a sport tv-én ő az egyik legjobban hozzáértő, ráadásul még szereti is a spanyol focit! Szimpatikus,szerény stb-stb. Mi, a billentyűzet mögül okoskodók vagyunk hozzá képest senkik, nem pedig ő...
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.26. 12:42:59

barca2010 írta:

Ne haragudj, de ezzel azért nem értek egyet. Nem tudom hány éves vagy, de hogy jössz te ahhoz, hogy a Nyilasit lesenkized. Ez az ember annyi örömöt adott már ennek a Magyar futball közönségnek, hogy ezt kikérem a nevében. Az meg, hogy a szerkesztők mindent tudnak a Barcáról, az még nem jelenti azt, hogy értenek is a focihoz. Erről ennyit. Tavalyi meccs előtt is bent ültek a stúdióban, és senkit nem akarok megbántani, de szerintem soha nem futballozott egyik sem semmilyen szinten. Ha pedig így van, akkor kérdezem én, hogy akkor mitől is értenek hozzá annyira?
1. Azért, mert a szerkesztők sok mindent tudnak, szerintem sem biztos, hogy értenek a focihoz, ez nem lehet evidens!

2. Tényleg érdekes, hogy lesenkized Nyilasit, mert lehet, hogy nem mindenkinek szimpatikus, mint ember vagy, mint "szakkommentátor", de azt gondolom ilyen véleményed nem lehet, pláne, hogy itt Te Vagy a "Becstelen Banosztó"! Ez pont Tőled megengedhetetlen! Neked példát kellene mutatnod, nem pedig száműznöd a kultúrát a hozzászólásodból! :(

3. Azért, mert valaki nem sikeres edző, az nem jelenti azt, hogy nem ért a focihoz. A másik pedig, azért, mert valaki nem volt 100-szoros válogatott, az nem jelenti azt, hogy nem volt jó játékos. Azt gondolom, az az edző, aki nem tud egy egyeneset a labdába rúgni, az számomra hiteltelen. Ugyanez a véleményem azokról, akik leközvetítenek egy komolyabb mérkőzést anélkül, hogy életükben megtanulták volna, hogyan kell egy lőtt passzhoz hozzáérni anélkül, hogy tíz méterekre elpattana Tőlük a labda. Nem mindegy, hogy szeretünk focizni vagy tudunk! Ugyanez hegedülésnél már hallható problémát okoz! :)
bati1989
Jugador del Barça

2009.11.26. 12:05:39

Azért Nyilasit le senkizni kicsit erős volt koma! Szerintem pont jó volt az az összetétel! Nyilasi, akik sok nagy meccset megélt, hasonló szituációkat átélt mint ami egy ilyen nagy meccsen megtörténhet, igenis értelmes dolgokat fűzhet hozzá. Azt írtad, hogy nem ért a spanyol focihoz, ez meg abszolúlt hülyeség. :wink: A foci mindenhol foci. A szerkesztők meg nyilván sok olyan információt, érdekességet meg tudnak osztani a nézőkkel amelyeket rajtuk kívül nem sokan tudnának.
Kép
szbalint88
Jugador del Barça

2009.11.26. 11:51:22

barca2010 írta:

Ne haragudj, de ezzel azért nem értek egyet. Nem tudom hány éves vagy, de hogy jössz te ahhoz, hogy a Nyilasit lesenkized. Ez az ember annyi örömöt adott már ennek a Magyar futball közönségnek, hogy ezt kikérem a nevében. Az meg, hogy a szerkesztők mindent tudnak a Barcáról, az még nem jelenti azt, hogy értenek is a focihoz. Erről ennyit. Tavalyi meccs előtt is bent ültek a stúdióban, és senkit nem akarok megbántani, de szerintem soha nem futballozott egyik sem semmilyen szinten. Ha pedig így van, akkor kérdezem én, hogy akkor mitől is értenek hozzá annyira?
Nyilasi egy nagyszerű játékos volt, ettől még nincs képben a spanyol bajnokságról. Ha vki jó játékos volt attól még nem feltétlenül ért a focihoz úgy összességében. Lásd Mattheus. És fordítva: tekintsd át pl Wenger játékos pályafutását, semmit sem ért el játékosként, mégis az egyik legnagyobb szakember vált belőle. Mindenesetre Nyilasi nem egy senki, de van értelme ilyen meccselőzetesre meghívni Iván szurkolótársamat, mert igencsak értelmes hozzászólásai vannak a témához.
Titinho
Director del Fútbol

2009.11.26. 11:40:04

Tudtam... :D

Amint lemegy a 2 BL meccs a csapatoknak, úgymond "megnyílik" ez a topic is. :)

Most csak 2 videót szeretnék megosztani veletek:
Az első egy rövidebb, de annál nagyobb adrenalinbomba, most készült egy hete:
KATT IDE /1:13/
A második az egy hosszabb, még nyári videó, de elég jó kis hangulatfokozó ez is:
KATT IDE /5:48/

A Főoldalra is lehetne kitenni valami ilyesmi videót így 3 nappal a meccs előtt, ha jól emlékszem tavaly is volt. :wink:

Phúú de várom már... :twisted:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
messi70
Jugador del Barça

2009.11.26. 11:25:44

Team Win Draw Loss Goals for
Real Madrid 68 30 60 262
FC Barcelona 60 30 68 242 Na ez az ossz merlege az El Clasiconak van meg mit jatszon es rugdosson a barca hogy utol erje a realt
Lezárt