Én leigazolnálak akár 40ért is, jó ötletsocio66 írta:Mit szólnátok hozzámCáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?

Mit szólnátok hozzámCáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?
Marhára meglepődnénk. Szerintem idén ott van Henry és Bojan is akik ott bevethetők Ibra mellett. Jövőre meg ott lesz Keirrison.Cáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?
Mielőtt leoltanálak, előtte írnál néhány adatot az emberről??Cáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?
Kezded megint de már tényleg idegesít egyáltalán ki az?Cáceres14 írta:mit szólnátok csere középcsatárnak steve guinanhoz?
Bocs, de muszáj kijavítanom, mivel nem rabszolgakereskedelemről van szó, a játékjogok adásvételére szolgál a piac (ami lehet egy menedzserirodáé is ld. Tevez). Egyébként a többit nagyon jól és pontosan megfogalmaztadNyitike8 írta:Háát..értelmesen megfogalmazva vmi ilyesmi szöveget tudnák elképzelni:bojankrkic27 írta:húúú köszi fernando!
hát még ezen kívül egy kisebb szöveg kéne arról hogy tulajdonképpen mi is az az átigazolási piac... próbálom megfogalmazni de valahogy nem jutok semmi értelmes végeredményhez.. neten meg szintén semmi ilyet nem találok.. ha tudnál ebbe is segiteni nagyon örülnék neki!
köszii előre is!
Játékosok adás-vételére .....
Szerintem Cesc sem jönne most szívesen. Az Arsenalban ő a sztár, a Barcában csak 6-ik "sztár" lehetne maximum, honvágy ide-vagy-oda. Előbb-utóbb kiköthetne itt, mert szükségünk lehet rá Xavi visszavonulása környékén. Xavi most lesz 30, és ezen kívül még 2 nagyon jó év biztos benne van az ő pályafutásában. Addig Cesc csak padra jönne, utána azonban én nagyon örülnék, ha jönne.Chino írta:Amúgy is. Cesc jelenleg legjobb szezonját futja az Arsenalban, ő a csaoat alapköve, nem hiszem hogy csak úgy elengednék.
Háát..értelmesen megfogalmazva vmi ilyesmi szöveget tudnák elképzelni:bojankrkic27 írta:húúú köszi fernando!
hát még ezen kívül egy kisebb szöveg kéne arról hogy tulajdonképpen mi is az az átigazolási piac... próbálom megfogalmazni de valahogy nem jutok semmi értelmes végeredményhez.. neten meg szintén semmi ilyet nem találok.. ha tudnál ebbe is segiteni nagyon örülnék neki!
köszii előre is!
Ezt nemigen értem. Hogy értelmezzem, hogy a szabályzata? Hát június 1.-től, augusztus 31.-ig tart a nyári, a téli pedig január 1.-től január 31.-ig. Ezen kívül mi kell még?bojankrkic27 írta:Valaki segítsen nekem... az átigazolási piac szabályairól és müködéséről kéne sürgősen információ.. de neten hiába keresgélek már lassan egy órája semmi értelmeset nem találok.. valaki nem tudna esetleg vmi linket dobni ezzel kapcsolatban!! nagyonfontos! előre is nagyonnagyon köszönöm!
csak hogy ne legyen annyira off.... sztem jöhet fabregas 45ért is:D:D
segítsen valaki
Igen, hiába jó képességűek, nem elég hatékonyak! Ebből a trióból egyedül Messi, aki talán nem jönne zavarba a poszton, de azért Ő sem középcsatár típus. Ini a leghatékonyabb a középpályán tud lenni, nem szélső, még, ha tud is helyettesíteni. Pedro pedig még szélsőnek súlytalan, nem igazán tud egy-egyezni, tehát helyzetbe kell hozni. Addig, amíg Henry nem találja meg Önmagát, hiába játszik az összes "nagyágyú", lukasak vagyunk balszélen, ezért kellene egy klasszis arra a posztra.barca0417 írta:Ja és az előző hsz-emhez hozzátenném, nem azért akarom Robinhot, meg egy kp-t mondjuk, mert most volt egy(pár) gyengébb meccsünk, hanem mert ha ránézek a keretre akkor azt látom, hogy a világ egyik legerősebb kezdő 11-e a minek, de ha mondjuk 2 ember kiesik, akkor bajban vagyunk.
hiába jó képességű a Pedro-Messi-Iniesta támadósor, ebben a felállásban, egy igazi középcsatár nélkül, nem elég hatékonyak szerintem.
Quaresma = 0LG írta:Jaj ne...megint vki felhozta QuaresmatAnyit a gyerekről, h mind3 top bajnokság egyik top csapatát megjárta, és kettőből már elzavarták, harmadikból pedig ép most zavarják.
Már játszott a Barcában, nézz csak utána. Bár teljesen más felállásban toltuk akkor, nem votl egy nagy eresztés (ahogy az akkori csapat sem).unicef41 írta:Robinho nagyon jol játszik, ugyanugy a jobb mint a bal szélen és akár középcsatárként is bevethető.Ha neadjisten nem sikerülne leigazolni akkor meg kell próbálni Ribery-tdrága mulatság.
vagy egy teljesen más megoldás ....pár millláért meg lehet venni Quaresma-t az intertől ugyanis mourinho nem számol vele.csak az a baj hogy kitudja hogyan játszana itt a barca-ban a spanyol bajnokságban,lehet jobban menne neki mint az olasz