2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És tudod mi az, ami szinte hihetetlen számomra! Nyomokban sem lehet felfedezni az öncélú játékot Nála, a maximális önzetlenség jellemzi a Barcában, mintha teljesen kicserélték volna ezt az embert! Elhamarkodottan nem szoktam véleményt alkotni, de mégis meglepett az , amit látok Tőle.Mikaos írta:Azt nagyon megköszönném, ha valaki valahol (youtube, stb) találna egy olyan vidit a mai Ibra-gólról, amiben nem varnyog semmilyen kommentátor, csak a Nou Camp-beli hangrobbanás hallatszik?! És kérem, ossza meg. Kösz még1szer. (Én kerestem, de nem nagyon találtam még.)
Azért Ibra nem semmi. 10 bajnokin 8 gól, ráadásul rögtön az első Classico-ján gólt szerez, ráadásul rögtön győztes gólt. Ez páratlan.
Hát tökéletes volt az biztos, megnézte a helyét, bal láb kifordít és belsővel viszonylag nagy erővel, a célba juttatta. Vagy tízszer megnéztem és, ami még tetszett az a "visszapillantós" fenékre ülése volt a lövés hatására, széttárt kezekkel.gekkodan írta:Utólag visszanézve és már a kivitelezésről is szót ejtve azért azt kell mondanom, hogy ez a gól technikailag sem volt akármi, kapásból, ballal így bevágni, hát nem semmi. Nem sokat vacakolt vele, brutál nagy klasszis a srác.
Én meg az Higuaín-Én-Messi támadótrióval megnyertem Argentína színeiben a 2010-es vb-t.csdewl írta:érdekes , én ilyet álmodtam ,hogy beállok a csapatba játszani ,mivel 0-1 -re kikapunk , és 1 ugyanilyen beadást kapásbol ugyanígy berugok ballal ,csak a 16 -oson kívülről![]()
ez most komoly
...aha...csdewl írta:érdekes , én ilyet álmodtam ,hogy beállok a csapatba játszani ,mivel 0-1 -re kikapunk , és 1 ugyanilyen beadást kapásbol ugyanígy berugok ballal ,csak a 16 -oson kívülről![]()
ez most komoly
Én se voltam soha oda érte, a Juventusban és az Interben látott nagyképű Zlatan szerencsére Olaszországban maradt, itt valódi CSAPAT-ban van, ahol visszavett az arcból. A gólja előtt már éreztem, hogy bemegy, de én személy szerint fejest vártam tőle, de a rúgás is hatásos volt.janesz25 írta:Én most bevallom őszintén hisztérikus görcsöket kaptam, mikor meghallottam hogy leigazoltuk.... Most veszem észre hogy mennyire h.ülye voltam. Kész főnyeremény a [auto_cenzúra].
Hát nem volt gond csatárposztonpalesz77 írta:Hy.
Valaki meg tudná mondani nekem, hogy mikor lőtt gólt utoljára Zlatan? Azt tudom, hogy sok meccset kihagyott, ez igazából csak úgy érdekel![]()
Én a Zaragoza elleni duplája óta nem tudok felidézni gólt, de lehet csak rosszul emlékszem a dátumokra...
De remélem nagyon éhes lesz a gólra holnap, és a 17. másodpercben a középkezdés utáni passzok után to legyet 30-ra a kaputól és beveri a léc aláBár a Barcás Ibrából ez sajna hiányzik - nekem - de remélem holnap hozza a szokásos formáját, akkor nem lesz gond a csatárpsozton
Úgy valahogy!Mikaos írta: De van jó pár ember, aki "hangosan" kapott hisztérikus görcsöket a fórumon, és messze ívben kerülik ezt a topic-ot az első bajnoki óta
Korrekt hozzáállás.janesz25 írta:Én most bevallom őszintén hisztérikus görcsöket kaptam, mikor meghallottam hogy leigazoltuk.... Most veszem észre hogy mennyire h.ülye voltam. Kész főnyeremény a [auto_cenzúra].